Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 14:23 23. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 81 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
 Post subject: Dominante - PC
PostPosted: 15:01 02. Feb 2011 
Nováček
 Profile

když se zakouzlí dominante na PC, tak zacílené a ovládnuté PC si v klidu může vypít lektvar rozjasnění a jít si vesele dál. Chybu vidím v tom, že PC pod vlivem dominante si může dělat co se jí zlíbí.

Reply with quote  

Post subject: Re: Dominante - PC
PostPosted: 15:24 02. Feb 2011 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Chyba je v hráčově hlavě. Ano, po zakouzlení dominate stále hráč ovládá svou postavu, ale měl by se chovat podle tooh, že je pod vlivem dominate.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 18:28 02. Feb 2011 
Bůh
 Profile

When cast against a player character or a PC's associate, this spell causes a dazed effect instead.

Pain is temporary. Victory is forever.

Reply with quote  

PostPosted: 20:13 02. Feb 2011 
Bůh
 ICQ  Profile

Ve většině případů to wizardi dělaj takhle - dominate a pak třeba spam IGMS. V tomhle případě chápu že hráč si vypije co potřebuje a jde po wizardovi.. a PROČ? Protože ovládle NPC se v tomto okamžiku taky utrhne a začne rubat wizarda. (IGMS na přátelský zrovna nefunguje, ale taková nějaká plošná věc nebo když nemrtvákovi dáte lektvar léčení :) :) )

EDIT: A proto se ptám, co ti vlastně vadí?

-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.

Reply with quote  

PostPosted: 20:32 02. Feb 2011 
Měšťan
 Profile

Derken- wrote:
a PROČ? Protože ovládle NPC se v tomto okamžiku taky utrhne a začne rubat wizarda.

Nezačne.

Reply with quote  

PostPosted: 20:46 02. Feb 2011 
Nováček
 Profile

Mě můj milej zlatej vadí to, že se z kouzla, díky kterému tě má ovládnutá osoba poslouchat na slovo stává nepoužitelná, zbytečná věcička, když by se to bralo tvým způsobem. Bylo by to něco jako time-stop, kterej by nezastavoval čas, ale spoustěl by sebedestrukci.

Reply with quote  

PostPosted: 22:20 02. Feb 2011 
Bůh
 ICQ  Profile

Sapal wrote:
Derken- wrote:
a PROČ? Protože ovládle NPC se v tomto okamžiku taky utrhne a začne rubat wizarda.

Nezačne.

Hrál jsem si s NPCčkama víc jak tři týdny, vim jak se chovají :)

Edit: Je navíc nemožný chtít po někom aby se choval jak tvoje loutka :) Já to kouzlo používám dost a naprosto chápu, když mi někdo řekne, že to tak hrát prostě nechce. Respektuji to.
Edit2: Psal jsem to Rejtymu už před dvěma týdny, ale mám dojem že to furt nevyhazuje z invisu

-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.

Reply with quote  

PostPosted: 23:49 02. Feb 2011 
Rytíř
 Profile

pokud nekdo na nekoho hodi uspesne kouzlo ovladnuti osoby a poda prikazy, tak ovladly dotycny musi preci poslouchat prikazy bez jakehokoliv obchazeni systemu......natoz pit rozjasneni....to az po pusobeni kouzla
tohle se stat me tak trestam :wink:

"Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo

Reply with quote  

PostPosted: 23:57 02. Feb 2011 
Měšťan
 ICQ  Profile

Uz jsem tohle kouzlo pouzil mnohokrat pri CvC a jeste se mi ani jednou nestalo ze by me dotycne PC melo poslouchat natoz ze by se nelecilo, nebo nepilo lektvary :). Nekdy jsem se snazil potellu vysvetlit ze je postava ovladnuta ale hrac to nikdy neprijmul...
Tudiz po poslednich upravach npc se mi zda, ze je to kouzlo celkem nepouzitelne.

Reply with quote  

PostPosted: 00:07 03. Feb 2011 
Rytíř
 Profile

je dobre pouzitelne.....taky se mi parkrat stalo,ze hraci stali jak vyorana mys a neposlouchali prikazy,ikdyz sem jim psala po tellu popis kouzla.......ale tak hodis to znova a znova a oni te zacnou poslouchat :twisted: :twisted: :twisted:
edit: a kdyz vypijou rozjasneni behem toho,nastavit uz ne tak milou taktiku :twisted:

"Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo

Last edited by G14 on 00:11 03. Feb 2011, edited 1 time in total.

Reply with quote  

PostPosted: 00:11 03. Feb 2011 
Měšťan
 ICQ  Profile

to ze to hodis znova a znova nepomuze kdyz si vezmou ochranu :)

Reply with quote  

PostPosted: 00:14 03. Feb 2011 
Rytíř
 Profile

kdyz Is nastvou tak jim nepomuze ani durex :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
sry za spam :oops:

Reply with quote  

PostPosted: 02:36 03. Feb 2011 
Bůh
 Profile

Zvláštní, ovládat bosse se zakazuje ale ovládat hráče má být v pořádku? Jakkoliv silná osobnost může být boss, jeden každý hráč, kdyby byl třeba level jedna (na levelech přece nezáleží) bude vždycky silnější osobnost než nějaké tupé npc, které se ale ovládat zakázalo.

Něco jako nucení jiného hráče hrát vlastní hru navíc musí být dle pravidel serveru odsouhlaseno druhou stranou, takže pokud takovou hru hrát nechce, stejně ho nemůžete nutit.

Mimochodem díky za tip, teď vím přesně co dělat když na mě někdo tohle kouzlo použije, i když s tím efektem omámení by mi to asi stejně docvaklo.

Pain is temporary. Victory is forever.

Reply with quote  

PostPosted: 02:48 03. Feb 2011 
Měšťan
 Profile

Prasokralik wrote:
Něco jako nucení jiného hráče hrát vlastní hru navíc musí být dle pravidel serveru odsouhlaseno druhou stranou, takže pokud takovou hru hrát nechce, stejně ho nemůžete nutit.

Nikdo tě nenutí hrát jeho hru, ale když to na tebe někdo hodí, tak se nech hezky v klidu zabít a nezneužívej bugu ve hře.

Jinak se zákazem ovládání bossů taky nesouhlasim, je to blbost, ale to neni předmětem diskuze.

Reply with quote  

PostPosted: 09:22 03. Feb 2011 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Bosse nemůžeš ovládnout, protože má imunitu. Proč jí má, není předmětem diskuze.
Pokud tvoje postava má imunitu na ovládnutí, tak nemusíš řešit, jak se chovat pod vlivem kouzla Dominate. V opačném případě považuji za naprosto samozřejmé, že se postava bude chovat, jako by byla ovládnuta casterem. Dosud jsem se ve hře nesetkal s tím, že by s tím měl někdo problém.

Účinek dominate person by se klidně mohl upravit tak, že hráč nebude moci ovládat postavu. Ale co z toho? Zbytečně se jen omezí možnosti hry kvůli pár hráčům, kteří odmítají hrát.

A pokud máš opravdu takový problém hrát chvilku něco jiného, než chceš ty, myslím že by bylo snesitelné alespoň zkamenět a nedělat nic. Vypít lektvar a jet dál opravdu svědčí o hráčské inteligrenci.

Jen pro volné doplnění z d20srd
Ovládnutý odmítá vykonávat činnosti, které se příčí jeho přirozenosti, jako nepříklad sebezničení.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 81 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]