|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Miell
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 10:01 19. Aug 2011 |
|
|
Hafen wrote: Pomuze...misto npc tam budou PC  Nezveš si nás tam nějak moc? Já chtěla soukromý rande! 
_________________ Kieran a Desmin Hanifah Ardian Layla Morwinyon Mirima Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
|
|
Top |
|
Desmond
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 10:07 19. Aug 2011 |
|
|
Nespamujte. Na to máme celou řad jiných vláken.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 21:53 19. Aug 2011 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Abych pravdu řekl, vadí... no možná si za to taky můžu sám, něco prostě je tak nastavené a chápu důvody, ale stejně mi to vadí  . Jen prosím aby DM nebrali moje další slova jako útok, jsem moc rád za to jakou práci děláte a jste moc fajn lidi (aspon ty co znám). Jelikož nejsem žádnej PVP, Loot či craft hráč, budu psát hlavně o RP možnostech. Možná je to moje smůla, dělám to blbě, nebo ... prostě něco, ale přijde mi, že zas tolik nejsou možnosti se zapojit do světa, v kterém hrajeme. Chápu, že je to kupa práce pro DM a možná proto to je tak nastavené, protože by to DM nestíhali. Občas se sice objeví nějaká možnost, ale to je tak pro štastné vyvolené a pro úskou partu co se přitočí právě k nim. Zajímalo by mě třeba jestli DM trošku sledují co by třeba hráč chtěl dokázat, nějak se ve světě angažovat, a zda potom na to reagují, či nereagují podle jejich chování a snažení. Díky moc za vyslechnutí (přečtení). Jinak mi na Thalii snad nic nevadí... Hrajou(a zpravujou to) tu super lidi, mám celkem svobodu hry... snad ta závislost je děsná! 
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 23:21 19. Aug 2011 |
|
|
Jako správný odkojenec EQ se zeptám: k čemu na začlenění potřebuješ DMka?  Ale vážně - nakonec hraješ jen pro PCčka, protože hrát pro NPCčka je jednak nuda a druhak smutný. Vymysli si, co tvoje postava může bez DM dělat a dělej to. Cheš dělat stráž? Vem meč a běž strážit cesty. Chceš dosáhnout šlechtickýho titulu? Vymysli si, ja udělat totální službu koruně a udělej ji. Prostě něco začni dělat a DMka se můžou chytnout. Nestačí jen přijít za NPC a chtít. A jo, nevim co děláš, nevim o co se snažíš, vůbec nevim jak to na Thalii chodí a mam plnou hubu rádobymoudrejch keců.
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 23:32 19. Aug 2011 |
|
|
Jo no, na začlenení do světa nepotřebuješ kolikrát DM, ale hold na něco potřební jsou. A zrovna u mě to bez DM nepůjde a už nějakou dobu na tom pracuji, myslím že jsem i něco vykonal, jenže to posoudí jen DM no, jestli to má nějakou váhu...  jen nějak nejsou příležitosti a když se nějaká malá prostě objeví tak to většinou nevyjde.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
OneIceOne
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 23:55 19. Aug 2011 |
|
|
Pro představu:
Poslední Quest session určený pro zlouny do 30 lvl - povrch, nikdo se nepřihládil, není zájem...
Loguju... Potkám low levely, na hřbitově se něco děje, ukáže se úkaz - nula, low levely odcházejí do města, uklízím lokaci... Hledám koně... Potkám PvP, začleňuji třetí stranu pro oživení situace - nula, uklízím, přesun do jiné lokace... Řeším buglou přilbu... Píšu A4 na forum ohledně vývoje věcí... Do hry vytvářím pasivní indicie, dávám hráči informace náhodným rozhovorem...
Páteční večer právě končí...
_________________ Pauza výkonu DM: 1 - 8. 9.
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 08:29 20. Aug 2011 |
|
|
Nechci to zlehčovat.. ale na každém šprochu.. oni se holt občas představy a zájem o to, co bychom rádi míjí s představami a potřebami druhých. Holt se stane.. každý není vždy vyslyšen.. snaha není vždy oceněna. Ale myslím, že většina z nás na obou stranách už zažila skvělou zábavu po ose DM - hráči a naopak.
_________________ Kieran a Desmin Hanifah Ardian Layla Morwinyon Mirima Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 12:11 20. Aug 2011 |
|
|
Vážím si co pro nás Dm dělají, a je to mínus těch hráčů co jejich snahu neocení, jen mi přišlo, že v době před občanskou válkou to bylo takové víc přátelské pro RP hráče, když fungovali DM řízené skupinky, kde se mohli angažovat. Chápu DM proč od toho odpustili, bavil jsem se o tom třeba s DG, jen mi to chybí  . A možná taky trošku chybí nějaké to větší světové dění, občanská válka byla skvělá, musím říct, že se mi po tom i stýská  .
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 14:49 20. Aug 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
eh, tak trochu síla...jed, ve kterém když neuspějete, jste automaticky KO...(nejmenované NPC...)
EDIT: a nejblbější na tom je, že ten jed zabíjí po použití lékárny.. copak se háže na jed, při použití lékárny na odstarnění? Po boji si chcete vyléčit jed a KO, moc logické
_________________ Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 15:12 20. Aug 2011 |
|
|
A co by si chtěl po silném jedu? Jen sračku?
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 15:33 20. Aug 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Sorrow wrote: A co by si chtěl po silném jedu? Jen sračku? rovnou permku, obyčejný autokill je málo...a čím rychleji přijde pomoc, tím rychleji umřít...aha, to už vlastně je
_________________ Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
|
|
Top |
|
Elverin
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 15:58 20. Aug 2011 |
|
|
OneIceOne wrote: Potkám PvP, začleňuji třetí stranu pro oživení situace - nula, uklízím,
Ja chtela udelat te treti strane radost, ale nahanet toho druheho po horach byla asi blbost pokud chci nejakou interakci. Docela me pak mrzelo ze jsem tu moznost nejakeho hlubsiho dění zabila, ale v pvp situacich jsem vzdy hrozne zmatena  Kazdopadne diky za snahu 
_________________ Elverin z rodu Darwolf - Všechno ví, všechno zná, všude byla dvakrát, za moře vidí a klíče má i od lesa
|
|
Top |
|
OneIceOne
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 17:17 20. Aug 2011 |
|
|
černý vlk wrote: EDIT: a nejblbější na tom je, že ten jed zabíjí po použití lékárny.. copak se háže na jed, při použití lékárny na odstarnění? Po boji si chcete vyléčit jed a KO, moc logické
A healer's kit does not heal ability damage. So while it can cure poison, it cannot heal the ability damage caused by the poison. Ability - smrt 
_________________ Pauza výkonu DM: 1 - 8. 9.
|
|
Top |
|
Hafen
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 17:52 20. Aug 2011 |
|
|
Snad takovy jed maji pristupny i hraci:)
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 02:27 21. Aug 2011 |
|
|
Hafen wrote: Snad takovy jed maji pristupny i hraci:) Ano, mají, jen vědět jak ho získat a jak ho šikovně aplikovat, sám s tím mám jak dobré, tak špatné zkušenosti  )
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|