|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 10 posts ] |
|
Author |
Message |
Acros
|
Post subject: Nemohu se připojit Posted: 18:00 19. Dec 2011 |
|
|
Zdravím ctěné dobrodruhy a nejvyšší. Rád bych se přidal na tento server. Leč bohužel se mi nedaří připojit. Chyba je již v ověření CD Keye. Hru mám originální ale z časopisu Score a ten má univerzální klíče na platinum edici. Tento klíč je u Vás na serveru již obsazen. Mohu poprosit o radu zde je i tak možné se nějak připojit? Nerad bych se hrabal v ini souboru aby to nevypadalo, že jsem warezák. Předem děkuji za radu.
_________________ Acrus Vrelus - Nezvěstný Shar´tyrr - Pokud nemáš co dělat, nedělej to u mě.
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Nemohu se připojit Posted: 18:03 19. Dec 2011 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
Jednou možností je, zkusit najít na internetu nějaké CD-KEYe... Druhá možnost, o které vím, je poslat E-mail na scorečko a požádat o nový, originální CD KEY (vím, že se to jeden čas dělalo) 
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
Acros
|
Post subject: Re: Nemohu se připojit Posted: 18:08 19. Dec 2011 |
|
|
Děkuji za radu. U Score pochybuju, že po takové době mi něco pošle. Sehnal jsem si i generator ale zřejmě je pouze na normální verzi. Pokud to změním v ini a spustím hru tak to po mě znovu žádá cd klíče ale nefunguje ani jeden  Kurňa chtěl jsem si zkusit zahrát pořádně RP a asi z toho nic nebude.
_________________ Acrus Vrelus - Nezvěstný Shar´tyrr - Pokud nemáš co dělat, nedělej to u mě.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Nemohu se připojit Posted: 18:15 19. Dec 2011 |
|
|
Jelikož generátor používá velká spousta lidí, musíš generovat dokud se ti nepodaří najít klíč co nikdo nemá.... A z toho jednoho generátoru jdou všechny 3 klíče. Tzn. na hru i oba datadisky.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Nemohu se připojit Posted: 18:25 19. Dec 2011 |
|
|
Acros wrote: Děkuji za radu. U Score pochybuju, že po takové době mi něco pošle. Sehnal jsem si i generator ale zřejmě je pouze na normální verzi. Pokud to změním v ini a spustím hru tak to po mě znovu žádá cd klíče ale nefunguje ani jeden  Kurňa chtěl jsem si zkusit zahrát pořádně RP a asi z toho nic nebude. viz soukromá zpráva, můžu "půjčit" jedny originálky klíče.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Nemohu se připojit Posted: 18:35 19. Dec 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Taky mám jedny funkční keye, který už nepoužívám.
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Acros
|
Post subject: Re: Nemohu se připojit Posted: 18:40 19. Dec 2011 |
|
|
Tak od Braenn už je také bohužel používán 
|
|
Top |
|
Acros
|
Post subject: Re: Nemohu se připojit Posted: 19:54 19. Dec 2011 |
|
|
Vyřešeno, mnohokrát všem děkuji. Obzvláště Braenn a Derkenovi. Můžeme lock a šup s tím do koše. Již se řítím do hry 
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Nemohu se připojit Posted: 20:43 19. Dec 2011 |
|
|
Obecně pro další tyto případy: Je potvrzeno že komunikace se Score je bezproblémová a klíče posílají obratem, tedy nebojte se toho a vřele doporučujte toto řešení.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Legition
|
Post subject: Re: Nemohu se připojit Posted: 23:06 20. Dec 2011 |
|
|
A pokud vám z jakéhokoliv hlediska není ta možnost přístupná, je třeba se kouknout jinde
_________________ Legitiona Gothartová - mladá naivní eflka jejiž osud je zřejmě spečetěn, neboť jí dlouho nikdo neviděl...
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 10 posts ] |
|