|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 10 posts ] |
|
Author |
Message |
rosnicka
|
Post subject: Zaseknutí postavy Posted: 18:06 28. Jul 2011 |
|
|
prosim o radu, jsem uplny novacek a jsem v Ivory. dosla jsem se podivat ke korenarce a pri odchodu od ni jsem se zasekla ve dverich a nemuzu ani dovnitr ani ven..jde s tim neco delat? jinak vsechno funguje, naskakuji mi body zkusenosti ani nevim za co...asi za to ze tam stojim a okounim a prekazim 
_________________ Jsem jaká jsem. Lina Arna - zlatooká černovláska
|
|
Top |
|
OneIceOne
|
Post subject: Re: Zaseknutí postavy Posted: 18:09 28. Jul 2011 |
|
|
rosnicka wrote: prosim o radu, jsem uplny novacek a jsem v Ivory. dosla jsem se podivat ke korenarce a pri odchodu od ni jsem se zasekla ve dverich a nemuzu ani dovnitr ani ven..jde s tim neco delat? jinak vsechno funguje, naskakuji mi body zkusenosti ani nevim za co...asi za to ze tam stojim a okounim a prekazim  hodně přiblížit kameru, trochu si pohrát s natočením, pokusit se aktivovat kruhove menu na dveřích a použít ikonu na otevření...
_________________ Pauza výkonu DM: 1 - 8. 9.
|
|
Top |
|
rosnicka
|
Post subject: Re: Zaseknutí postavy Posted: 18:38 28. Jul 2011 |
|
|
tak kamera me nenapadla , znak dveri se neobjevi vubec ale vyzkousim co se da, nechce se mi delat novou postavu 
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Zaseknutí postavy Posted: 18:58 28. Jul 2011 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Možná je skutečně seklá "ve dveřích" (přímo v nich, ne za nimi, jak OneIceOne navrhuje), pak doporučuji sehnat si někoho, kdo ty dveře zajde otevřít, až se přihlásíš do hry 
_________________ .
|
|
Top |
|
rosnicka
|
Post subject: Re: Zaseknutí postavy Posted: 19:58 28. Jul 2011 |
|
|
tak to je super, to abych si pockala do pristiho tydne az se vetsina vrati ze srazu hihi... nejdriv zkusim kameru a pak se holt uvidi. ze by me ty dvere nemeli radi? a taky mi to napsalo ze nekdo .. jsem zapomnela jmeno me nema rad. tak ja pak pisnu jak mi to dopadlo.
|
|
Top |
|
Maya
|
Post subject: Re: Zaseknutí postavy Posted: 20:21 28. Jul 2011 |
|
|
Až naloguji do hry za DM a jestli tam ještě budeš, vytahnu tě 
_________________ _______________________________________________ "Dejte muži volnou ruku - a najdete ji někde na sobě." - Mae Westová
|
|
Top |
|
rosnicka
|
Post subject: Re: Zaseknutí postavy Posted: 20:50 28. Jul 2011 |
|
|
jsem se vytahla, zkusila jsem kameru hodne priblizit a ono to slo, tak jsem si to tam ruzne probehla a prozila svoji prvni a zdaleka ne posledni smrt kdy me zabil jezevec  tak si dam pauzu do zitra a pujdu si nechat padnout postel na zada a az se vratim z prace tak jdu zase na to.
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Zaseknutí postavy Posted: 17:43 29. Jul 2011 |
|
|
3 Univerzální tipy: 1) Odlog a znovu login 2) Hraní si (s výšezmínenou) kamerou 3) pokud je v okolí PC nebo NPC dostatečně blízko zkuste dát přes předmět bytosti (takovej řetěz) Následovat a chvíli vydržte. Vaše postava se cca po 30 sekundách "teleportuje" k následované postavě
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Zaseknutí postavy Posted: 19:04 01. Aug 2011 |
|
|
Jakýkoliv zásek o placebl (jakýkoliv) vždy vyřešil jednoduchý postup: Pomoci otáčení postavy (Klávesy A a D) se nasměruj kamkoliv kde to vypadá alespoň trochu jako rovinka bez placeblu. Ulož si postavu přes duši a odlogni. Logni a při načítání mapy drž klávesu W. Placebly se načítají později takže na 99,9% se odseknete. Zbývající 0,1% musí použít řetízek... 
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Legition
|
Post subject: Re: Zaseknutí postavy Posted: 10:25 23. Dec 2011 |
|
|
Attachment:
File comment: Btw, v téhle lokaci jsemz touhle postavou ještě ani nebyl :D
Když se bugne načítáí lokace.png [ 1.39 MiB | Viewed 2973 times ]
Děkuji za tip. Funguje! Odskoušeno 
_________________ Legitiona Gothartová - mladá naivní eflka jejiž osud je zřejmě spečetěn, neboť jí dlouho nikdo neviděl...
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 10 posts ] |
|