|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
jiromir
|
Post subject: Ajvorský půlmaratón!!! Posted: 14:38 01. Feb 2008 |
|
|
Chystá se nějaký závod v běhu na dlouhé tratě? Tudle jsem viděl pár pilně trénujících sportovců, tak si řikám, jestli se taky nepřidat a nezačít pomalu protahovat nožky... 
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Ajvorský půlmaratón!!! Posted: 14:49 01. Feb 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
To uz tu dlouho nebylo 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
jiromir
|
Post subject: Re: Ajvorský půlmaratón!!! Posted: 14:55 01. Feb 2008 |
|
|
Kiri wrote: To uz tu dlouho nebylo  taky jsem se dneska v noci poprvé po pár měsících připojil  Doufal jsem, že se to aspoň trochu změní, bohužel 4 z 5ti postav který jsem potkal sprintovaly  Kdyt uz vam to expi i kdyz se nikam nehoníte...
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Ajvorský půlmaratón!!! Posted: 14:58 01. Feb 2008 |
|
|
cas sou penize, trebas spechaji za obchodem....a kazdy muze behat, kdyz si to dobre oduvodni  ...uz vidim ten flame 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Ajvorský půlmaratón!!! Posted: 15:02 01. Feb 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Ten sprintujici starec v modrem habitu s holi v ruce me taky pobavil.  To jsou ti dustojni magove, kteri maji vzbuzovat respekt 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Ajvorský půlmaratón!!! Posted: 15:07 01. Feb 2008 |
|
|
kucik wrote: Ten sprintujici starec v modrem habitu s holi v ruce me taky pobavil.  To jsou ti dustojni magove, kteri maji vzbuzovat respekt  Myslis toho nemocnyho starce jak uz ma asi 9 lvl  ...Ty si este nikdy nevidel sprintovat duchodce na tramvaj ? a pak si te vodpichnou hulkou jako spravny "Lovci kresel" 
_________________ ...VIKINGS are back...your agony begins !!!  No...You'll never make a Berserk... Berserker's Party Erik The Viking
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Ajvorský půlmaratón!!! Posted: 15:10 01. Feb 2008 |
|
|
Ašivá si myslej, že čím víc běháš tím větší zkušenosti za to dostáváš ... to by ašivá měl někdo objasnit. A co je nejhorší ... jak só udéchaný tak nemůžó nasát vzduch ani na to odpověďát na pozdrav. To jen takový žum, žum a só v prachu, že je nebolej nožičky dyť ani pořádný botičky maratonky na to nemajó. To mě bolí nožičky teda furt.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Ajvorský půlmaratón!!! Posted: 15:11 01. Feb 2008 |
|
|
zalezi jak se to hraje a magum ucta v jakymkoli veku 
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
OneHeart
|
Post subject: Re: Ajvorský půlmaratón!!! Posted: 15:17 01. Feb 2008 |
|
|
v mých očích neustále behající postava ztrácí dost na kvalitě, taky si udělám obrázek o hráči a jeho pojetí eRPé Super by bylo, kdyby někdo naskriptoval úměrný nárust únavy podle běhání *koukne po kucikovi*
_________________ Vaillardo Vran:
|
|
Top |
|
jiromir
|
Post subject: Re: Ajvorský půlmaratón!!! Posted: 15:20 01. Feb 2008 |
|
|
Kiri wrote: zalezi jak se to hraje a magum ucta v jakymkoli veku  kdyz se to hraje tak, ze nevis co je to chuze, tak je to pekne na pika ču. Chtelo by to nejakou DM osvetu itemem "zlomená noha" 
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Ajvorský půlmaratón!!! Posted: 15:20 01. Feb 2008 |
|
|
OneHeart wrote: v mých očích neustále behající postava ztrácí dost na kvalitě, taky si udělám obrázek o hráči a jeho pojetí eRPé Super by bylo, kdyby někdo naskriptoval úměrný nárust únavy podle běhání *koukne po kucikovi* Máte recht velebnej pane, je to hnus ani poseďát to neumí a ty hřebíky na lavičky to nedávám já, nene velebnej pane.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
