|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Miell
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 10:35 24. Dec 2011 |
|
|
Darebák wrote: Legition wrote: Co si tam špitáte? Nic našeptávám hezké sny My chceme taky našeptávat!! Bože to mě dostalo  Nebylo to jen tim množstvím alkoholu ?  Šepty, šepty... šepty.... 
_________________ Kieran a Desmin Hanifah Ardian Layla Morwinyon Mirima Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 20:44 26. Dec 2011 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Píšící hráč co žádá radu s buglím chmugem  .... asi se moje pověst notorického chmugaře roznesla 
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Silvaner01
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 22:15 26. Dec 2011 |
|
|
Molly23 wrote: Píšící hráč co žádá radu s buglím chmugem  .... asi se moje pověst notorického chmugaře roznesla  třeba je to pověst notorického bugerachmugaře 
_________________ ================= jestli se cítíš dobře, vydechni, ono tě to přejde.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 14:20 29. Dec 2011 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
hmmmm
Attachments: |

666.jpg [ 330.03 KiB | Viewed 2971 times ]
|
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 00:24 30. Dec 2011 |
|
 |
Rytíř |
|
|
co me td dostava jsou fousaty elfove  pardon ale nemohu si pomoc ale to je jaky kdybych potkal bezvouseho trpaslika ...... asi nova doba nova moda 
_________________ Život je svině, a teď vypadni mám práci.
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 11:12 30. Dec 2011 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
sendys wrote: co me td dostava jsou fousaty elfove  pardon ale nemohu si pomoc ale to je jaky kdybych potkal bezvouseho trpaslika ...... asi nova doba nova moda  Třeba už nechtějí být za uhlazené bukvičky. 
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 11:17 30. Dec 2011 |
|
 |
Rytíř |
|
|
de Aers wrote: sendys wrote: co me td dostava jsou fousaty elfove  pardon ale nemohu si pomoc ale to je jaky kdybych potkal bezvouseho trpaslika ...... asi nova doba nova moda  Třeba už nechtějí být za uhlazené bukvičky.  sry ale na to nemam to je moc  zachvili tu budou behat i fousati drowici at je taky mame za co tahat:-D
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 12:07 30. Dec 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Myslim ze ses ten posledni, co by nejakyho drowa za neco tahal, byt jen za prst.
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 12:19 30. Dec 2011 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 13:51 30. Dec 2011 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Derken- wrote: Myslim ze ses ten posledni, co by nejakyho drowa za neco tahal, byt jen za prst. Ani za nohu, umírající, škemrající o milost? 
_________________ .
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 14:02 30. Dec 2011 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
I ten by mu natrhnul zadek 
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 14:08 30. Dec 2011 |
|
 |
Rytíř |
|
|
Czech_Luthor wrote: I ten by mu natrhnul zadek  nerekl bych  kdopak se nam to musel nasilne odpojit zehry kdyz dostal kritikalek ? hmmm ?  ty nebo tvuj bratr?
|
|
Top |
|
Ajax the Great
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 14:11 30. Dec 2011 |
|
|
sendys wrote: Czech_Luthor wrote: I ten by mu natrhnul zadek  nerekl bych  kdopak se nam to musel nasilne odpojit zehry kdyz dostal kritikalek ? hmmm ?  ty nebo tvuj bratr? Coo? Netahejte mě do diskuze o který ani nic nevim ! 
_________________ Artorius Meynolds
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 14:15 30. Dec 2011 |
|
 |
Rytíř |
|
|
Ajax the Great wrote: sendys wrote: Czech_Luthor wrote: I ten by mu natrhnul zadek  nerekl bych  kdopak se nam to musel nasilne odpojit zehry kdyz dostal kritikalek ? hmmm ?  ty nebo tvuj bratr? Coo? Netahejte mě do diskuze o který ani nic nevim !  mluvim o drowech  bud v klidu 
|
|
Top |
|
Desmond
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 14:31 30. Dec 2011 |
|
|
Vy jste fakt nemožný, musíte tu zaneřádit každou diskuzi? Padejte do spamu!
|
|
Top |
|