Něco k tomu viz výše, pozoruju, že...
Po odlodlogu/vykopnutí ze hry ve 14:00 jsem slyšel nekonečně dlouhé opakující se klikání jako když, kliknete na jakýkoliv tlačítko v základním menu hry. Ztulmil jsem volume a ignoroval to.
Po restartu serveru jsem vybral postavičku a klikl na "hrát" → černá obrazovka, a stále to opakované klikání + "byl jsi zaveden"
Restartoval jsem svůj PC a zkusil se znovu připojit. Klikání už neslyším. Ale stále "byl jsi zaveden"
Dopoledne jsem hrál pouze já, aspoň co jsem pozoroval. Chvilku před restartem jsem odlogl a šel 5min afk. Poté jsem přilogl a napsal "/pc soul". Medit už jsem nestihnul, (...já se nechtěl po resu objevit uprostřed dungu...). To přilognutí muselo být někdy těsně před 14:00, protože jsem stihnul napsat jenom "/pc soul" a hned na to mě hra vykopla, s hláškou "postava byla uložena na serveru".
Očividně jsem ve hře už neměl být, protože hra vykopne hráče už ve 13:58... Předpokládám, že postava, která nemůže meditovat, nemůže být uložena a server si s tím potom neví rady.
Já těm mechanikám nerozumím, píšu to protože, ten problém "byl jsi zaveden" se občas objevuje a znemožňuje hru, tak jestli to je doopravdy způsobeno tímto, tak ať to všichni víte.
Omlouvám se