|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
-Drakan-
|
Post subject: Seveřan + RDD Posted: 15:22 13. Sep 2011 |
|
 |
Nováček |
|
|
Nevi nekdo prosim jak se stackuji tyto dve pasivky?
Seveřan +5% odolnost na mráz, +2 zachranný hod proti mrazu -5% odolnost na oheň, -2 záchranný hod proti ohni
+
RDD(10) Half-Dragon Immunity to fire
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Nord + RDD Posted: 15:25 13. Sep 2011 |
|
|
Já si myslím, že to imunita RDD přebije. To znamená, že tě ohen nezraní, ale hody budeš mít snížené. Což je to taky fuk 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
-Drakan-
|
Post subject: Re: Seveřan + RDD Posted: 15:29 13. Sep 2011 |
|
 |
Nováček |
|
|
Zni to jako zajimava kombinace jak prijit k malemu bonusu zdarma Na nejakem nahodnem nwn foru jsem se docetl ze s predmetem -50% weakness fire a RDD(10) byla postava stale nezranitelna ohnem (rec byla o singlu). nwn wiki zase tvrdi neco opacneho Quote: "Fire 50% Damage Immunity - Increase" Combined with "Fire 50% Damage Immunity - Decrease" would be added together 50%-50% = 0% immunity to fire damage, resulting in normal fire damage being inflicted (100 fire damage would inflict 100 hit point loss). Osobne nevim cemu bych mel verit, ale spis se prikladnim k tomu ze ta imunita to prepise protoze je bud bugla nebo hardcored a funguje proste tak ze da nezranitelnost ohnem za jakychkoliv podminek.
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Seveřan + RDD Posted: 08:14 14. Sep 2011 |
|
|
Podle mě to taky ta imka na oheń přebije. Každopádně je mi dost k smíchu ten seveřan/Dračí učedník 
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: Seveřan + RDD Posted: 09:43 14. Sep 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Sorrow wrote: Podle mě to taky ta imka na oheń přebije. Každopádně je mi dost k smíchu ten seveřan/Dračí učedník  jasně, k smíchu, protože na severu, v chladných místech opravdu draka nenajdeš
_________________ Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Seveřan + RDD Posted: 09:46 14. Sep 2011 |
|
|
Rudého ne, ten má rád teplo.
Samozřejmě je to další PBčkářská vychytávka, ale co naplat Někomu to přijde, jako že objevil Ameriku. Co na tom, že to nemá logiku, když to dává takový hezký, malý, hřejivý bonus do herní mechaniky?
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Seveřan + RDD Posted: 09:56 14. Sep 2011 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
...že by někoho mohlo vytrhnou +5% k něčemu, to mi hlava nebere. Notabene na Mráz. I když - kontrolní otázka pro zkušenější - podle NWN je 5% z 5ti 0 nebo 1?
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Seveřan + RDD Posted: 10:00 14. Sep 2011 |
|
|
DenGrasse wrote: Rudého ne, ten má rád teplo.
Samozřejmě je to další PBčkářská vychytávka, ale co naplat Někomu to přijde, jako že objevil Ameriku. Co na tom, že to nemá logiku, když to dává takový hezký, malý, hřejivý bonus do herní mechaniky? Zatímco když ho udělá z jižana, tak to bude logické, ale v podstatě přijde o bonus na oheň (přepláclý imkou) a získá postih na chlad. Těžký to život powerbuildra, pokud chce respektovat i reálie. Ten nehezký, malý, mrazivý postih do herní mechaniky vyloženě zkazí den. 
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Seveřan + RDD Posted: 10:02 14. Sep 2011 |
|
|
Ano, powerbuildeři jsou, jak známo, největší chudáci... už teď je mi jich líto.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: Seveřan + RDD Posted: 11:20 14. Sep 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
powerbuildaři nestaví RDD, chyba v úsudku hned na začátku.
s trochou nadsázky: seveřanovi bylo příliš zima a tak si začal číst o rudých dracích chrlících oheň. Chytlo ho to, tak si pak nechal od mistra (za pěkný poplatek) vstříknout trochu té dračí krve do žil (a pak ještě 9x a šup, měl imku na oheň). wuala
_________________ Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Seveřan + RDD Posted: 12:02 14. Sep 2011 |
|
|
černý vlk wrote: wuala //OOT Grammar nazi vsuvka:// Je to voilá, ne wuala, alébrž to je to jazyk francouzský. Ber to prosím jako malý vzdělávací zásah do jinak trefně umístěného slovíčka. //konec OOT//
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Seveřan + RDD Posted: 12:04 14. Sep 2011 |
|
|
černý vlk wrote: powerbuildaři nestaví RDD, chyba v úsudku hned na začátku.
s trochou nadsázky: seveřanovi bylo příliš zima a tak si začal číst o rudých dracích chrlících oheň. Chytlo ho to, tak si pak nechal od mistra (za pěkný poplatek) vstříknout trochu té dračí krve do žil (a pak ještě 9x a šup, měl imku na oheň). wuala No ty brďo....
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Seveřan + RDD Posted: 13:03 14. Sep 2011 |
|
|
* zprávy z Kela-a-Hazru *
nepotvrzené zprávy hovoří o tom, že byl odhalen pašerácký gang, obchodující ve velkém s dračí krví. Zároveň se šušká, že tolik oslavovaná svatyně Rudého draka v poušti není nic jiného než obří transfuzní stanice.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Seveřan + RDD Posted: 13:30 14. Sep 2011 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
DenGrasse wrote: * zprávy z Kela-a-Hazru *
nepotvrzené zprávy hovoří o tom, že byl odhalen pašerácký gang, obchodující ve velkém s dračí krví. Zároveň se šušká, že tolik oslavovaná svatyně Rudého draka v poušti není nic jiného než obří transfuzní stanice. To mi připomíná Water Dragon a její uvěznění v Jade Empire 
_________________ .
|
|
Top |
|
drake127
|
Post subject: Re: Seveřan + RDD Posted: 14:32 14. Sep 2011 |
|
|
Braenn wrote: černý vlk wrote: wuala //OOT Grammar nazi vsuvka:// Je to voilá, ne wuala, alébrž to je to jazyk francouzský. Ber to prosím jako malý vzdělávací zásah do jinak trefně umístěného slovíčka. //konec OOT//Myslíš určitě voilà, že jo? 
_________________ Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
|
|
Top |
|