Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 00:48 19. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 33 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject: Re: XP systém (věcná diskuse bez chatu pls)
PostPosted: 00:32 03. Feb 2008 
Mistr
 Profile

Theo wrote:
Sorrow wrote:
No jasne pane Theo, rada cisel je nekonecna a tak pri tom zakladani uctu ani nemusis na ten hnusnej server co ti tak ublizuje na duchu :wink:

Fakt neviem koho to viacej zmutovalo ... Smeagle .... :lol: :lol: :lol:

Ani ti nevim jestli je horsi osklive vypadat v obliceji nez na dusi :wink:

Reply with quote  

PostPosted: 00:35 03. Feb 2008 
Měšťan
 Profile

Sorrow wrote:
Theo wrote:
Sorrow wrote:
No jasne pane Theo, rada cisel je nekonecna a tak pri tom zakladani uctu ani nemusis na ten hnusnej server co ti tak ublizuje na duchu :wink:

Fakt neviem koho to viacej zmutovalo ... Smeagle .... :lol: :lol: :lol:

Ani ti nevim jestli je horsi osklive vypadat v obliceji nez na dusi :wink:

Hah, uz sa mi stebou nechce ani dohadovat. Nevediet ako mal Smeagle pokryvenu dusicku ... :roll: No nic, treba viacej davat pozor pri pozerani filmu ci citani knihy :roll:

Reply with quote  

PostPosted: 00:38 03. Feb 2008 
Poutník
 Profile

Sorrow wrote:
Theo wrote:

Kiri wrote:
edit: ten nick si laskave muzes prepsat, kdyz uz tu byl nekdo driv kdo ho pouziva? Jsem pro aby se to i odhlasovalo. Docela to mate a je to divny.

Neviem co Vam vadi. Mne ma vari vadit ze Theogil ma v mene Theo alebo co?

:lol: Teda Theo, tys me fakt rozesmal az k placi.Ja uz myslel ze me nemas cim prekvapit a ejhle.Zase bodujes :wink: Mas muj
obdiv, fakt smekam pane :wink:

Pokial si dobre vsimam v tomto topiku Theo konkretne na teba neutocil pred tym nez si toto napisal. Asi trpis nejakym nutkanim sa vyjadrit vzdy ked Theo vyjadri svoj nazor. Mimochodom pekne napisane Sorrow1. A aby som sa k tomu trosku aj ja vyjadril, tak mne terajsi system docela vyhovuje. Radsej si pokecam s ludmi aby som ich spoznal. A ked sa naplanuje vyprava a zide sa kopa dobrych ludi pokope nieje problem vyrazit. Netreba si tie XP vsimat a hlavne sa bavit. Snad nechcete chodit do hry len koli tomu aby ste denne zabili 200 - 500 priser a v kalendariku si vypocitavali za kolko dni bude dalsi lvl. Team spravil dost velku pracu a ja im verim ze to dotiahnu do konca. :)
PS:A pardon, nechcem nikomu kazat ako hrat. Len znovu podotykam mne zatial tento system vyhovuje.

Reply with quote  

PostPosted: 00:48 03. Feb 2008 
Mistr
 Profile

To Theo: A zase mas bod a ted zvlast bonusovej :wink:

Reply with quote  

PostPosted: 01:09 03. Feb 2008 
Měšťan
 Profile

Safra Sorre proc nereknes letim na pomoc :lol: Ty nevic co na toho hnupa plati?*zamrka*Theo tady ji mas *posle mu pusu* :P

Reply with quote  

PostPosted: 01:11 03. Feb 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Sorre a Resi, proc ho neignorujete? Nanho nic ine neplati. :lol: :lol: :lol:

„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“

Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)

Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.

Reply with quote  

PostPosted: 01:39 03. Feb 2008 
Mistr
 Profile

Daanri wrote:
Sorre a Resi, proc ho neignorujete? Nanho nic ine neplati. :lol: :lol: :lol:

No ne ale ted vazne, ja mam opravdu o nej strach aby ho to nejak nenabouralo ze tu musi hrat a ma z toho psychickou porochu ktera se mi ac okem laikskym zda ze je navzestupu :wink:

Reply with quote  

PostPosted: 01:55 03. Feb 2008 
Nováček
 Profile

Vážení a milí,

Založil jsem tenhle thread zcela proti pravidlům fóra, aby se tu pokud možno rozproudila věcná diskuse a ne flame. Opravdu mě nezajímá, jestli na srazu budou létat půllitry nebo za co ta Thalie vlastně stojí.

Dost mě mrzí, jak to dopadlo. Myslím si, že některé reakce byly zbytečně emotivní a agresivní.

