|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 11 posts ] |
|
Author |
Message |
Hafen
|
Post subject: Vojna zacina:) Posted: 21:07 19. May 2011 |
|
|
http://www.kvhkentaur.cz/news.phpKdyz jsme se dnes bavili s sefem toho klubu, tak jsem se tak zeptal "co dalsi vybaveni k tem zbranim" a on "no jeste vlastne noze ale to pujdu radeji s vama at vybereme ty spravny a kvalitni tak do patnacti stovek by se to vlezt melo..." "s tim se snad v softu nebojuje ne he..." "no jednou nas honily skupiny rangeru a my dosli k dratenemu plotu a uz nam nezbyvalo nic jinyho nez proste vytahnout ty noze..." V ten okamzik jsem se malem zakuckal pivem pri predstave ze rekne ze vytahli noze a sli proti nim  kdyz pokracoval "tak jsme s tim strihli ty draty, polezly a skovani poslouchali jak si ty dve skupiny rangeru nadavaj do blbu ze nas nechali utect" 
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Vojna zacina:) Posted: 21:20 19. May 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
zrušili nám tu povinnou tak si na to děti začnou hrát
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Hafen
|
Post subject: Re: Vojna zacina:) Posted: 21:34 19. May 2011 |
|
|
Nebyt zraku tak se hlasim k tankovemu ci moto pechote, to prvni nam bohuzel zrusili:") A ehm nazyvat Viktora ditetem... No jsem na to zvedavej, pry i rusky vojensky pridelenec se jezdi obcas kouknout na jejich akce, a oni zas poradaj zajezdy k dane ruske jednotce v RF
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Vojna zacina:) Posted: 07:52 20. May 2011 |
|
|
Válčeni je na hovno!
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Vojna zacina:) Posted: 09:44 20. May 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Airsoft sucks. Na těch zbraních je sice hezký, že vypadaj jako reálný, ale to je jediný výhoda, na kterou jsem za ty léta přišel.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Vojna zacina:) Posted: 09:47 20. May 2011 |
|
|
když s tím někoho střelíš, nezavřou tě 
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Vojna zacina:) Posted: 09:53 20. May 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Prasokralik wrote: když s tím někoho střelíš, nezavřou tě  Nezavřou, ale už jsem se i díval policajtovi do hlavně, když si nebyl jistej, co že to máme u sebe. Dneska je to běžný, ale ještě tak před dvanácti lety tyhle hračky nebyly moc známý.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Hafen
|
Post subject: Re: Vojna zacina:) Posted: 10:14 20. May 2011 |
|
|
Nedelam to kvuli zbranim anebo pro strileni, to bych si nevybral klub kterej se tomu venuje vazneji 
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Vojna zacina:) Posted: 11:06 20. May 2011 |
|
|
kucik wrote: Prasokralik wrote: když s tím někoho střelíš, nezavřou tě  Nezavřou, ale už jsem se i díval policajtovi do hlavně, když si nebyl jistej, co že to máme u sebe. Dneska je to běžný, ale ještě tak před dvanácti lety tyhle hračky nebyly moc známý. před dvanácit lety jsem měl náhodou kuličkárnu i já  za dvě stovky omegu z vietnamský tržnice
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: Vojna zacina:) Posted: 17:41 20. May 2011 |
|
|
Prasokralik wrote: když s tím někoho střelíš, nezavřou tě  Vono dost záleží na tom do koho střelíš....
_________________ Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
|
|
Top |
|
Terbee
|
Post subject: Re: Vojna zacina:) Posted: 21:16 20. May 2011 |
|
|
Thuereg wrote: Vono dost záleží na tom do koho střelíš.... a taky kam, řekla bych...
_________________ "Lidé jsou ve tmě a nevědí, jak dál, já měl jsem lampičku, v ní plamínek plál, teď zhasl: já dlaň tvou hledám, co chci? jen nebýt ve tmě sám."
"I'm not scare of dying I just don't want to!" Robbie Williams, Come Undone
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 11 posts ] |
|