|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
-RoF-
|
Post subject: Re: Přenosné židle Posted: 13:34 13. Jun 2011 |
|
|
de Aers wrote: -RoF- wrote: No ale Thalie je fantasy, tak proč ne, že? I fantasy má své meze. Šak jo no, ale každý je má jiné ty meze ve své fantazii  Derken- wrote: Kámo, asi jsem moc mladej a blbej na to, abych sdílel tvůj typ humoru. Nechceš třeba ještě aby mluvili a mohl si s nima dělat věci jako s tvýma zvířátkama? Hehe jasná věc  . Tak mluvit by nemuseli a jaké jiné věci?
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Přenosné židle Posted: 13:36 13. Jun 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
To si právě nejsem jistej, co všechno by jsi ty s takovou židlí dokázal dělat
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Přenosné židle Posted: 13:56 13. Jun 2011 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
-RoF- wrote: de Aers wrote: -RoF- wrote: No ale Thalie je fantasy, tak proč ne, že? I fantasy má své meze. Šak jo no, ale každý je má jiné ty meze ve své fantazii  Záleží taky hlavně na mezích serveru.
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
davidsoft
|
Post subject: Re: Přenosné židle Posted: 15:10 13. Jun 2011 |
|
|
Mám připravenou novou verzi. Židli lze nyní vzít do batohu (do předmětu) a opět vyvolat, což umožňuje pohodlné umísťování židlí ke stěnám místnosti, stolům apod. Uložení do batohu umožňuje postavě mít u sebe víc židlí, popř. je naložit na dopravní zvíře.
Attachments: |

zidle2.jpg [ 97.47 KiB | Viewed 3008 times ]
|
_________________ Ester Krejčí -- Moje vinná réva, sestry Janů, Vojtěch Verner, Jana Zlomilová a další. Netradiční inteligentní seriál z prostředí gymnázia. <Aktivita ve hře: neaktivní> [Desatero přikázání pro role-playera] [Hry na hrdiny: Teorie RPG]
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Přenosné židle Posted: 15:48 13. Jun 2011 |
|
|
Mě se to líbí, když může někdo tahat v baťůžku deset plátovejch zbrojí proč by se mu tam nemohla vejít skládací židlička. I když by asi nejlíp vypadala jako taková ta malá trojnohá stolička bez opěradla. Každopádně za mě velké ANO. (alespoň si i můj drow zarybaří, jen nechci vidět co z těch kyselinovejch jezer vytáhnu za humus...) Jo a pak se můžeš vrhnout na scriptování craftu 
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Přenosné židle Posted: 16:11 13. Jun 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Tahat za sebou na provázku židli mi nepřijde jako vymoženost fantasy světa, přeci jen když nesu židli na dvorek, taky ji spíš táhnu než abych ji měl v batohu. Pro thalii jako takovou by ovšem židle v inventáři byla rozhodně mnohem rozumnější řešení než ji mít sebou jako summona.
"Parkvošitě" židlí bych se nebál, koně nezpůsopvbují trhání hry proto, že by jich bylo hodně, ale proto, že narozdíl od židlí mají custom textury. Čím větší textura je, tím déle trvá její načtení z override nebo haku, proto se hra kouše, pokud se objeví hráč v CEPové zbroji, nebo nedej bože sedící na koni ale naopak v jeskyni, kde je hromada příšer ze standardního bestiáře nwn hra běží krásně.
Židle není objekt který by se do nwn přimontoval pomocí haků a proto ani tisíc "zaparkovaných" židlí nebude způsobovat zásek byť i na starších strojích.
Stejně ale souhlasím vyjímečně s názorem většiny, že když židli, tak do inventáře, jinak tu budem vypadat jak v tom vtipu o bláznovi se zubním kartáčkem na vodítku.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Přenosné židle Posted: 18:43 13. Jun 2011 |
|
|
Už vidím, jak si z téhle featury spousta chytráků udělá taktiku nazvanou "židlová hradba" popřípadě "val z židlí" široce využitelnou proti hloupým potvorám. Ty se zablokují a pak ustřílí. Chce to jen místo deseti plátovek do batohu přibalit deset židliček.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: Přenosné židle Posted: 18:53 13. Jun 2011 |
|
|
J.F.Payne wrote: Už vidím, jak si z téhle featury spousta chytráků udělá taktiku nazvanou "židlová hradba" popřípadě "val z židlí" široce využitelnou proti hloupým potvorám. Ty se zablokují a pak ustřílí. Chce to jen místo deseti plátovek do batohu přibalit deset židliček. Hm... chytrýýý 
_________________ Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Přenosné židle Posted: 19:04 13. Jun 2011 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
J.F.Payne wrote: Už vidím, jak si z téhle featury spousta chytráků udělá taktiku nazvanou "židlová hradba" popřípadě "val z židlí" široce využitelnou proti hloupým potvorám. Ty se zablokují a pak ustřílí. Chce to jen místo deseti plátovek do batohu přibalit deset židliček. Nedělej Labira 
