|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 8 posts ] |
|
Author |
Message |
Kiri
|
Post subject: trh-karatha Posted: 21:54 05. Feb 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
na vychodni brane na trzich se neda nic prodat u vetesaka...nevim esli je to fajn.. 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: trh-karatha Posted: 22:03 05. Feb 2008 |
|
|
Už sem to psal, ale mě se tam zase nepovedlo koupit něco u kováře, protože nějak neni z čeho vybírat.
_________________ Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: trh-karatha Posted: 22:08 05. Feb 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Phantorris wrote: Už sem to psal, ale mě se tam zase nepovedlo koupit něco u kováře, protože nějak neni z čeho vybírat. Muzes to trosku rozepsat? Tobe par slov navic snad neublizi a nam to usetri ctvrthodinu hledani, co tim basnik minil.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: trh-karatha Posted: 22:13 05. Feb 2008 |
|
|
Jasně, prostě nabízí stejně jako Teogil v Ivory akorát přehozy přes zbroj, což by bylo v pořádku kdyby tam taky někde měl pult kde by nabízel zbroje a zbraně.
_________________ Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: trh-karatha Posted: 22:35 05. Feb 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Podle me ta truhla neni prazdna a pochybuju, ze by ji nekdo vykoupil celou.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: trh-karatha Posted: 22:50 05. Feb 2008 |
|
|
Tak možná je to moje blbost, kouknu se až budu mít někdy cestu okolo.
|
|
Top |
|
Raziel
|
Post subject: Re: trh-karatha Posted: 01:29 06. Feb 2008 |
|
|
Mozno logol nejaky zaskodnik ktory vyberie celu truhlu a odlogne len aby tam uz nikto nic nenasiel...
|
|
Top |
|
jiromir
|
Post subject: Re: trh-karatha Posted: 02:22 06. Feb 2008 |
|
|
Raziel wrote: Mozno logol nejaky zaskodnik ktory vyberie celu truhlu a odlogne len aby tam uz nikto nic nenasiel... to by me ani nenapadlo... To je dobrej fór 
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 8 posts ] |
|