jiromir
|
Post subject: Re: Ajvorský půlmaratón!!! Posted: 15:22 01. Feb 2008 |
|
|
OneHeart wrote: v mých očích neustále behající postava ztrácí dost na kvalitě, taky si udělám obrázek o hráči a jeho pojetí eRPé Super by bylo, kdyby někdo naskriptoval úměrný nárust únavy podle běhání *koukne po kucikovi* nwn nedokaze zjistit, jestli postava bezi, stoji nebo sedi, tudiz tohle neni bohuzel mozny.  Nevim jestli neprinese nejakou novinku v tomhle smeru patch 1.69... Tady pomuze jen DMko. (nebo kouzla typu grease či entangle 
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Ajvorský půlmaratón!!! Posted: 15:24 01. Feb 2008 |
|
|
Lord_Berserk wrote: kucik wrote: Ten sprintujici starec v modrem habitu s holi v ruce me taky pobavil.  To jsou ti dustojni magove, kteri maji vzbuzovat respekt  Myslis toho nemocnyho starce jak uz ma asi 9 lvl  ...Ty si este nikdy nevidel sprintovat duchodce na tramvaj ? a pak si te vodpichnou hulkou jako spravny "Lovci kresel"  Když jsem viděl Lathandira a Zeyla, tak přesně nad tím jsem přemýšlel... Zda oni s tim vzhledem důstojných starců s dlouhým vousem také běhají a nebo se prostě zařekli a chodí. Zvlášť kdybych se dozvěděl, že jen chodí Zeyl Wall (mimo případy, kdy ho nahání skřet), tak bych musel smeknout - nabrat tak rychle level bez běhání, to by bylo něco... Jinak ne že by na tom nějak zvlášť záleželo. Každý ať si běhá jak uzná za vhodné. Osobně si vzálenosti při přesunu o x lokací také zkracuji během, běhám i při boji - to osobně považuji za akceptovatelné na tomto serveru. Jsem řekl bych co se běhání týče tak uprostřed - štvou mne lidi, co při výpravě nepočkají, neprohodí slovo a stále se jen ženou dopředu - to mám vždy chuť mu dát jako postava pěstí a jen vědomí toho, že bych ho snadno zabil mne odrazuje. A musím se přiznat, že pokud to není zvlášť zajímavé, tak mne omrzí po chvíli i chodit s lidma, co vůbec neběhají - zvlášť pokud se nic neděje v podstatě. V tomhle mne nezměnil ani pobyt na EQ, kdy i po několika měsících mi stále ten běh chyběl a věčná pomalá chůze mne štvala. Prostě nejsem v tomhle ohledu HCRP hráč - považuji to za nezábavnou část RP a tak ji trochu vypouštím. Občas se zapomenu a běhám i z místa na místo (třeba v hostinci, když si myslím, že jsem tam sám). Nebo si uvědomuji, že když už někde něco vymlátím a stahuji to, tak bych mohl normálně chodit a nechovat se jak světluška nebo jiný poletující hmyz (jak někde někdo o pobíhačích řekl). A potom samozřejmě pokud se neudržím a běhám ve městech a podobně, kde se vyskytuje víc lidí a natrefím tam na skupinu hráčů, tak to vnímám jako chybu u sebe, zastydím se a snažím se dodržovat aspoň v těchto případech jakési rp i v oblasti chození. Pokud tedy postava opravdu nespěchá. 
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Ajvorský půlmaratón!!! Posted: 15:24 01. Feb 2008 |
|
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Ajvorský půlmaratón!!! Posted: 15:27 01. Feb 2008 |
|
|
jiromir wrote: nwn nedokaze zjistit, jestli postava bezi, stoji nebo sedi, tudiz tohle neni bohuzel mozny.  Nevim jestli neprinese nejakou novinku v tomhle smeru patch 1.69... Tady pomuze jen DMko. (nebo kouzla typu grease či entangle  Nené to je níc to je ašivá ani nespómálí, ale takový infalkt míhokrálu (prstík smrti), nebo jak se to menuje, přímo vod pánaboha Norda to by byló, to by je jistojistě tróšku zpomálilo. Vono i maratonskejm běžcům se stávajó nehody, třebas jim spadne nebo na kebulu ... fákt nekecám.
|
|
Top |
|