|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Prasokralik
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 01:34 13. May 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
ohnivá past....
Attachments: |

fire sonic.jpg [ 5.32 KiB | Viewed 3324 times ]
|
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 02:00 13. May 2012 |
|
|
dnešní výprava na (s) troly
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
|
|
Top |
|
Diemo
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 08:07 13. May 2012 |
|
|
ne, jen jak skoncila akce tak prisel straznej a otevrel, nebejt hracu tak ani nevim, ze jsem byl pustenej na kauci.
|
KaTo
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 12:29 13. May 2012 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
*sleduje Diemovu kauzu* Sice mě to nedostalo ve hře, ale tady na fóru, ale co už... Diemo wrote: ne, jen jak skoncila akce tak prisel straznej a otevrel, nebejt hracu tak ani nevim, ze jsem byl pustenej na kauci. Abych se v tom zorientoval. IC: 1) postava vlezla kam přes upozornění neměla(!) a bylo s ní korektně, podle nastavení světa naloženo. 2) ostatní postavy si udělali auto-DM-quest a trpasličího tro(t)la vytáhli z basy. 3) IC se s trpasličím tr(t)lem se nikdo nebavil OOC: DM postavu bez ztráty kytičky a fousu za OOC úlet (aneb vlezu někam, nevím kam) uklidili stranou (protože netušili, zda je hráč ožralý, mimo nebo tam škodí úmyslně, nicméně bylo třeba reagovat "včas", aby z toho postava neudělala frašku) a posléze propustili, vpodstatě bez jakékoli "penalizace" WTF si ztěžuješ?! P.S. Pro všechny podobný fňukny "DM se mi nevěnuje - béééé" - spusťte si (single) hru v DM módu. Vytvořte si lokaci, připravte NPC a pak s nimi odehrávejte složitou scénku pro několik PC postav, které jste předem upozornili, KDE mají stát. NPC přemisťujte, mluvte (přepínání mezi okny) za několik najednou. Teď zapojte fantazii. Vnímejte poznámky dalšího DM, co vám pomáhá, ignorujte spam v chatu družina, případné telly. Máte? Super a teď si dále představte (třeba hrdiného) trpaslíka jak vám vběhne někam, kam podle všeho zdravého IC rozumu nemá lozit (a na co jste všechny upozornili). Přičemž stále běží "text/scéna" pro zbytek serveru. Co uděláte? 1) všeho necháte a začnete po tisíc a jedné vysvětlovat, že mucinky, mucinky, tam se neťapinká? Plsky ťapinkujte tudlencky ať se nepletýnkujete? 2) zmáčknete F5 a pokračujete s předpřipraveným scénářem?  pro zbytek PC? P.S. Skončila akce pro PC neznamená, že akce/práce skončila pro DM - to musí zpátky uklidit/opravit lokaci do původní podoby, navíc řeší akci "pouštíme trolla na svobodu" s dalšími PC. Diemo: Trochu empatie, svět se netočí kolem rozespalého trpoše. Btw - v případě že tu jen trolluješ, dostáváš zlatého bludišťáka za "full of win". edit to Diemo: Odpověď s trolly písnu do PM.
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Last edited by KaTo on 13:27 13. May 2012, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Diemo
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 13:22 13. May 2012 |
|
|
ty mas trolaky nejak oblibeny?  Podle me jsi jedez z trolu taky Dal k tomu asi nemam co napsat, jen to ze se nic nestalo. A ze uz jsem ponaucen Vysvetli mi prosim tu posledni vetu? Ja ty tvoje trolaky nedavam
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 13:46 13. May 2012 |
|
|
Diemo wrote: Podle me jsi jedez z trolu taky U dont say?!?! KaTo a trol?
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 10:32 14. May 2012 |
|
|
Speciální šaty pro čarodějné lučišníky v Dobrodruhově krámku - mají stejné AC a bonus na discipline, jako ty z Alwarielu, ale za to horší redukci, žádnou ochranu před ohněm a maximální bonus na obratnost - no neber to za dexaře.
Otázka zní, proč se jmenují šípařův přítel, když za těch 240 měšců by bylo příhodnější šípařův hlad, nebo tak něco.
Jedina světlá skvrna je, že jsou už od 16. úrovně, ale i tak jsou, ostatně jako většina věcí u Dobrodruha, úplně k ničemu.
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Diemo
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 23:13 14. May 2012 |
|
|
cim dal tim vic jsem presvedcen o tom, ze vzhledy satu pro zeny...teda hlavne co se tyce trupu, delal nejakej uchylak 
|
karolina
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 09:35 15. May 2012 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
Diemo wrote: cim dal tim vic jsem presvedcen o tom, ze vzhledy satu pro zeny...teda hlavne co se tyce trupu, delal nejakej uchylak  Absolutně nechápu proč nechce Diemo dovolit Rori aby nosila piercing přes bradavky... 
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 09:40 15. May 2012 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
karolina wrote: Diemo wrote: cim dal tim vic jsem presvedcen o tom, ze vzhledy satu pro zeny...teda hlavne co se tyce trupu, delal nejakej uchylak  Absolutně nechápu proč nechce Diemo dovolit Rori aby nosila piercing přes bradavky...  Taky to nechápu. Trpaslík přece musí v posteli ocenit tu vůni a chuť chladivého kovu. 
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
Diemo
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 10:23 15. May 2012 |
|
|
pod duchnou jo:-D ale platit pak pokutu za to, ze se takhle promenaduje po Karate 
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 10:31 15. May 2012 |
|
|
navíc z trpaslice s odhalenejma ceckama přes který má ještě piercing by mohli někteří elfové oslepnout, je to nebezpečná zbraň
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 10:33 15. May 2012 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Elfové sou beztak teplý  Těm to může být jedno 
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 10:33 15. May 2012 |
|
|
já bych třeba rouk takovej trup dovolil, jenže to by někdy musela vylízt ze čtyřky od racka, což v dohledné době nehrozí
|
|
Top |
|
Terbee
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 12:57 15. May 2012 |
|
|
no co, při sexpení je postava stejně nahá, tak přece nebudu šít další obleček...ztráta času:-P
_________________ "Lidé jsou ve tmě a nevědí, jak dál, já měl jsem lampičku, v ní plamínek plál, teď zhasl: já dlaň tvou hledám, co chci? jen nebýt ve tmě sám."
"I'm not scare of dying I just don't want to!" Robbie Williams, Come Undone
|
|
Top |
|