|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
wsweetjane
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 04:10 19. Nov 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Přidávám se - rodinka je bezva:-))) díky...neteřím, synovcům, sestrám, švagrům, rodinným známým....Uf snad vše?X-D
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 08:48 19. Nov 2011 |
|
|
Aj ja sa pridám k našej imperiálnej légii vďaka celej rodine za super hru, že som sa nasmiala  a že to vidím tak, že si časom ešte len začnem trhať vlasy z puberťáckych detí 
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Narsith
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 10:20 19. Nov 2011 |
|
|
Taky děkuji rodince Meynolds za velmi fajn hru.Je perfekt si zavspominat na teleci leta a sourozenecke pošťuchovani  . Ještě jednou diky,opravdu jsem se bavil.
_________________ ACC Bziik Awken Nord-Nabručeny zaklinač,druh překrasne bardky Sally a hrdy otec Robert Ness-Kněz na baterky Dermond Meynolds-Chladně arogantni synek Kory a Falliona -------------------------------------------------------------------------------------------------- Všechno v životě se dá přežít,kromě smrti
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:38 20. Nov 2011 |
|
|
Díkas za fajn výlet Farah, Keiranovi, Alimu, Carothovi a Elince 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 08:55 20. Nov 2011 |
|
|
-RoF- wrote: Díkas za fajn výlet Farah, Keiranovi, Alimu, Carothovi a Elince  Já taky děkuju.. viděla jsem JAK VYCVIČIT DRAKA v Thalijském vydání Nebo že by to bylo JAK DOSTAT MAMINKU DO POLEPŠOVNY?  Byla to pohodička a moc jsem se bavila, díky všem!
_________________ Kieran a Desmin Hanifah Ardian Layla Morwinyon Mirima Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 09:21 20. Nov 2011 |
|
|
Chcem poďakovať Anymu Mlčanlivému za parádnu vyhliadkovú cestu po Alwariely a Czech_Luthorovi za parádnu hru a to, že sa konečne vykopal zo zaseknutia kdesi-čosi a došiel do hry  *nostalgicky zaspomína na staré časy* A stará najznámejšia dvojka sa vrátila  ľudia traste sa!
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 10:57 20. Nov 2011 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
Já taky děkuju, bylo to fajn  A Any, doufám, že si nebereš osobně ty píchance šípem do zadku 
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 16:11 20. Nov 2011 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Já děkuji za sraz!
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 16:31 20. Nov 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Sraz super, díky!  Ale tak nějak jsme si uvědomili potom na nádraží.. Kam zmizel sendys? Ps: Teď musim někde najít ty zápisky, co jsem držel ještě ráno v ruce  edit: Už je mám 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Glumišek
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 16:45 20. Nov 2011 |
|
|
Jojo, díky Rejtymu za organizaci srazu, byl skvělý.
_________________ Durman Zlomocný - Helgaronův válečný kněz
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 17:58 20. Nov 2011 |
|
|
Glumišek wrote: Jojo, díky Rejtymu za organizaci srazu, byl skvělý. Ha? Tys byl na srazu? 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Narsith
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 18:52 20. Nov 2011 |
|
|
Diky za sraz...bylo to fajn a docela jsem rad poznal osobně ty lidičky kolem 
_________________ ACC Bziik Awken Nord-Nabručeny zaklinač,druh překrasne bardky Sally a hrdy otec Robert Ness-Kněz na baterky Dermond Meynolds-Chladně arogantni synek Kory a Falliona -------------------------------------------------------------------------------------------------- Všechno v životě se dá přežít,kromě smrti
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:53 20. Nov 2011 |
|
|
Taktéž se přidávám k díkům 
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:43 22. Nov 2011 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Díky za hru elfí feministce potvora jedna zhrzená!
_________________ .
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 08:53 22. Nov 2011 |
|
|
Nalkanar wrote: Díky za hru elfí feministce potvora jedna zhrzená!Oba jste byli dobrý! 
_________________ Kieran a Desmin Hanifah Ardian Layla Morwinyon Mirima Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
|
|
Top |
|