|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
-darkvision-
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 14:55 31. Oct 2011 |
|
|
kokosak wrote: -darkvision- wrote: To já bych byl radši ve vězení než mít ban .. přeci jen, můžeš si zahrát prostě. BAN je podle mě horší tedy. Já sem jednopostavovej, takže sem ten tejden ve vězení jak blbec hrál a hvězdičkoval sem, jak mi tam postavička depkuje. Nic moc zážiteček, to ti řeknu. Taky mám pár týdnu ve vězení za sebou. Ale stojím si za tím, že to je furt zábavnější než mít BAN Klidně můžeš lobovat za to, že místo BANu mě dáte do vězení na ty zbylé dny. (ale to stejně neprojde, takže asi tak  ) //Jinak sorry za OOT, ale tady se mi zdá se už řeší stejně tolik věcí dohromady 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Jose
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 15:00 31. Oct 2011 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
vzdavam to. Vice meně jsem jen nastiňoval jaký ve mě thalie vyvolává dojmy a jaké možnosti jsou krom už zmíněných, ale slyším tu pouze kritiku cilenou popřít moje slova. Nemá proto pro mě další diskuze smysl no aspoň nemusim zase chodit na forum.
_________________ Ty si možná myslíš, že jsem ku%va. Jsem ku%va!
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 15:23 31. Oct 2011 |
|
|
Jelikož jsi to napsal na veřejný, asi si očekával nějaké vyjádření. K tvým pocitům se nikdo vyjádřit nemůže, protože ty jsou subjektivní a nikdo nemůže říct, že se nemáš nějak cítit.
Asi nejkorektnější by bylo něco takovéhohle: Chápu, že se tak cítíš, ale z mého pohledu pro to postrádáš racionální důvody.
Pokud máš námitky, připomínky, ozvi se s nimi a očekávej diskusi. Pokud máš pocity, touhy a zážitky, se kterými se chceš svěřit... inu... nevím, jestli veřejné flame forum je pro to to správné místo. To je zase můj pocit.
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 15:29 31. Oct 2011 |
|
|
Zajímalo by mě, jak někdo může vinit DM z toho, že někdo jiný po permce odchází? Odchod, narozdíl od permky, je přece subjektivní a svobodné rozhodnutí myslící lidské bytosti.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 15:37 31. Oct 2011 |
|
|
 aj permka je v podstate dobrovoľné rozhodnutie hráča ... to ako keby sme dnes išli do Elektra, vykradli ho a potom na súde hovorili: vy mi beriete moju slobodnú vôľu, keď ma chcete zatknúť!
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 15:46 31. Oct 2011 |
|
|
..zapomněla si do toho zakomponovat listinu základních lidských práv a omezování osobní svobody, ale to už jsou jen detaily 
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
Koninho87
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 15:47 31. Oct 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
*bere šém a dává ho Homerovi do čela*
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 15:51 31. Oct 2011 |
|
|
wsweetjane wrote: Takže jak to tu vlastně je? Mě by zajímalo jestli tady dostal IC někdo permku z jiného než OOC (chápáno ve smyslu trestu) důvodu. No já nevím jak to vidí DM, ale já to vidím jako IC co se týká mé bývalé postavy (Izzrar Zau'ndar). Dostala permici za jisté jednání co udělala a co udělat nemusela. (pokud nehledíme na to, že její hráč byl v alkoholovém delíriu  )
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
Koninho87
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 15:55 31. Oct 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
první půlka lidí něco řeší druha něco řeší a nekomu furt leze do řitě a třetí půlka ta se baví 
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 15:59 31. Oct 2011 |
|
|
Koninho87 wrote: první půlka lidí něco řeší druha něco řeší a nekomu furt leze do řitě a třetí půlka ta se baví  Rozděl to radši na třetiny a ne půlky  Ale jinak je to pravda 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Koninho87
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 16:02 31. Oct 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
-RoF- wrote: Koninho87 wrote: první půlka lidí něco řeší druha něco řeší a nekomu furt leze do řitě a třetí půlka ta se baví  Rozděl to radši na třetiny a ne půlky  Ale jinak je to pravda  půlky jsou lepší necháme tam půlky 
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 16:02 31. Oct 2011 |
|
|
Gratuluji bratru trolovi k úspěšnému trolování 
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 16:48 31. Oct 2011 |
|
|
-RoF- wrote: Rejty wrote: Quote: Zajimavé jak jsou občas tajné soudy a popravy a když se jednalo o soud a popravu jisté skupiny, taaaak se to odkládalo a odkládalo až byla dána možnost dané skupině utéct  . Což se jiným osobám stát nemůže. Zajímavé na tom je jen to, že se jednalo o postavy, které byly zabity v CvC mimo města a jiné postavy je dotáhly na radnici a požadovaly pro ně permky. Také tu jsou postavy, které byly v Podtemnu obětovány na oltáři X´ian a permku nedostaly. Nevíš snad o čem mluvím? Chceš se v tom opravdu šťourat? Toliko k měření každému jiným metrem. Víš já ale o nějakou permku pro dotyčné nežádal, aspon o tom nevím. Expy ztratili při útěku, tak budiž. Mezi RoFem a Dm, co se týče věznění drowů. Co RoF žádal či nežádal. RoF jen doufal EDIT: Ehm, tohle jsem napsal špatně. Telly nejsou mezi RoFem a Dm .. Jen jsem chtěl ukončit výměnu názorů mezi Rejtym a RoFem. - aby bylo jasno, co kdo chtěl/žádal/doufal ..
Attachments: |

rofik.JPG [ 11.88 KiB | Viewed 3828 times ]
|
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Last edited by -darkvision- on 17:01 31. Oct 2011, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 16:55 31. Oct 2011 |
|
|
-darkvision- wrote: ..... Fíha  Takže.... - neprůkazné telly, začerněné části ubírají na pravdivosti a důvěryhodnosti. - není tam celé znění, takže to může být k čemukoliv. - uviduje mě, že by DM předal dál takové info. - a aj kdyby, tak se tam jedná o expy a výbavu a ne o permky 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 17:00 31. Oct 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
začerněnej tell je asi tak neprůkaznej, jako tvoje tvrzení, že tys to neřek
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|