|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Radim
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 08:36 10. Jun 2009 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Přidávám se a mockrát děkuju DM Nomis_b Asi poprvé jsem byl hlavním aktérem hry a skvělě sem se bavil A dík taky patří samozřejmě G14 a Portisovi za trpělivost 
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
-speck-
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:51 10. Jun 2009 |
|
|
Chtěl bych poděkovat vyšší síle, že jsem zemřel a díky tomu se objevil někde, kde se dělo setkání za účasti DM Cairon. Moc pěkný Rp, všechno, díky moc. Mohu ted dobře usínat. Dík taky patří postavám co se tam mihly kolem či byly pevnou součástí děje.
_________________ -speck- : Yitro Al Zakkai Necrooo: Rot´Jare, Verens -darkvision- : Izzrar Zau'ndar pan všemocný kolující v tělech mnoha drowů
|
|
Top |
|
ripatko
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 09:55 11. Jun 2009 |
|
|
Chtel bych podekovat teamu za to, jak zametl s infrou co se tyce postihu v podtemnu.... Pekne hosi, jestli se nam chtej producirovat po podtemnu tak at za to plati 
|
|
Top |
|
Enceladus
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 10:23 11. Jun 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
Chtěla jsem poděkovat Caironovi za pokračování dobrodružství s Kelmanem.... a taky Mie, Alleye a všem ostatním, které jsme potkali a skvěle si s nimi zahráli  .
_________________ Nimue
|
|
Top |
|
marii
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 12:22 11. Jun 2009 |
|
|
Ano ..take se pridavam s diky vsem zucastnenym:)...samozrejme zvlastni podekovani Nimue za verny doprovod..a Caironovi za jeho skveleho....byt trosku jesitneho:P... draka:))
_________________ Lossë Hyaro
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 14:26 11. Jun 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
jojo taky děkuju miawill s nimue mi sice jejich chováníá dokážouvždycky tak naštvat  ale sou správné , a já se klaním , páč bych takovou povahu nemohla asi zahrát a samozřejmě dráčkovi ano ano chudák málem nedostal ani dáreček 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 18:27 11. Jun 2009 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
Ja dekuju pajky ze podekovala aj inym ludom nez Elvinovi ,Grombovi a Tariel.
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 10:15 12. Jun 2009 |
|
|
ripatko wrote: Chtel bych podekovat teamu za to, jak zametl s infrou co se tyce postihu v podtemnu.... Pekne hosi, jestli se nam chtej producirovat po podtemnu tak at za to plati  Chtěl bych poděkovat, jak všechny v podtemnu lovim, mám banku plnou hlav a hlavně děkuju tobě, že jsem tě tolikrát dole potkal... OMG co to je ? Napsal jsem pravdu tak mě za to ukamenujete? Valstně jó jako obvykle... Jediný koho jsem kdy zabil byl Hant Send, když zavraždil dva lovíky mě pred nosem, Jako kdybych ten svůj PB nějak využíval k vraždění !!! Edit: Ještě abych nekecal, tak jsem zabil xarta, když se střetla podtemnácká grupa s povrchnáckou grupou nahoře u medvědích vršků, ale hlavu mu říznul grombo.
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
Last edited by innfra on 11:11 12. Jun 2009, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Manas
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 12:17 12. Jun 2009 |
|
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 12:22 12. Jun 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Díky loreleilovi za včerejší záchranu Hanta! Teď se vojáčci můžou jít klouzat 
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Lorelei
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 13:48 12. Jun 2009 |
|
|
Tretas wrote: Díky loreleilovi za včerejší záchranu Hanta! Teď se vojáčci můžou jít klouzat  Důležité je také dávat si pozor, aby si nebyl prozrazen!!!
|
|
Top |
|
Grunt
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:37 15. Jun 2009 |
|
|
Dík Márvine  parádni Q
_________________ Zathirel Černokněžna
Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'. Mrtev
Val'Doren - Ochránce lesa V exilu
|
|
Top |
|
Dark_Sidius
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 21:21 16. Jun 2009 |
|
|
Díky všem za dnešní hru!
_________________ Gerda Rudá
Náš rod je jako řetěz - jeden slabý článek zatratí všechny.
Titulní strana Knihy Řetězů
|
|
Top |
|
Temnastrana
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 10:10 17. Jun 2009 |
|
|
přidávám se, bylo to příjemne
_________________ Hignar Krvák - zákeřný válečník
|
|
Top |
|
Prometheus
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 21:33 17. Jun 2009 |
|
|
Ja na tieto dakovne reci moc niesom ale... DM Marvin, DM Neithan a DM Krata- vsetkym vam jedno velke dakujem. Po dlhej dobe sa Amy zase moze vratit do hry. Dakujem, dakujem, dakujem. 
_________________ ACC Brik - Amywiel Luelven ACC Brik - Pandora
A nakoniec: Meňavec by sa mal obnoviť.
|
|
Top |
|