|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 4 posts ] |
|
Author |
Message |
artaxas
|
Post subject: Užívání těžkých zbrojí Posted: 17:27 16. Sep 2018 |
|
|
Jako tulak/WM sem dostal odbornost-,, zacházení se zbrojí těžká,,. Na fóru v mechanice jsem nikde nenašel, že by to můj build měl dostat. Druhá věc když už sem píšu... Zkoušel sem sice jen na jedné, ale nešla mi nabídka získat past. Body v odstranění pasti mám.
_________________ Lorne malvo karathský strážný, lučištnik, hraničář
|
|
Top |
|
artaxas
|
Post subject: Re: Užívání těžkých zbrojí Posted: 15:24 17. Sep 2018 |
|
|
artaxas wrote: Jako tulak/WM sem dostal odbornost-,, zacházení se zbrojí těžká,,. Na fóru v mechanice jsem nikde nenašel, že by to můj build měl dostat. Druhá věc když už sem píšu... Zkoušel sem sice jen na jedné, ale nešla mi nabídka získat past. Body v odstranění pasti mám. Tak pasti jsou v pořádku, tam není co řešit. Ale k těm zbrojim, je nový záměr aby odbornostt dostal WM, nebo je někde chyba. Pokud je to záměr, klidně toho využiji, ale jestli by se k tomu někdo vyjádřil. Jak sem psal - využít toho, ne zneužít chybu. Dik
_________________ Lorne malvo karathský strážný, lučištnik, hraničář
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Užívání těžkých zbrojí Posted: 15:42 17. Sep 2018 |
|
|
artaxas wrote: artaxas wrote: Jako tulak/WM sem dostal odbornost-,, zacházení se zbrojí těžká,,. Na fóru v mechanice jsem nikde nenašel, že by to můj build měl dostat. Druhá věc když už sem píšu... Zkoušel sem sice jen na jedné, ale nešla mi nabídka získat past. Body v odstranění pasti mám. Tak pasti jsou v pořádku, tam není co řešit. Ale k těm zbrojim, je nový záměr aby odbornostt dostal WM, nebo je někde chyba. Pokud je to záměr, klidně toho využiji, ale jestli by se k tomu někdo vyjádřil. Jak sem psal - využít toho, ne zneužít chybu. Dik Zatím nebyl vydán TLK, bude v blízké době opraveno. Text featu nereflektuje skutečnost.
|
|
Top |
|
soul1
|
Post subject: Re: Užívání těžkých zbrojí Posted: 20:40 17. Sep 2018 |
|
Joined: 14:04 24. Jul 2011 Posts: 525 Location: In your mind
|
Heretik - 1 Lvl to same
_________________ Gorag - Neuvěřitelna sila, žadna inteligence. -_Lost_- Eliathar Elereth - Ten jenž vždy z nervozni v přitomnosti ženy -_R.I.P v Ivory_- Adriel Bathor Vavelden - Brambory to je moje! Rhael Etriss - Smrt je jen další začatek
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 4 posts ] |
|