|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Daanri
|
Post subject: Re: Peníze Posted: 15:59 08. Feb 2008 |
|
|
Ja to podrazdeni chapu, staci si precist par ptakovin ktore tu su popisane a clovek naozaj uz nema sil reagovat nak normalne. Ono vsetko sa da logicky odvodit, ked nadtym trosku zauvazujete. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: Peníze Posted: 16:10 08. Feb 2008 |
|
|
V pohodě:) Já se spíš informuji, protože tady může být jiný systém banky, než znám já odjinud. Nebo pro mne je třeba novinka, že můžu vykopat jámu v lese a tam schovat věci:))) Můžu tam teda schovat i svoje peníze? To je třeba naprostá bomba, ta možnost zakopání, jen je tam nějaká chybka, viz forum chyby....
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Peníze Posted: 16:16 08. Feb 2008 |
|
|
Darien wrote: V pohodě:) Já se spíš informuji, protože tady může být jiný systém banky, než znám já odjinud. Nebo pro mne je třeba novinka, že můžu vykopat jámu v lese a tam schovat věci:))) Můžu tam teda schovat i svoje peníze? To je třeba naprostá bomba, ta možnost zakopání, jen je tam nějaká chybka, viz forum chyby.... Uz sem tu jednou psal, proc vsichni srovnavate Thalii s jinym svetem Thalie je Thalie...
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Peníze Posted: 16:20 08. Feb 2008 |
|
|
Sorrow wrote: Darien wrote: V pohodě:) Já se spíš informuji, protože tady může být jiný systém banky, než znám já odjinud. Nebo pro mne je třeba novinka, že můžu vykopat jámu v lese a tam schovat věci:))) Můžu tam teda schovat i svoje peníze? To je třeba naprostá bomba, ta možnost zakopání, jen je tam nějaká chybka, viz forum chyby.... Uz sem tu jednou psal, proc vsichni srovnavate Thalii s jinym svetem Thalie je Thalie... Taky už neblbni, když sem přijde nový člověk neví nic ... víš jak dlouho jsem před wipem neuměl uložit peníze do banky ... asi 3 týdny ... znal jsem jiný systém a tohle mě prostě nenapadlo, nedošlo ... pak mi to Daanri řekl a připadal jsem si jak blb, ale není nutno někoho odsuzovat za to že něco neví.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: Peníze Posted: 16:40 08. Feb 2008 |
|
|
SORROWE - já NIC nesrovávám, já neříkám, jinde je to lepší. Já jen říkám, že po roce hraní někde jinde má člověk zažitý podvědomě věci, na který je zvyklej a který ho můžou překvapit, zaskočit a někdy i vyšokovat. Pozitivně i negativně. Já se nad spoustou věcí, co tu fungujou a jinde nefungovaly rozplývám. A proto se radši ptám, jak je to tu s bankama, jak je to se zakopáváním, jak je s různými systémy... Taky jsem občas zaskočen, třeba krabem, kterého znám odjinud jako máslo a tady je to ranař a nestěžuju si 
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Peníze Posted: 16:43 08. Feb 2008 |
|
|
Ja vim sorry.Ale me to proste tohle narikani, srovnavani a nemyslim tim jen tebe prijde ze se to chteji vsichny smerovat k podobe jineho sveta.Ale proc???
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: Peníze Posted: 17:13 08. Feb 2008 |
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Peníze Posted: 17:15 08. Feb 2008 |
|
|
V tom pripade vitej v klubu maniaku 
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Peníze Posted: 17:16 08. Feb 2008 |
|
|
vo kom jako mluvíš ? *udiveně*
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Peníze Posted: 19:04 08. Feb 2008 |
|
|
[quote="Darien"]způsobili v mém věku závislost a to je od vás ošklivý
Mladíku, nenaříkejte na věk.. čeká nás to všechny... a na banku se zeptejte ve hře nějaké postavy... ( mimochodem, jsem mezi těmi závisláky taky , a je mi 64 )
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
human_wreck
|
Post subject: Re: Peníze Posted: 19:06 08. Feb 2008 |
|
|
monstera wrote: Mladíku, nenaříkejte na věk.. čeká nás to všechny... a na banku se zeptejte ve hře nějaké postavy... ( mimochodem, jsem mezi těmi závisláky taky , a je mi 64 ) Divím se, že jste ještě nesekl s tou veterinou a necraftíte na plný úvazek 
_________________ Shadiyah ... Bardka do nepohody :]
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: Peníze Posted: 19:09 08. Feb 2008 |
|
|
S jakou veterinou? Můj táta je veterinář:)
Top |
|
jitka
|
Post subject: Re: Peníze Posted: 21:19 08. Feb 2008 |
|
|
monstera wrote: Darien wrote: způsobili v mém věku závislost a to je od vás ošklivý
Mladíku, nenaříkejte na věk.. čeká nás to všechny... a na banku se zeptejte ve hře nějaké postavy... ( mimochodem, jsem mezi těmi závisláky taky , a je mi 64 ) tady je krasne videt ze na veku nezalezi  kdyz je clovek mladej duchem je to znat i na jeho postavach *vzpomina na lucii* mate muj obdiv *smeka* 
_________________ Kamkoli se vydate, jdete s celym srdcem.
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: Peníze Posted: 00:16 09. Feb 2008 |
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Peníze Posted: 13:14 09. Feb 2008 |
|
|
Darien wrote: S jakou veterinou? Můj táta je veterinář:) tak to jsme dva, možná, že ho znám....
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|