|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 6 posts ] |
|
Author |
Message |
Thuereg
|
Post subject: CPU Posted: 12:11 08. May 2011 |
|
|
Poslední dobou kdykoliv zapnu nwn tak mě využítí volnýho CPU vyleze na 100% kde se drží po celou dobu kdy je hra zapnutá. Když ve hře nic moc nedělám tak to celkem jde, ale jak dojde třeba na boj tak je to v háji a lagy jsou na světě...
Nějaký nápady co s tim?
_________________ Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: CPU Posted: 17:48 08. May 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Jestli to dřív na tom samém storji běhalo v pořádku, tak jsi buď nainstaloval nějaký software, který ti ubírá výkon, chytil červa, co t tam dělá bordel, nebo tam máš nějakou hw chybku
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: CPU Posted: 18:25 08. May 2011 |
|
|
Prasokralik wrote: Jestli to dřív na tom samém storji běhalo v pořádku, tak jsi buď nainstaloval nějaký software, který ti ubírá výkon, chytil červa, co t tam dělá bordel, nebo tam máš nějakou hw chybku Zní to všecko fajn, ale rozumim jen tomu ... ne kecám, ničemu. Potřebuju řešení:D pokud možno bod po bodu:D
_________________ Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: CPU Posted: 18:31 08. May 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
tak se zamysli cos poslední dobou instaloval za programy, jestli ti tam nějaký nežere výkon, ono jestli ti tam třeba takovej avast tstuje 24/7 tak je hned výkon někde jinde
jestli jsi neinstaloval nic tak si sežeň pořádnej antivir a pořádně to otestuj, případně rovnou všecno smaž a reinstaluj (jo to nepotěší vím)
no a jestli není chyba tady tak holt servis nebo známí co se vyznají v železe
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Naldrard
|
Post subject: Re: CPU Posted: 11:18 11. May 2011 |
|
|
No, mně to taky vytěžuje jedno jádro vždycky na 100%... pokud máš jednojádrový procák, tak ho to vytíží, pokud ho nepodtaktuješ. Zajímavé je, že to to jádro vytěžuje na 100% ať dám jakékoliv detaily. A když ho podtaktuju na 10%, tak není poznat rozdíl v plynulosti hry, ale procák opravdu pracuje daleko míň.
U her od Bioware je to docela časté. Třeba Dragon Age mi taky vždycky vytěžoval na 100% i když to nepotřeboval.
_________________ Alaunavin - Mrtvá, malá, nevinná chudinka Kael - Zlý, homosexuální, pedofilní bard s božským hlasem. Říkejte mu Božský Kája
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: CPU Posted: 13:50 11. May 2011 |
|
|
Naldrard wrote: No, mně to taky vytěžuje jedno jádro vždycky na 100%... pokud máš jednojádrový procák, tak ho to vytíží, pokud ho nepodtaktuješ. Zajímavé je, že to to jádro vytěžuje na 100% ať dám jakékoliv detaily. A když ho podtaktuju na 10%, tak není poznat rozdíl v plynulosti hry, ale procák opravdu pracuje daleko míň.
U her od Bioware je to docela časté. Třeba Dragon Age mi taky vždycky vytěžoval na 100% i když to nepotřeboval. No jde vo to že dřív mi to tak nedělalo. Teď je to dost znatelný. třeba v boji. Sama hra běží docela dobře, ale jak se začnou množit efekty(zásahy zbraní kouzla atp) tak sou lagy na světě a to dost zásadní. Při bitce s drowama sem to měl jak comix.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 6 posts ] |
|