|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
dira_v_bubnu
|
Post subject: Re: Nováčkovské dotazy Posted: 15:46 20. Jul 2011 |
|
|
Poutník |
|
|
Istvan wrote: Jak muze byt takove nezazivne tema zabavne, kde se tady dava prispevkum palec nahoru? Super na pobaveni. A obdiv pro kucika a DG za dobre a vypovidajci odpovedi Tak promiň, že jsem se ptal jak úplnej trouba. Proto je to v nováčkovských dotazech, protože se tu ptám jako nováček Příště se radši zeptám někoho po PM, páč dostanu stejnou odpověď, jako teď tady, akorát mě nebudou mít všichni kolem za blba. Jako nováček na Thalii bych měl mnohem víc dotazů, ale radši si je nechám pro sebe a budu tápat, než se ptát kucik wrote: Ono se ti to totiž na 39. levelu už tak moc nevyplatí Já vim, ještě jednou díky.
|
|
Top |
|
Istvan
|
Post subject: Re: Nováčkovské dotazy Posted: 16:05 20. Jul 2011 |
|
|
Měšťan |
|
|
Jsi me spatne pochopil, ja to opravdu nemyslel ve zlem. Ja tvoje dotazy chapu a prave obdivuju DG a Kucika, ze se k tomu tak postavili a opravdu vycerpavajic odpovedeli. Omlouvam se, jen se ptej dal.
|
|
Top |
|
Grunt
|
Post subject: Re: Nováčkovské dotazy Posted: 10:56 21. Jul 2011 |
|
|
To mě pobavilo řešit co bude na 39lv... takhle vysoko se tady nikdo nedostal a silně pochybuju že kdy dostane
_________________ Zathirel Černokněžna
Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'. Mrtev
Val'Doren - Ochránce lesa V exilu
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Nováčkovské dotazy Posted: 10:57 21. Jul 2011 |
|
|
Grunt wrote: To mě pobavilo řešit co bude na 39lv... takhle vysoko se tady nikdo nedostal a silně pochybuju že kdy dostane Ale dostal a už dávno...
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Nováčkovské dotazy Posted: 20:49 29. Jul 2011 |
|
|
1. Platí info na webu o neudělovaní povolení ke hře tieflingů a aasimarů?
2. Jak Thalie zapadá do multiversa DnD? Je součástí, není,...?
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Nováčkovské dotazy Posted: 00:44 30. Jul 2011 |
|
|
1. Platí. Je ale možné, že sepíšeš tak suprovej životopis, že Tým přesvědčíš... (Aasimarem. tieflingů je pořád moc).
2. Není. Svět Thalie je celkem jasně popsán jakož i jeho ukotvení v Ókeanu. Je možné (a pravděpodobné), že někde jinde v Ókeanu jsou i jiné světy, ale na Thalii nejsou známé, nikdy neexistoval žádný kontakt s nimi (resp. jediné dvě bytosti Thalie, které by o nich mohly něco vědět, jsou Thal a Astaroth) a rozhodně neexistuje nic jako průchody mezi světy.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Nováčkovské dotazy Posted: 08:38 30. Jul 2011 |
|
|
|
Top |
|
Elverin
|
Post subject: Re: Nováčkovské dotazy Posted: 02:42 02. Aug 2011 |
|
|
Jsem se chtela zeptat, co to znamena kdyz je nekdo flat-footed?
_________________ Elverin z rodu Darwolf - Všechno ví, všechno zná, všude byla dvakrát, za moře vidí a klíče má i od lesa
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Nováčkovské dotazy Posted: 04:08 02. Aug 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Že stojí na místě, kouká a nebojuje. Jsou za to v boji tvrdé postihy. -veškeré obranné číslo za uhýbání a obratnost, pokud má někdo zákeřné útoky, do flat-footed postavy mu automaticky procnou, +4 k útoku vůči takové postavě navíc a možná ještě něco na co si teď z hlavy nevzpomenu.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
dira_v_bubnu
|
Post subject: Re: Nováčkovské dotazy Posted: 07:51 02. Aug 2011 |
|
|
Poutník |
|
|
Prasokralik wrote: Že stojí na místě, kouká a nebojuje. Jsou za to v boji tvrdé postihy. -veškeré obranné číslo za uhýbání a obratnost, pokud má někdo zákeřné útoky, do flat-footed postavy mu automaticky procnou, +4 k útoku vůči takové postavě navíc a možná ještě něco na co si teď z hlavy nevzpomenu. A co když má flat-footed postava Uncanny dodge, to se jí počítá ne (nemá postihy do AC, ale pořád by proti měl být ten bonus k útoku)? To stejný umí Defensive awareness. Docela mě překvapilo, když jsem zjistil, že když má postava Defensive awareness a je v bojovym modu, tak je "imunní" na sneaky To se sakra hodí
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Nováčkovské dotazy Posted: 09:25 02. Aug 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Když má postava uncanny dodge (rogue, sd, barbar, sin only) zůstavají jí bonusy za obratnost ale uhýbání se jí stále nepočítá
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Nováčkovské dotazy Posted: 01:24 03. Aug 2011 |
|
|
Zajmavej skill, ale naštěstí ho má zaslouženě jen Dwarven defender, jinak vše o flatu ale v angličině: http://nwn.wikia.com/wiki/Flat-foot
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Nováčkovské dotazy Posted: 17:53 25. Aug 2011 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Otázka na summonery - je možné zvyšovat vyvolávací skill i při používání hůlek a svitků vyvolávání?
_________________ .
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Nováčkovské dotazy Posted: 17:59 25. Aug 2011 |
|
|
Nalkanar wrote: Otázka na summonery - je možné zvyšovat vyvolávací skill i při používání hůlek a svitků vyvolávání? Nejsem sumoner, ale hodně lidí s hůlkama a tak jsem viděl skilovat vyvolávání
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Narsith
|
Post subject: Re: Nováčkovské dotazy Posted: 13:30 27. Aug 2011 |
|
|
Nalkanar wrote: Otázka na summonery - je možné zvyšovat vyvolávací skill i při používání hůlek a svitků vyvolávání? Ano jde... Teda nevim jak je to ze svitkama? Ale z hulek jde na stoprocent,vyzkoušeno.
_________________ ACC Bziik Awken Nord-Nabručeny zaklinač,druh překrasne bardky Sally a hrdy otec Robert Ness-Kněz na baterky Dermond Meynolds-Chladně arogantni synek Kory a Falliona -------------------------------------------------------------------------------------------------- Všechno v životě se dá přežít,kromě smrti
|
|
Top |
|