|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 3 posts ] |
|
Author |
Message |
jachyra
|
Post subject: Miznutie hotového craftu Posted: 15:13 12. Dec 2011 |
|
|
Ahoj,
posledné 2 dni mi robí zaujímavú vec: keď sa po istom čase lognem s Korou, tak mi všetky crafty hodí na 1. level s 0 XP, len alchýmiu mi nechá tak, ako je. Musím odlognúť a lognúť a potom sa to až dá naporiadok.
Jachyra
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Miznutie hotového craftu Posted: 21:09 16. Dec 2011 |
|
|
Tuším problém s "dvojtou" duší. Přetrvává stále problém? Ještě někdo na servru s takovýmto problémem?
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Miznutie hotového craftu Posted: 23:34 16. Dec 2011 |
|
|
DMs to opravilo a už je to úplne ok  totál paráda!
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 3 posts ] |
|