|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Prasokralik
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 08:30 22. Nov 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
15. série bleach vypadá zatím hodně zajímavě.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 12:52 22. Nov 2011 |
|
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 13:18 22. Nov 2011 |
|
|
Já ted mrkl na Predátora 1 a 2 a pak na ty nové Predátory (rok 2010). Vcelku dobře udělané mě se líbily všechny ty filmy. U Predátora 2 byla fajn i ta spíš komická část jak se ten predátor léčil v té koupelně a tam číhala ta ženská s tím smetákem 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
xpm335
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 21:54 22. Nov 2011 |
|
|
Jakej je oblíbenej seriál když nečučím na TV? 
_________________ Svenn Bjornsonn "Je jedno jestli jsi král nebo sedlák...stejně tě pošlu tam kde slunce nesvítí." Zemřel tak jak žil, jako idiot. https://www.youtube.com/watch?v=0YuKhXZPAgQ
Magistr Stregan Kane „Všechno, co lidstvo udělalo, vymyslelo, čeho dosáhlo, i to, čím je, všechno to leží zázračně uchováno na stránkách knih. “ Aktivně hrán s chutí někomu pokazit den.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 22:07 22. Nov 2011 |
|
|
xpm335 wrote: Jakej je oblíbenej seriál když nečučím na TV?  Ten co si pustíš na PC?
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 22:09 22. Nov 2011 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
xpm335 wrote: Jakej je oblíbenej seriál když nečučím na TV?  Hochu hochu, trošku kultury by ti prospělo  Hlavně knížky!! hehe
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
artaxas
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 22:33 28. Nov 2011 |
|
|
_________________ Lorne malvo karathský strážný, lučištnik, hraničář
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 15:33 29. Nov 2011 |
|
|
artaxas wrote: http://www.csfd.cz/film/247507-jak-nezit-svuj-zivot/ Miluji ten díl, ve kterém vezmou na výlet do přírody děti ze školky.  Jedinou výtku k seriálu bych měla v až přílišném používáné vulgarit, jinak je to hezké dílko a některé díly se dají vidět i znovu.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 19:27 29. Nov 2011 |
|
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 19:48 29. Nov 2011 |
|
|
No, tak já vam napovim: My Little Pony: Friendship is Magic. Nečekaně dobrá show, která (krom poníků) obsahuje i spoustu vtipu, hlášek a občas i nějaký to drama 
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
Práček
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 21:52 29. Nov 2011 |
|
Joined: 22:03 11. Mar 2010 Posts: 1180 Location: Práglevačka
|
Poslední díl Dextra (6x9) fakt neměl chybu... už jsem si řikal, že šestá řada ztrácí na to jak dobře začala, ale takovej obrat... máš se nač těšit Braenn 
|
artaxas
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 11:49 30. Nov 2011 |
|
|
Braenn wrote: artaxas wrote: http://www.csfd.cz/film/247507-jak-nezit-svuj-zivot/ Miluji ten díl, ve kterém vezmou na výlet do přírody děti ze školky.  Jedinou výtku k seriálu bych měla v až přílišném používáné vulgarit, jinak je to hezké dílko a některé díly se dají vidět i znovu. vulgarity to nemůžou pokazit, to je prostě legendární seriál. Takového idiota vidět... to se musí člověk neustále smát. Pohodových je vždy 5 věcí, které by Don neměl dělat 
_________________ Lorne malvo karathský strážný, lučištnik, hraničář
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 13:41 30. Nov 2011 |
|
|
kokosak wrote: No, tak já vam napovim: My Little Pony: Friendship is Magic. Nečekaně dobrá show, která (krom poníků) obsahuje i spoustu vtipu, hlášek a občas i nějaký to drama  Je to hrůza přiznat, ale kokosova vymývárna mozků mě donutila těšit se na další díly. Práček: Už skončil Dexter? Ha! Čas stahovat.
|
|
Top |
|
Práček
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 15:10 30. Nov 2011 |
|
Joined: 22:03 11. Mar 2010 Posts: 1180 Location: Práglevačka
|
Braenn wrote: Práček: Už skončil Dexter? Ha! Čas stahovat. Nene,ma dvanact dilu..jeste chvilku muzes pockat. Ale pak bude delsi pauza(jestli jsem to dobre pochopil, taksedmou serii zacnou tocit az po novem roce))
|
Braenn
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 10:40 10. Dec 2011 |
|
|
Práček wrote: Poslední díl Dextra (6x9) fakt neměl chybu... už jsem si řikal, že šestá řada ztrácí na to jak dobře začala, ale takovej obrat... máš se nač těšit Braenn  Práčku. Tohle tvé prohlášení "Poslední díl Dextera" mi tak utkvělo v paměti, až jsem si celou sérii pustila v domnění, že je již ukončena. Dovedeš si představit mé nadšení, když jsem se v nejnapínavějším okamžiku desátého dílu, poté co jsem ohryzala všechny knoflíky z peřiny, zjistila že to konec NENÍ?? A že si na další díly počkám dva týdny?? A je ti jasné, komu dávám vinu??  Spoil: Každopádně, je to dobrá série. Ne nejlepší, občas trochu váznoucí (pokec Debry s psycholožkou je zajímavej, ale když ze sebe sype, co všechno prožila v minulých dílech naráz, zní to trochu přitaženě. A někdy je to nuda). Epizodky s rukou Icekillera byly dobrý u bloncky, ale jak se tam objevila podruhý, začínám pociťovat absenci "normálních" vedlejších rolí. Ale z toho kluka by ještě něco být mohlo. No a pak temný pasažér, a Trevis, ou jé!! Do chvíle, než si vzal Soudného Adama super. Ale pak už to bylo takové... já nevím. Tyhle věci kolem sektářství, ok, zmanipulovat, ok, ale těm dvěma manželům to nevěřím ani za mák. Takže poslední dva díly rozhodnou! Jo, a chybí mi tam jeho tahání šňůrek s krví a mám dojem, že nějak přestává jet svůj kodex. Vždyť na začátku zabíjel ty, na které policie nemohla, a teď už jen natvrdo zatajuje důkazy a brání policii, aby je dopadla místo něj. Vůl.
|
|
Top |
|