jiromir wrote:
Nevim jestli je to takhle nastavený globálně ze si nidko nestezuje, ale při 60% únavy dostanu zpomalení (na tu fakt pomalou rychlost). Neni to trochu brzo?? Přece jenom na co tam je těch zbejvajících 40%, když se stejně skoro nehnu z místa takze jsem nepouzitelnej? (ale do hospody, i kdyby byla sebedál, stejne vzdycky dojdu tak za 20% únavy odhadem) Nebylo by třeba lepší, dát při 60% zpomalení na rychlost chůze a až při 80% na to současný? Ono třeba v zápalu boje či hry (třeba že mam zatažený vokýnko se systemovejma hlaskama) si ani nevsimnu ze uz jsem unavenej a nejdnou z niceho nic hup a zpomalení jak blázen a ted co s tim, kdyz nejblizsi hospoda je kdesi v dáli (u tý příležitosti mě napadá, že v hospodě v karathtě-přístavu nejde zaplatit pokoj) a ohniště ještě dál...
Krom toho do nějakejch 30% únavy se mi "nechce spát", takže kdyz chci s nekym nekam jít a mam dejme tomu 25% únavy, tak se nemuzu vyspat a pokud vyrazim, tak uz mi zbejva jen 35% únavy na nejakou akci nez jsem zneschopněn...a to neni úplně nejvíc. To uteče jak voda..
V hostincich kdyz si koupis pokoj muzes spat odkdy chces