Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 15:16 23. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 17 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: Posouzeni q
PostPosted: 13:14 15. Dec 2011 
Šlechtic
 Profile

Z pošty:

KOKOS:Ahoj,

jak už sem psal Bzikovi, jednoho z koní cikáni hned dali na guláš. Druhého jsem měl v Limbu a čekal sem, co uděláte pro jeho znovuzískání. Neudělali ste nic. Druhého koně cikáni prodali.

Chápu, že 40k za koně zamrzí. Ale co se stalo, stalo se.

Takže asi tak.
Kokos

Odpověď: 80k za koně mrzí a doufam ze je ti ajsne ze po tomhle uz zkratka nebudu reagovat na aktivitu DMs.

To ze sel kun na gulas si mel napsat me ne jemu (Bziikovi - pokud slo o mého koně neměl s tim nic společného) on ani ja sme nepochopili ze je mozne je ziskat ani kam se podeli. Tudiz bych se rada odvolala k nekomu kdo to muze posoudit. Podle me si ten q zkratka na konci zmrsil. Nic osobniho.

ADD: nebylo jasne jestli kun zemrel jako soucast q nebo jen bugem hry - zabil meho kone a me nekontaktoval. Samozrejmně pokud by bylo mozne udelat neco pro ziskani kone udelala bych to rada.

Post subject: Re: Posouzeni q
PostPosted: 13:19 15. Dec 2011 
Ďábel
 Profile

Wow, člověk se ani neotočí a už se jeho PMko objeví na veřejnym foŕu. A jako hlášení chyb, fajn.

QQ more.

PostPosted: 13:25 15. Dec 2011 
Šlechtic
 Profile

kokosak wrote:
Wow, člověk se ani neotočí a už se jeho PMko objeví na veřejnym foŕu. A jako hlášení chyb, fajn.

QQ more.

Promiň přišlo mi to vhodné vzhledem k problému-jestli to chceš přesunout jinam prosím. Vážně nevím kam s tím...

PostPosted: 13:26 15. Dec 2011 
Ďábel
 Profile

Jasně sem ti do PM psal, že předávám Rejtymu.

PostPosted: 13:28 15. Dec 2011 
Šlechtic
 Profile

kokosak wrote:
Jasně sem ti do PM psal, že předávám Rejtymu.

V pořádku.. Vždyť je to nahoře...tvoje Pm sem neupravovala. Předej. Nechápu co je špatně.

EDIT: Pravda omlouvám se Kokos psal že předá rejtymu poslední jeho PM tam není.

PostPosted: 13:33 15. Dec 2011 
Ďábel
 Profile

Třeba, že:

1) bez svolení uveřejňuješ PM, neboli Private Message na veřejný forum
2) dáváš na veřejný forum věc, o který sem jasně psal, že předávám Rejtymu. Rejty ode mě má na DM foru naši veškerou komunikaci k týhle věci.

Já zase nechápu, co tě vedlo k tomu, to takhle vytáhnout. Buď myslíš, že sem blbec, co neumí přeposlat text na odpovědnou osobu a musíš mi pomoct tím, že to dáš na forum, nebo chceš, aby tě ostatní litovali, že si přišla o koně. Nebo je v tom něco jinýho, ale opravdu nevím, co.

PostPosted: 13:36 15. Dec 2011 
Šlechtic
 Profile

kokosak wrote:
Třeba, že:

1) bez svolení uveřejňuješ PM, neboli Private Message na veřejný forum
2) dáváš na veřejný forum věc, o který sem jasně psal, že předávám Rejtymu. Rejty ode mě má na DM foru naši veškerou komunikaci k týhle věci.

Já zase nechápu, co tě vedlo k tomu, to takhle vytáhnout. Buď myslíš, že sem blbec, co neumí přeposlat text na odpovědnou osobu a musíš mi pomoct tím, že to dáš na forum, nebo chceš, aby tě ostatní litovali, že si přišla o koně. Nebo je v tom něco jinýho, ale opravdu nevím, co.

Včera mi zemřela máma - lítosti mám opravdu dost. Chci aby si to na foru přečetli lidi aby se třeba uvarovali stejné chyby jako sem udělala já - zřejmně sem měla uplatnit svoje věštecké schopnosti a začít se tě po PM ptát jestli si mi zabil koně či ne a jestli je možné ho získat nazpět....Svou větu "o guláši" si totiž poslal NAsrithovi který ani nepochopil oč jde...A já tudíž něvěděla nic.

Na uveřejnění zprávy která přišla mě snad nepotřebuju ničí svolení?

PostPosted: 13:39 15. Dec 2011 
Ďábel
 WWW  Profile

wsweetjane wrote:
Včera mi zemřela máma
Upřímnou soustrast, v životě jsou bohužel i smutné věci.

Standardně by měl kůň zemřít taky, pokud je zabit jezdec. Pokud se tak nestane, je to bug. Náhrada za to, že DM napraví bug, přirozeně není možná.

wsweetjane wrote:
Obecně vzato ne. Je jen na tobě, jestli vyvoláš v lidech kolem sebe přesvědčení, že ti soukromě nemohou svěřit nic, co by nechtěli zveřejnit.

