JAH wrote:
2017-04-19
Acc: Crusty
Postava: Vrugdishnak
Prohřešek: Zneužití nepřítomnosti DM ve hře + Napadení postavy bez nastavení Odporu
Trest: 15.000 xp + 10.000 xp dolů.
Desmond wrote:
2020-03-22
Postava: Yvar Bjornsonn
Prohřešek: Odlog před jistou smrtí + Volání pomoci po tellu
Trest: 3 lvly dolů
Nalkanar wrote:
2020-3-31
Prohřešek: Zneužívání XP systému / AI příšer
Trest: Vzhledem k částečnému zrušení pravidla a možnému chybnému výkladu pouze varování.
Vzhledem k tomu, že hráč nemá žádné ohledy vůči pravidlům a očividně je nehodlá respektovat, jakýkoliv další prohřešek vynese vysoký trest.
2020-04-25
Acc. Crusty
Prohřešek: Obtěžování hráčů po tellu / Obtěžování DM při hře za postavu:
Obvyklý trest: DM kill, nebo stržení úrovně
Trest: strhnuty 2 úrovně
Ačkoliv má hráč nad sebou hrozbu v podobě mnohem přísnějšího trestu, tak jsem zvolil ještě mírnou variantu, protože nevidím důvod hráče zásadně trestat za tento druh prohřešku. Bude-li se opakovat, pak své rozhodnutí přehodnotím.
Zároveň i já čas od času zatoužím jít do hry za postavu. V daný moment stejně jako jiní hráči nechci určité věci řešit. Dle pravidel může kdokoliv požádat, aby nebyl obtěžován po tellu. Dokonce i DM. Dokonce i hlavní DM.
Jelikož se hráč ptal na věci neveřejného charakteru, které nebylo vhodné s ním rozebírat a nechci je dávat k nahlédnutí serveru, tak zde dávám jen část zpráv.
Této sadě zpráv předcházelo zamínutí žádosti hráče Crusty, která byla zamítnuta vzhledem k jeho nedávným závažným prohřeškům, kterých se dopustil v krátkém čase.
Plnou verzi dám na DM fórum k nahlédnutí. V případě, že hráč považuje trest za nevhodný, může se obrátit (dle obvyklých pravidel) na Rejtyho.
Quote:
[Sat Apr 25 21:02:05] Yvar Bjornsonn: [Pověz] //Velice krásná pravidla máte
[Sat Apr 25 21:02:30] Nizar Nur Noret: [Pověz] //Hráč si nestěžoval, má-li problém, rád mu to vysvětlím.
Další zprávy si nech do PM.
[Sat Apr 25 21:02:51] Yvar Bjornsonn: [Pověz] //Aha .. Odbíháte od tématu?
[Sat Apr 25 21:03:06] Yvar Bjornsonn: [Pověz] //Hádám se s lidmi, jenž PODLE MĚ špatně usoudili situaci
[Sat Apr 25 21:03:28] Yvar Bjornsonn: [Pověz] //Vy jako DM máte být rádi, že tu někdo hraje..
[Sat Apr 25 21:03:55] Yvar Bjornsonn: [Pověz] //Děláte DM tam, kde nemusíte.. Pan Desmond určil pravidla jasně to jsem chápal, ale nechápu vás. Při vší mojí úctě c:
[Sat Apr 25 21:04:40] Yvar Bjornsonn: [Pověz] //Ale je super, že někdo konečně má vlastní názor ne?
[Sat Apr 25 21:04:59] Yvar Bjornsonn: [Pověz] //Protože všichni jsou zticha a musí vám to tu vysvětlovat 15ti letej chalan
[Sat Apr 25 21:05:03] Nizar Nur Noret: [Pověz] //Není korektní rozebírat cizí postavu s jiným hráčem. Pokud má dotyčný problém, může se ozvat. Klidně to vzkaž. Víc to řešit nebudu. Za mě tahle debata nemá smysl, protože nechápeš očividně některé detaily roleplaye a reálií.
Další telly budu dle pravidel považovat za obtěžování [Sat Apr 25 21:05:29] Yvar Bjornsonn: [Pověz] //A smažete mi postavy,
[Sat Apr 25 21:05:33] Yvar Bjornsonn: [Pověz] //?
[Sat Apr 25 21:06:13] Yvar Bjornsonn: [Pověz] //Pravdu daný člověk nezjistí a nikdo také nepřizná svou vlastní vinu.
[Sat Apr 25 21:06:30] Nizar Nur Noret: [Pověz] //Poslední varování.
[Sat Apr 25 21:06:38] Yvar Bjornsonn: [Pověz] //Nic jsem neudělal
[Sat Apr 25 21:08:43] Yvar Bjornsonn: [Pověz] //Řeknete mi prosím, co jsem udělal?
[Sat Apr 25 21:09:16] Nizar Nur Noret: [Pověz] //Obtěžování hrajících DM, WB a jiných členů týmu tellem - Hráči nemají právo po DM nebo WB po tellu něco žádat. I oni mají právo si vklidu zahrát. - viz pravidla[Sat Apr 25 21:09:40] Yvar Bjornsonn: [Pověz] Já vás nežádám c: Já se vás ptám
[Sat Apr 25 21:10:14] Nizar Nur Noret: [Pověz] //Žádáš vysvětlení na DM rozhodnutí, které se netýká tvé postavy.
[Sat Apr 25 21:10:23] Yvar Bjornsonn: [Pověz] //Ale teď se vás ptám
[Sat Apr 25 21:10:28] Yvar Bjornsonn: [Pověz] //c:
[Sat Apr 25 21:10:39] Yvar Bjornsonn: [Pověz] //Na tom není nic zlého se zeptat, nebo je?
[Sat Apr 25 21:16:49] Yvar Bjornsonn: [Pověz] //A proč mi teď neodpovídáte?
Attachment:
Crusty.png [ 164.84 KiB | Viewed 16605 times ]