|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 12:39 03. Apr 2012 |
|
|
Amber wrote: Jeden nejmenovaný hráč, který po pár minutách hraní prohlásil, že kdyby měl tak dlouhé předěly jako já, už by s tou hrou dávno sekl. Náhodou... během takového jednoho předělu se aspoň stihne spousta věcí; plus budu asi nejlépe z celé Thalie (no, možná se najde ještě někdo) znát ty obrázky mezi lokacemi.  V tomdle sem taky ved  muzem dat nekdy zavod
_________________ ...VIKINGS are back...your agony begins !!!  No...You'll never make a Berserk... Berserker's Party Erik The Viking
|
|
Top |
|
Elverin
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 22:33 03. Apr 2012 |
|
|
Lord_Berserk wrote: Amber wrote: Jeden nejmenovaný hráč, který po pár minutách hraní prohlásil, že kdyby měl tak dlouhé předěly jako já, už by s tou hrou dávno sekl. Náhodou... během takového jednoho předělu se aspoň stihne spousta věcí; plus budu asi nejlépe z celé Thalie (no, možná se najde ještě někdo) znát ty obrázky mezi lokacemi.  V tomdle sem taky ved  muzem dat nekdy zavod Nemate sanci, stim jak mi jde nwn ted tam jsem minimalne pet minut 
_________________ Elverin z rodu Darwolf - Všechno ví, všechno zná, všude byla dvakrát, za moře vidí a klíče má i od lesa
|
|
Top |
|
Czepulda
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 11:52 04. Apr 2012 |
|
|
Šel jsem do kolen, po následné situaci: Já potkám hráče u Ivory. Hráč: Jdete na jezevce? Já: *mlčky kývne a naznačí ať se přidá* Hráč: Tak jo, ale jsem jen level 1 jestli nevadí *usmál se* Já: *prostě vyrazil* Aneb jak rychle dokáže vyprchat atmosféra hezké hry, co? 
_________________ Někteří lidé vejdou do vašeho života a zanechají otisk na vašem srdci. Jiní vejdou do vašeho života a nejraději byste zanechali otisk na jejich tváři.
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 23:38 06. Apr 2012 |
|
|
Hakavarn - Red Dragon Disciple
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 00:49 07. Apr 2012 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
G-ladiator wrote: Hakavarn - Red Dragon Disciple A bard k tomu... jak asi musí znít jeho písně, když neumí pořádně mluvit? 
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 01:13 07. Apr 2012 |
|
|
Aulus wrote: A bard k tomu... jak asi musí znít jeho písně, když neumí pořádně mluvit?  Při hlášce " nejmenovaný zpívá" jsem málem spadla ze židle... teda jako bard, zajímalo by mě, kde má to charisma... asi ho dobře skrývá 
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 01:31 07. Apr 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Tak je to hakavarn tka to charisma musí mít velký. Jen jsem teda doteď nevěděl, že tomu někdo říká i charizma.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
D_E_K_A
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 09:54 07. Apr 2012 |
|
|
No.. je to hříčka přírody... 
_________________ I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic? Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR) Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff." Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 09:55 07. Apr 2012 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Dokonalej archetypální RP charakter. edit : A ještě by mohl používat kosu ! 
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
wooh
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 10:35 07. Apr 2012 |
|
|
de Aers wrote: Dokonalej archetypální RP charakter. edit : A ještě by mohl používat kosu !  Nejseš moc daleko, má rtuťák 
_________________ Sheii >> stále ještě naživu. Isandra >> mladá sebevědomá elfka.
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 11:53 07. Apr 2012 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
wooh wrote: ...má rtuťák  ...jednoruční a s pavézou doufám?! 
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
wooh
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 14:35 07. Apr 2012 |
|
|
KaTo wrote: wooh wrote: ...má rtuťák  ...jednoruční a s pavézou doufám?!  Tak jistě 
_________________ Sheii >> stále ještě naživu. Isandra >> mladá sebevědomá elfka.
|
|
Top |
|
DarK_cz
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 14:50 07. Apr 2012 |
|
|
de Aers wrote: Dokonalej archetypální RP charakter. edit : A ještě by mohl používat kosu !  Hej neberte mi rp Vruuga  to byl zemědělec 
_________________ Vruug Kostilam- Ohromně silný hakavarn. Salles Walten- sukničkář a typickej chlap jak má být !  Yormo - neznámý pochůzkář
|
|
Top |
|
Maya
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 15:03 07. Apr 2012 |
|
|
--->Spam..  ať už tam jste! 
_________________ _______________________________________________ "Dejte muži volnou ruku - a najdete ji někde na sobě." - Mae Westová
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 20:55 07. Apr 2012 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
..mě dostala (ze zvědavosti) volba: Code: /pc meditace 3 Teď marně přemýšlím KDO takhle asi "dobrovolně" medituje? 
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|