|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Krata
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:53 20. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
no já díky za zajímavou zkušenost, kterou sem opravud nečekal 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
loadr
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 02:07 21. Apr 2009 |
|
|
ja bych chtel podekovat B+B a Korovi za krasnou prochazku, kterou jsme adsolvovali pred par dny a Korovi za to, ze jak se potkame, tak si to hezky uzijem, skoda ze se neslezem B+B a jeste Okor tak casto, ale to prijde....
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 16:09 21. Apr 2009 |
|
|
Chtěl bych tímto poděkovat: Rokovi: za to že hraje i s takovym křupanem jako ja a že šije takovy krasny hračky Nomisovi: za to že se nervově nezhroutil z uprav craftu B+B: za to že se zase logujou (občas) Jorgovi: za to že se konečně naučil sekat tou sekerou (snad) DMkům: za vracení expů, Questy a labilní dotazy hráčů co nečtou forum Svazu Karathských crafterů(však vy víte kdo tam je furt...): za to že mi aspon časove expy stoupaj po 8 a za hrani slovního fotbalu (dokonce RP slovního fotbalu "trpasličí říkaná"  ) Bersovi: za to že nás loví Záporákům: že nevymřeli Klaďasům: že vymřeli Creeperům: za to že po nás chtějí craftové itemy Looterům: že taky chtějí craftové itemy Looserům: že itemy sice chtějí, ale nemají na ně prachy Neznámým nováčkům: za všetečné kydy po tellu typu "ahoj, nezajdem někam?", "neviš kde je železo?" apod... RP hráčům: za neustálé omílání o běhání ve zbroji na fóru všem ostatním: děkuji za výdrž, kterou jste vydali přečtením tohoto rádobypříspěvku A HLAVNĚ: moji věrné RÓZE (poník), která mě každej den vozí abych si neušlapal nožičky 
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 16:11 21. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Bahnak wrote: Looserům: že itemy sice chtějí, ale nemají na ně prachy Neznámým nováčkům: za všetečné kydy po tellu typu "ahoj, nezajdem někam?", "neviš kde je železo?" apod... RP hráčům: za neustálé omílání o běhání ve zbroji na fóru 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 16:22 21. Apr 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Bahnak wrote: )Jorgovi: za to že se konečně naučil sekat tou sekerou (snad)
no už jsem se po několika smrtích poučil, že mám v tom boji jen tak sekat ze zadu a necpat se furt někde do předu jak sebevrah 
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Dark_Sidius
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 18:23 21. Apr 2009 |
|
|
Díky za dnešní hru v Podtemnu. Je vidět, že jsme ještě nevymřeli. 
_________________ Gerda Rudá
Náš rod je jako řetěz - jeden slabý článek zatratí všechny.
Titulní strana Knihy Řetězů
|
|
Top |
|
G14
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:22 22. Apr 2009 |
|
Joined: 16:24 13. Sep 2008 Posts: 540 Location: všudezdejší,momentálně Zákupy!
|
Krata wrote: no já díky za zajímavou zkušenost, kterou sem opravud nečekal  tak baba pupkorezka obstala bravurne mimca maj vsech dvacet prstu a hlavicka jim ve vnitr nezustala, tak to je hlavni mno a mamina to prezila, tak co vic si prat diky Krato ps- neminul ses takhle nahodou povolani??? 
_________________ "Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
|
|
Top |
|
Loki_cz
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:38 27. Apr 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
Velký potlesk organizátorům dnešního trhu.
|
|
Top |
|
Sveneld
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:07 27. Apr 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
vsechna cest vendelinovi 
_________________ nwn
|
|
Top |
|
G14
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:24 28. Apr 2009 |
|
|
ja chci podekovat za napad s dnesni akci - craftovy trh dobra akce muze se klidne neco podobneho opakovat casteji......bavila jsem se ps: jen tak mimochodem,nejlip na tom vydelala Isabell, ktera jako posledni odesla a brala s sebou vsechny zbyli pivka,a ze jich bylo.....az se chudera pretizila to bude vopice 
_________________ "Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
|
|
Top |
|
Jeanes
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 07:40 28. Apr 2009 |
|
|
Díky, Bersovi a hlavně Chaldrilovi za včerejší adrenalinovou hru! Jsem bál za vás, takhle krutý bitky jsem ještě nikdy neviděl! 
_________________ Bůh s náma a dobré pryč!
|
|
Top |
|
Pidizvik
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 07:55 28. Apr 2009 |
|
|
Sveneld wrote: vsechna cest vendelinovi  Tak to zas nééé *červená se* myslím , že těch co včera předvedli parádní hru na trhu byla celá lokace  . Ale děkuji , pochvala motivuje k dalším nápadům... Extra poděkování je odemne pro servírky , holky moje díky , až mi Vás bylo chvilku ( ale opravdu malinkatou ) líto jak jste museli neustále zásobovat trpaslíky pivem 
_________________ " Čas pustit se do běhu nastává zhruba v okamžiku , kdy zazní ..e.. ve větě: " Hej, ty ! " Mrakoplaš
|
|
Top |
|
G14
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 12:43 28. Apr 2009 |
|
|
diky hracovi Vejk (postava Carcaroth Benseph) za skvely rp hrani je radost potkat konecne postavu co je vic tvrdohlava nez je Isabell to se jen tak nevidi..... jen skoda ze neni taky tak zvrhly  ,tim se to vyrovnava ps: fakt netusim co se z toho vyvine 
|
|
Top |
|
marii
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 12:44 28. Apr 2009 |
|
|
No bylo to uzasne...mam uplne prosoupane boty a puchyre na palcich  ...Diky Vendo..a diky hlavne trpaslikum,kteri to tam fakt skvele rozjeli a chlastali s plnou paradou..a dekuji Nimue...uzasny:)
_________________ Lossë Hyaro
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 13:52 28. Apr 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
včera to bylo super i když já jsem to nestihl a došel sem až v 9  jinak jsem pro dalš takové akce jo a příště už jako ochranka nejdu, páč sem si dal jen 2 piva medovinu a slivku a k tomu maso s polívkou... 
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|