_________________ .
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Přenosné židle Posted: 19:32 13. Jun 2011 |
|
|
Nalkanar wrote: Nedělej Labira  No, to je jen prognóza předpokládaného vývoje podle mých (pozorováním záskaných) zkušeností. Zneužít se dá skoro všechno, a vynalézavost hráčů v tom nezná mezí 
|
|
Top |
|
davidsoft
|
Post subject: Re: Přenosné židle Posted: 19:50 13. Jun 2011 |
|
|
J.F.Payne wrote: Už vidím, jak si z téhle featury spousta chytráků udělá taktiku nazvanou "židlová hradba" popřípadě "val z židlí" široce využitelnou proti hloupým potvorám. Ty se zablokují a pak ustřílí. Chce to jen místo deseti plátovek do batohu přibalit deset židliček. Ze stanů by se dělal val stokrát lépe - jsou delší. Také by mohli zkusit val ze svíček, jsou levnější... Takový argument lze použít skoro proti jakýmkoliv umístitelným předmětům. Jinak, doufám, že je jasné, že zasekávání hloupých potvor je už dávno zakázané: http://thalie.pilsfree.cz/forum/viewtopic.php?p=42119#p42119 Položením židle na zem se z ní technicky vzato stává součást terénu lokace.
_________________ Ester Krejčí -- Moje vinná réva, sestry Janů, Vojtěch Verner, Jana Zlomilová a další. Netradiční inteligentní seriál z prostředí gymnázia. <Aktivita ve hře: neaktivní> [Desatero přikázání pro role-playera] [Hry na hrdiny: Teorie RPG]
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Přenosné židle Posted: 20:17 13. Jun 2011 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
A koberce zneužít nejdou? To je škoda 
_________________ .
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Přenosné židle Posted: 20:32 13. Jun 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Sakra, prohlédli jste mě 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Přenosné židle Posted: 20:36 13. Jun 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
davidsoft wrote: J.F.Payne wrote: Už vidím, jak si z téhle featury spousta chytráků udělá taktiku nazvanou "židlová hradba" popřípadě "val z židlí" široce využitelnou proti hloupým potvorám. Ty se zablokují a pak ustřílí. Chce to jen místo deseti plátovek do batohu přibalit deset židliček. Ze stanů by se dělal val stokrát lépe - jsou delší. Také by mohli zkusit val ze svíček, jsou levnější... Takový argument lze použít skoro proti jakýmkoliv umístitelným předmětům. Jinak, doufám, že je jasné, že zasekávání hloupých potvor je už dávno zakázané: http://thalie.pilsfree.cz/forum/viewtopic.php?p=42119#p42119 Položením židle na zem se z ní technicky vzato stává součást terénu lokace. on hlavně rozumbrada asi neví, že většina takových objektů je průchozí, viz stany a tak podobně, není důvod aby židle nebyly, to záleží na nastavení objektu v toolsetu
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Přenosné židle Posted: 20:49 13. Jun 2011 |
|
|
Prasokralik wrote: on hlavně rozumbrada asi neví, že většina takových objektů je průchozí, viz stany a tak podobně, není důvod aby židle nebyly, to záleží na nastavení objektu v toolsetu No, průchozí židle snad udělat nejde, ne? EDIT: Jinak ta má připomínka byla myšlena spíš v nadsázce, židlovej val mi přišel vtipnej. Jinak jsem za sebe hlasoval za možnost "pro", protože jednoduše nevidím důvod, proč něco, co hru rozšiřuje, a co navíc někdo dobrovolně naskriptuje, jen tak smést ze stolu.
|
|
Top |
|