|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 11 posts ] |
|
Author |
Message |
Narsith
|
Post subject: Zmizeni koně Posted: 02:59 06. May 2011 |
|
|
Při cestě z Kel-A-Hazru do Karaty mi zmizel kuň. Asi přeskočil paženi lodě a někam odpalval.Hledal jsme ho na všech mistech kde jsme od lognuti z nim parkoval ale nebyl ani na jednom z nich. Jmenuje se Athéna Awken Nord
_________________ ACC Bziik Awken Nord-Nabručeny zaklinač,druh překrasne bardky Sally a hrdy otec Robert Ness-Kněz na baterky Dermond Meynolds-Chladně arogantni synek Kory a Falliona -------------------------------------------------------------------------------------------------- Všechno v životě se dá přežít,kromě smrti
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Zmizeni koně Posted: 09:43 06. May 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Mel by byt na lodi Kel - Karatha.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Narsith
|
Post subject: Re: Zmizeni koně Posted: 12:11 06. May 2011 |
|
|
kucik wrote: Mel by byt na lodi Kel - Karatha. Hmmm,neni....leda že by byl v podpalubi a čekal až ho naporcuji do gulaše 
_________________ ACC Bziik Awken Nord-Nabručeny zaklinač,druh překrasne bardky Sally a hrdy otec Robert Ness-Kněz na baterky Dermond Meynolds-Chladně arogantni synek Kory a Falliona -------------------------------------------------------------------------------------------------- Všechno v životě se dá přežít,kromě smrti
|
|
Top |
|
slencak
|
Post subject: Re: Zmizeni koně Posted: 23:41 11. Mar 2012 |
|
|
Ahoj, taky mám koně (Skrund) někde mezi Alwem a Karathou. Dá se prosím někde najít nebo to vemu jako útok z hlubin 
_________________ S bratrstvem oceli nikdy na věčné časy a nikdy jinak....ten s Leprou. [color=#804000]Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Zmizeni koně Posted: 12:06 12. Mar 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Zapomnel se na lodi.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
slencak
|
Post subject: Re: Zmizeni koně Posted: 14:33 12. Mar 2012 |
|
|
kucik wrote: Zapomnel se na lodi. Prý byl viděn na lodi Kel-ALw. Dneska prověřím. (jel sem sním Alw-Kar.)
_________________ S bratrstvem oceli nikdy na věčné časy a nikdy jinak....ten s Leprou. [color=#804000]Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Zmizeni koně Posted: 19:34 01. Dec 2012 |
|
|
Hlásím zmizení koně při přechodu z náměstí k severní bráně. Ušel jsem s ním 3 lokace od zakoupení Dá se prosím reklamovat?
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Zmizeni koně Posted: 03:06 02. Dec 2012 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
innfra wrote: Hlásím zmizení koně při přechodu z náměstí k severní bráně. Ušel jsem s ním 3 lokace od zakoupení Dá se prosím reklamovat? Neprošel jiným přechodem než ty? Občas se mi to stane, pak hledám poníka mezi domy.
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Zmizeni koně Posted: 10:35 02. Dec 2012 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
karolina wrote: innfra wrote: Hlásím zmizení koně při přechodu z náměstí k severní bráně. Ušel jsem s ním 3 lokace od zakoupení Dá se prosím reklamovat? Neprošel jiným přechodem než ty? Občas se mi to stane, pak hledám poníka mezi domy. Taky si myslím, že to tak nějak bude. Hledej, Šmudlo. Až přijdu do hry, tak tam kdyžtak nakouknu. 
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Zmizeni koně Posted: 11:58 02. Dec 2012 |
|
|
Oki, projdu vchody... Edit: Bohužel nic jsem nenašel 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Zmizeni koně Posted: 12:51 02. Dec 2012 |
|
|
Našel se v jiný lokaci :/ jen ho musim vyzvednout... 
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 11 posts ] |
|