Na staré Thalii jsem strávil hodně času a vypiplal si postavu na nějaký cca 16. level. Od spuštění nového fóra jsem zatím jediný přispěvatel (viewtopic.php?f=38&t=3). A místo abych honil expy na nějakém jiném serveru, strávil jsme sobotní odpoledně psaním svého několikastránkového příspěvku.

Opravdu si tu někdo vážně myslí (Daanri, Rejty & spol.), že považuju Thalii za sračkoidní server, který je k ničemu ? A že se jen bavím házením špíny na něj a na tým ?

Ano, mohl jsme vše shrnout do nějaké jednoduché myšlenky, ale nechtěl jsem, aby někdo spekuloval, nakolik je co podložené. Paradoxně to dopadlo tak, že jsme dostal úplně stejnou odpověd, jako kdybych napsal tři věty.

Tedy ta nosná myšlenka:

Jsem všemi deseti pro podporu RP hry. Podle mě to ale spočívá především v práci DM a v podpoře nebojových činností na úrovni modulu (craft, trade, etc.).

Mám pocit, že úsilí Vás jako tvůrců světa se příliš zaměřilo na kvantitu (svět se spoustou lokací) na úkor hloubky (co se dá ve světě dělat).

Moje postava si dokázala vyrobit (resp. vyměnit) velmi silné předměty, měla spoustu peněz a často se stalo, že jsem na serveru byl skoro sám. Co se asi v takové situaci dá dělat, než jít někoho zabít ? A to přesto, že získané poklady pro mě neměly v podstatě žádnou cenu ...

To byl v taky důvod, proč jsem s tou postavou přestal hrát. V mém příspěvku je myslím spousta náznaků, jak by šlo svět upravit, aby se v něm takové postavy nenudily.

Co se týče systému XP, je to podlě mě klasický případ, kdy je vyléváno dítě s vaničkou. Je naprosto správné dávat hráčům XP za RP hru, ale nebude to fungovat opačně, tj. brát jim XP za non-RP hru.

Pokud něčemu věnuji významnou část svého život (tvorba Thalie) a někdo si dá práci a napíše mi strukturovaný text o 4 stránkách, který neobsahuje flame, ale (světe div se) předpoklady, analýzu, syntézu a závěr, bral bych to jako napřaženou ruku a ne jako urážku.

Živím se řešením problémů, takže asi bych dokázal pomoct jinak, než s toolsetem (Daanri). Popravdě ale musím přiznat, že moje chu´t do něčeho se pustit je po dnešku o něco menší ...

Mějte se fajn.

Sorrow1

P.S. Jako Sorrow mě zná opravdu hodně lidí a tady jsem pod tím jménem cca rok. Je ten nick skutečně takový problém ? Prostě se lidi stejných jmen čas od času potkají a pak si prostě říkají malej Petr / velkej Petr. Dal jsme si ke jménu obrázek, co mám všude na fórech - to má dostatečnou rozlišující schopnost, ne ?

Reply with quote  

PostPosted: 01:59 03. Feb 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Quote:
Popravdě ale musím přiznat, že moje chu´t do něčeho se pustit je po dnešku o něco menší ...

Tak tu sa v necom zhodneme. Ono staci trochu premyslat co sa napise na forum a ako to posobi na druhych, a co sa hodi na forum a co skor do PM.

Po dnesku citania prispevkov od niektorych ludi na fore som ja osobne totane znechuteny a nemamz ziadnu chut vobec nieco dalsie tvorit.

„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“

Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)

Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.

Reply with quote  

PostPosted: 02:18 03. Feb 2008 
Mistr
 Profile

Presne.

Reply with quote  

PostPosted: 02:21 03. Feb 2008 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

tomu prispevateli...to delas dobrovolne ;-) a nejsi jedinej z prispevatelu co tu hraje :D

creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe

Reply with quote  

PostPosted: 03:27 03. Feb 2008 
Měšťan
 Profile

Sakra nemuzu stoho flemu spat :evil: Ted to tak schrnu ciste jen muj nazor .:lol: Sorrow1 myslim si ze tvuj postreh je krapet skreslenej a i cilenej.Na Thalce hraji skoro celou dobu jejiho provozu a tak vidim jakej sakramenskej kus prace na ni udelala hrska lidi kterych si kurva vazim!!!Dival ses kolik je celnu v tymu?Tyto lidi se snazi udelat peknej svet pro lidi co maji radi RPG NWN hlavne.Ten tvij text vidim jako konkurenci boj jineho servru protoze jim asi vadi veka navstevnost Thalie od spusteni a tak obavany strach zaniku jinych servru, :evil: Co si asi bude myslet novacek hrac kdyz si precte ten tvuj text?Jen ho to odrani a radeji se nebude zdrzovat otestovanim si na vlasni kuzi. :evil: Zadalsi beres jen chut lidem co tady drou. :evil: SVET JE STALE V UPRAVACH A PREDELAVKACH A TAK NIC NENI JESTE DANO JAK TO BUDE a proc si myslis ze se tym s hraceme asi na foru domlouva o upravach a podobnem ?Pac se snazi hracum udelat hru zabavnou a HRATELNOU DLE ZKUSENOSTI.To ze to nestihaji pac vecina znich studuje je a veskery svuj cas presto davaji svetu jen at je takovej jakej hraci chtej.Neberu ti pravo na nazor ale toto vidim jen jako CILENE POSKOZOVANI SERVRU KONKURENCI!!!!!!!!! :evil: Co se tyka Theolase a jeho druheho niku RAZIEL to je jen skoda mluvit o nekom tak jednoduchem a vlasne uplnem chudackovi co je dusevne nemocnej a mame se spis o nej bat at se to jeste nezhorsi a nedrazdit ho nucenim hrani na Thali :roll:

Reply with quote  

PostPosted: 03:47 03. Feb 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

jestli todle je "věcná diskuse bez chatu" tak nechci vidět tu nevěcnou s chatem :roll:

Reply with quote  

PostPosted: 11:18 03. Feb 2008 
Bůh
 Profile

Tak nějak souhlasim s RESem, není co dodat ..

já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

Reply with quote  

PostPosted: 11:19 03. Feb 2008 
Měšťan
 Profile

pako RES wrote:
Co se tyka Theolase a jeho druheho niku RAZIEL to je jen skoda mluvit o nekom tak jednoduchem a vlasne uplnem chudackovi co je dusevne nemocnej a mame se spis o nej bat at se to jeste nezhorsi a nedrazdit ho nucenim hrani na Thali :roll:

Ako sa Sorrow distancoval od Sorrow1
JA SA DISTANCUJEM OD HRACA MENOM RAZIEL.

Len v chorej mysli mohla vzniknut takato myslienka.
A k zvysku sa nevyjadrujem. Keby si sa aspon neopakoval furt, uz je to nudne.
Sorrow1 wrote:
Co se týče systému XP, je to podlě mě klasický případ, kdy je vyléváno dítě s vaničkou. Je naprosto správné dávat hráčům XP za RP hru, ale nebude to fungovat opačně, tj. brát jim XP za non-RP hru.

Velmi spravne. Vlastne moj nazor k tomuto topiku.
Daanri wrote:
Po dnesku citania prispevkov od niektorych ludi na fore som ja osobne totane znechuteny a nemamz ziadnu chut vobec nieco dalsie tvorit.

Hej to si cely ty. Dnes som ta znechutil ja, zajtra napise niekto zase svoj nazor na vec, pokusi sa to nacrtnut zo svojho pohladu, povedat co sa mu nepaci a stane sa dalsim kto ta znechuti. Skvele forum.
pako RES wrote:
Co si asi bude myslet novacek hrac kdyz si precte ten tvuj text?Jen ho to odrani a radeji se nebude zdrzovat otestovanim si na vlasni kuzi. :evil:

Nesuhlasim. Ked vojde novacik do hry kde vsetko buguje je to horsie. Na fore by malo byt vidno ze sa opravam chyb Team venuje - a aj to vidno. Nesuhlasis? Ale odpovede ako "presla ma chut cokolvek robyt" tomu nenapomahaju.
pako RES wrote:
SVET JE STALE V UPRAVACH A PREDELAVKACH A TAK NIC NENI JESTE DANO JAK TO BUDE a proc si myslis ze se tym s hraceme asi na foru domlouva o upravach a podobnem ?

Ty si uz vazne pako. A ocom bol tento topic asi? O diskusii hracii - Team na temu XP system. Tvoj prispevok je ako furt. Zmes poloprav doplneni o vseobecne uznavane veci aby to malo vahu a pritom ani nevies kcomu sa vyjadrujes.
Sorrow1 wrote:
P.S. Jako Sorrow mě zná opravdu hodně lidí a tady jsem pod tím jménem cca rok. Je ten nick skutečně takový problém ? Prostě se lidi stejných jmen čas od času potkají a pak si prostě říkají malej Petr / velkej Petr. Dal jsme si ke jménu obrázek, co mám všude na fórech - to má dostatečnou rozlišující schopnost, ne ?

To bude urcite stacit.
Sorrow1 wrote:
Od spuštění nového fóra jsem zatím jediný přispěvatel (viewtopic.php?f=38&t=3)

Takze ked uz ma tak velky zaujem o Thaliu, tak by som na Vasom mieste aspon precital skludom jeho nazor.

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 33 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]