|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
dira_v_bubnu
|
Post subject: Re: Vetešník v Ivory Posted: 15:54 27. Jun 2011 |
|
 |
Poutník |
|
|
Mohlo by se prosim odstranit u toho vetešníka aspon ta hláška o tom, že něco chce vyučovat, když už nic neučí? 
|
|
Top |
|
D_E_K_A
|
Post subject: Re: Vetešník v Ivory Posted: 11:52 30. Aug 2011 |
|
|
Musím říct, že se mi líbí tato myšlenka a možnost výuky mezi hráči ve vztahu učitel a žák. On by se ani nemusel skriptovat rozhovor pro navýšení lvlu, jen ta část, aby k navýšení lvlu opravdu došlo a bylo to proveditelné. Co s penězi? No jak už tady psal Rejty, poplatek by se mohl klidně dát učiteli s tím, že by se peníze použili na výcvik žáka (trénink v aréně, nakoupení zásob k tréninku - konkrétně u zloděje paklíče, pasti, atd.) - peníze by se prostě zmizeli při přechodu na úroveň jako u NPC. Způsob výuky by si už sehráli učitel a žák IC, jakožto zpestření hry by to bylo moc pěkné a kdyby se učitel rozhodl dopomoci žáku, tím že by nějaké ty zásoby koupil, by bylo už čistě na něm. Samozřejmě NPC učitele bych ponechal z toho důvodu, co popisovala Maya, že by o to třeba ani jeden z nich neměli zájem, sic by přišli o spoustu zábavy. Dále jsou NPC učitelé nutností a samozřejmostí, jak pro vyučení na vyšší lvly a prestižky, někdo ty vědomosti a znalosti, bojové techniky předat musí. Náklady na učení by tak mohli být třeba i ještě o 5% menší, než jaké jsou u NPC učitelů ( jen jako příklad IC už jen třeba pro uskutečnění vztahu učitel a žák), ikdyž ceny už teď jsou na menších levlech víc, než přijatelné. Co se týče výuky třeba rovnou v dungu, hmm myšlenka je to pěkná, ale z hlediska IC hry by se tomu hráči podle měli spíše vyhnout ( přece pokud by chtěl učitel žáka něco naučit, tak jej nepošle hned na smrt - odjakživa se každý učil a učí snad nejdříve pozorováním a posloucháním zkušenějšího, pak následnou ukázkou v praxi, pro boj výcvik - naučení nových chvatů, krytů atp., u kouzel třeba vyvolání nestvůry z dané úrovně atp... Mohlo by to dopadnout i špatně (zde by si nejvíce užili asi zlé postavy, ale tak s tím už by žáci museli tak nějak počítat vzhledem k jejich hmm minulosti, povolání atp.) a to tak, že jej učitel pošle na srmt jen kvůli pobavení, či jinému. Navíc někdy by to třeba mohlo být IC nevyhnutelné, např.: učitel a žák musí zvolit vhodné místo pro výuku a tak se vydají tam a tam a třeba tam i uvíznou na delší dobu, pak bych tohle chápal jako jedinou možnost, proč třeba zvýšit úroven u žáka v dungu. Osobně jsem neměl zatím problém s navyšováním úrovní, ale tato myšlenka, s kterou přišel Prasokrálík mě zaujala. Dodatek... ten komix mě dostal a hodně pobavil +1!
_________________ I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic? Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR) Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff." Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
|
|
Top |
|
rosnicka
|
Post subject: Re: Vetešník v Ivory Posted: 13:34 30. Aug 2011 |
|
|
Ja jako začátečník se svou první postavou ocenuji každou radu a pomoc, ale jak jsem četla že lowíci si začnou všímat těch hight.. no nevím jak pokud ho nemám ve skupině a i to si stejně akorát tak odvodím podle jeho života. Páč nikdo na čele nemá napsáno jak je vlastně znalostně na výši. znalosti sbírám sice pomalu - jsem pracovně vytížená a nemůžu sedět každý den u pc i když bych třeba chtěla  a dostat se na další level steně musím sama nebo s pomocí někoho kdo je na podobném lvl jako já.
_________________ Jsem jaká jsem. Lina Arna - zlatooká černovláska
|
|
Top |
|
Ikstremist
|
Post subject: Re: Vetešník v Ivory Posted: 14:12 30. Aug 2011 |
|
Joined: 04:34 21. Mar 2010 Posts: 163 Location: Psychedelict
|
Trošku anglické lekce. Je to HIGH level, ne HIGHT level! Vysoký, ne výškový!
Člověk by neměl používat cizí termity, když je nezná suterénně nebo není v dobré konvici, protože je zde veliké rizoto, že to skončí fiatem. Každý se tváří jako suvenýr, ale vrátí se mu to jako buzerant.
_________________ Všichni jsme výsledkem toho, o čem jsme přemýšleli. PSYTRANCE POWER
Laelaan Caana
|
|
Top |
|
rosnicka
|
Post subject: Re: Vetešník v Ivory Posted: 14:19 30. Aug 2011 |
|
|
[quote="Ikstremist"]Trošku anglické lekce. Je to HIGH level, ne HIGH T level! Vysoký, ne výškový! Člověk by neměl používat cizí termity, když je nezná suterénně nebo není v dobré konvici, protože je zde veliké rizoto, že to skončí fiatem. Každý se tváří jako suvenýr, ale vrátí se mu to jako buzerant.[/quote diky za upozorneni, ono je problem ze vekove jsem tak na urovni maminek dejme tomu jedne tretiny hracu tady a anglictina me obesla (můj druhy jazyk byla povinna rustina a slovencina), nikdy jsem ji moc nepotrebovala a to co potrebuji mi prelozi mistr google nebo muj syn, ale hodne hracu to tady tak pouziva a pak takove jako jsme zmateni.  takze prosim na me brat malicko ohledy ze uz jsem holt starsi rocnik
_________________ Jsem jaká jsem. Lina Arna - zlatooká černovláska
|
|
Top |
|
marii
|
Post subject: Re: Vetešník v Ivory Posted: 18:34 30. Aug 2011 |
|
|
Ikstremist wrote: Trošku anglické lekce. Je to HIGH level, ne HIGHT level! Vysoký, ne výškový!
Člověk by neměl používat cizí termity, když je nezná suterénně nebo není v dobré konvici, protože je zde veliké rizoto, že to skončí fiatem. Každý se tváří jako suvenýr, ale vrátí se mu to jako buzerant. Nebud pihna...rosnicku chapu.)..jako kdyby na tom stal svet))
_________________ Lossë Hyaro
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Vetešník v Ivory Posted: 19:38 30. Aug 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
moje řeč svjet stojý na uplně jyných vjecech neš pravopis hrupky v engličtině nebo umu kvótovat posti
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|