|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 9 posts ] |
|
Author |
Message |
Luelle
|
Post subject: Pulelf - imunita na spánek Posted: 09:30 05. Jun 2020 |
|
|
Zdar a sílu.
Jako pulelf mám feat imunita na spánek. Všimla jsem si, že třeba u kouzla barevná sprška, právě zafungovala a aniž by došlo k hodu, nic se nestalo.
Teď naopak k hodu dochází .
Je to chyba? Na která kouzla se to vztahuje a na která ne?
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
|
|
Top |
|
zdech
|
Post subject: Re: Pulelf - imunita na spánek Posted: 09:48 05. Jun 2020 |
|
|
Poutník |
|
|
Podle tohoto uspává Barevná sprška jen 1. a 2. úroveň, vyšší oslepuje nebo omračuje.
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: Pulelf - imunita na spánek Posted: 10:15 05. Jun 2020 |
|
|
zdech wrote: Podle tohoto uspává Barevná sprška jen 1. a 2. úroveň, vyšší oslepuje nebo omračuje. Nejde o kouzlo jako takové. To je jen příklad. Jde o to s tou imunitou, dřív jakmile se to kouzlo objevilo automaticky mi skočilo - imunita Stejně tak u oblaku zmatení, myslím ? Spíš mi jde o definici featu imunita na spánek, než kouzlo kouzelná sprška
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
|
|
Top |
|
Nano
|
Post subject: Re: Pulelf - imunita na spánek Posted: 10:39 05. Jun 2020 |
|
|
Kouzlo spánek a zbraně s vlastnostmi OnHit se spánkem te budou míjet, ale oblak zmatení, omráčení,smrdici mrak a jiné budeš normálně házet .
_________________ Kapitáán Ajzen Hurikáán
Sneak time= Fun Time !! Já nejsem magor ! i ten mimozemšťan to říkal, že jsem normální!!!
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: Pulelf - imunita na spánek Posted: 12:00 05. Jun 2020 |
|
|
Jak je teda možný že ta kouzelná sprška a i nějaké kouzlo toho bosse od kenku - nevím které - mě dřív míjelo a teď ne?
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: Pulelf - imunita na spánek Posted: 12:01 05. Jun 2020 |
|
|
A zrovna zbraň co má efekt spánek , si myslím že mě trefila
|
|
Top |
|
zdech
|
Post subject: Re: Pulelf - imunita na spánek Posted: 17:53 05. Jun 2020 |
|
|
Poutník |
|
|
Ono není moc kouzel, které by způsobovaly spánek a tedy by ti proti nim měla pomoci imunita na něj. Osobně bych odpověď na otázku otázku "proč dřív ne a teď ano" hledal jinde, od pozice postavy vůči sesílateli až po aktivní ochranná kouzla. Co se fungování zbraní týká, nemám ověřeno v místních podmínkách, ale imunita na "On-hit" vlastnost zbraně neznamená, že tě nemůže zbraň trefit, pouze že na tebe nebude působit ta daná vlastnost. Zkráceně, pokud tě něco neuspalo, k chybě nejpravděpodobněji nedošlo.
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: Pulelf - imunita na spánek Posted: 22:39 05. Jun 2020 |
|
|
zdech wrote: Ono není moc kouzel, které by způsobovaly spánek a tedy by ti proti nim měla pomoci imunita na něj. Osobně bych odpověď na otázku otázku "proč dřív ne a teď ano" hledal jinde, od pozice postavy vůči sesílateli až po aktivní ochranná kouzla. Co se fungování zbraní týká, nemám ověřeno v místních podmínkách, ale imunita na "On-hit" vlastnost zbraně neznamená, že tě nemůže zbraň trefit, pouze že na tebe nebude působit ta daná vlastnost. Zkráceně, pokud tě něco neuspalo, k chybě nejpravděpodobněji nedošlo. uspalo - pokud jde o zbran a s temi kouzly mi to prijde zvlastni, jako by do toho nejak zasahly upravy? proto jsem to psala sem
|
|
Top |
|
JanF
|
Post subject: Re: Pulelf - imunita na spánek Posted: 09:12 07. Jun 2020 |
|
|
Nováček |
|
|
Před úpravami postava Luelle u araneí (pavouci co kouzlí) nikdy nechytla zblbnutí od aranei kdy kouzlí pavouk nějakou duhu před sebe. Problikla okolo ní koule stejná jako když máte v singlu pás s imunitou na mysl a zkouší vás omámit. Po úpravách problikávací koule není a její postavu aranei pravidelně chytají duhovým kouzlem.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 9 posts ] |
|