PostPosted: 13:43 15. Dec 2011 
Ďábel
 Profile

wsweetjane wrote:
Včera mi zemřela máma - lítosti mám opravdu dost.

Upřímnou soustrast. Nicméně to nemá společného nic s tím, co tu řešíme.

wsweetjane wrote:
Chci aby si to na foru přečetli lidi aby se třeba uvarovali stejné chyby jako sem udělala já - zřejmně sem měla uplatnit svoje věštecké schopnosti a začít se tě po PM ptát jestli si mi zabil koně či ne a jestli je možné ho získat nazpět....Svou větu "o guláši" si totiž poslal NAsrithovi který ani nepochopil oč jde...A já tudíž něvěděla nic.

Z copy/pastnuté zprávy se opravdu nedá vyčíst "když umřete na koni, přijdete o něj".

wsweetjane wrote:
Je to asi stejné, jako když dopis, co ti někdo pošle, vyvěsíš na nástěnku. *pokrčí rameny*

PostPosted: 13:45 15. Dec 2011 
Šlechtic
 Profile

kokosak wrote:
wsweetjane wrote:
Včera mi zemřela máma - lítosti mám opravdu dost.

Upřímnou soustrast. Nicméně to nemá společného nic s tím, co tu řešíme.

wsweetjane wrote:
Chci aby si to na foru přečetli lidi aby se třeba uvarovali stejné chyby jako sem udělala já - zřejmně sem měla uplatnit svoje věštecké schopnosti a začít se tě po PM ptát jestli si mi zabil koně či ne a jestli je možné ho získat nazpět....Svou větu "o guláši" si totiž poslal NAsrithovi který ani nepochopil oč jde...A já tudíž něvěděla nic.

Z copy/pastnuté zprávy se opravdu nedá vyčíst "když umřete na koni, přijdete o něj".

wsweetjane wrote:
Je to asi stejné, jako když dopis, co ti někdo pošle, vyvěsíš na nástěnku. *pokrčí rameny*

Při standartní smrti o koně nepřicházíš.

PostPosted: 13:47 15. Dec 2011 
Ďábel
 Profile

Viz to co napsal DG nade mnou. Aspoň čti, co ti někdo píše.

PostPosted: 13:49 15. Dec 2011 
Šlechtic
 Profile

DenGrasse wrote:
wsweetjane wrote:
Včera mi zemřela máma
Upřímnou soustrast, v životě jsou bohužel i smutné věci.

Standardně by měl kůň zemřít taky, pokud je zabit jezdec. Pokud se tak nestane, je to bug. Náhrada za to, že DM napraví bug, přirozeně není možná.

wsweetjane wrote:
Obecně vzato ne. Je jen na tobě, jestli vyvoláš v lidech kolem sebe přesvědčení, že ti soukromě nemohou svěřit nic, co by nechtěli zveřejnit.

Nechápu co je tu o důvěře??? Nepohodla sem se s Adeptem a řeším tu problém o kterém si myslím že je dobré aby měli povědomí i ostatní. Pokud tedy z q vyplývají takováto rizika. Musím říct na zastání Kokose že vím že už tu hráč při q o koně přišel Theureg - ovšem bylo to zcela jinak sehráno pokud vím - a hráč měl od začátku jasno né tohle.

Můj problém netkví až tak ve ztrátě koně - myslím že jde o způsob a hlavně ukončení toho q. Sem přesvědčená že to byl guláš, né můj kůˇn.

PostPosted: 13:50 15. Dec 2011 
Ďábel
 Profile

:wall:

PostPosted: 13:52 15. Dec 2011 
Šlechtic
 Profile

Pánové nebudu vám tu už drásat nervy - je mi jasné že na to máte jiný pohled-ať se mi Rejty vyjádří svým závěrem a je to vyřešené. Děkuji

PostPosted: 13:58 15. Dec 2011 
Měšťan
 Profile

Ahoj,
taky upřímnou soustrast.
Je logické, že pokud zemřeš na thalce a okolnosti k tomu velí, tak přijdeš i o koně. Je to RP svět, kun je jeho součástí. Když mne zabije medved, tak velmi často sežere i jeho......

V přítomnosti GM rozhduje on, co se s tvým koněm stane. To je jeho pravo....

Je logické nebrat na nebezpečné výpravy svého miláčka, nebo počítat s jeho smrtí.
Když jsem kdysi hral jinou hru - Ultima online, tak tam byl kun nejcastejsi spotřební materiál a proste vztah ke konovi si clovek vytvořit nesmel.....

Ovšem přes vše uvedené zde ti rovněž musím doporučit krajní opatrnost ve vztahu ke GM kokosákovi, kdy i opravdu nevinné zápletky mohou velmi rychle vygradovat ve smrt. Sam při naznacich, že se jedá o něj přecházím do defensivního modu a jediné přijatelné questy jsou takové, kde je dost svědků, aby mne nemohla odkrouhnout třeba nejaká malá víla...... a při prvním náznaku balit kufry rychlejc než stihaji mechanici formule 1 přezout gumy. No i tak může být pozdě no.....

Quido z Červíčkova - dobrácký gnóm a zapřísáhlý antiteista.

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 17 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]