|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
MukYanJong
|
Post subject: So long MukYanJong and thx for all the fish! Posted: 21:16 21. Dec 2011 |
|
 |
Nováček |
|
|
Acc: Bishop (postava Cortez)
Prohřešek: Zneužití nepřítomnosti DM ve hře - seslání útočeného kouzla ve městě.
ty sráči, evíš, co melš, si jen zase honíš šaška co? Měl by sis najít kluka co ti bude každej večer prohánět komín! .. už mi nestačila moje ruka, našel jsem si kluka, teď mě každej večer šukááááá..... jen pojď, ti šlápnu do úsměvu chcípákiu... když dárky, tak pro všechny, jen do mě Rejty
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Omámení Posted: 21:17 21. Dec 2011 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
MukYanJong wrote: Acc: Bishop (postava Cortez)
Prohřešek: Zneužití nepřítomnosti DM ve hře - seslání útočeného kouzla ve městě.
ty sráči, evíš, co melš, si jen zase honíš šaška co? Měl by sis najít kluka co ti bude každej večer prohánět komín! .. už mi nestačila moje ruka, našel jsem si kluka, teď mě každej večer šukááááá..... jen pojď, ti šlápnu do úsměvu chcípákiu... když dárky, tak pro všechny, jen do mě Rejty Vau.
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
MukYanJong
|
Post subject: Re: Omámení Posted: 21:26 21. Dec 2011 |
|
 |
Nováček |
|
|
de Aers wrote: MukYanJong wrote: Acc: Bishop (postava Cortez)
ty sráči, evíš, co melš, si jen zase honíš šaška co? Měl by sis najít kluka co ti bude každej večer prohánět komín! .. už mi nestačila moje ruka, našel jsem si kluka, teď mě každej večer šukááááá..... jen pojď, ti šlápnu do úsměvu chcípákiu... když dárky, tak pro všechny, jen do mě Rejty Vau. tebe miluju jako jedna, va, tři... dopíče, proč jsi mi nezavolal, číslo mám přád stejný?!!!!!§!
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Omámení Posted: 21:30 21. Dec 2011 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Pojď recitovat aspoň do spamu.
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
MukYanJong
|
Post subject: Re: Omámení Posted: 21:31 21. Dec 2011 |
|
 |
Nováček |
|
|
si říkáš to není člověk, to je kus železe co rejty?! měl bys shazovat kila ty prase!!! pojď ty hovado, jen poj%d, máš chvilku za pc autoritu, jinak ti plivu do ksichtu sračku, pochčiju těěěě!
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Omámení Posted: 21:38 21. Dec 2011 |
|
|
MukYanJong wrote: si říkáš to není člověk, to je kus železe co rejty?! měl bys shazovat kila ty prase!!! pojď ty hovado, jen poj%d, máš chvilku za pc autoritu, jinak ti plivu do ksichtu sračku, pochčiju těěěě! Tady někdo trošku pil co? A vylévá si vztek zdá se. 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
MukYanJong
|
Post subject: Re: Omámení Posted: 21:40 21. Dec 2011 |
|
 |
Nováček |
|
|
-RoF- wrote: MukYanJong wrote: si říkáš to není člověk, to je kus železe co rejty?! měl bys shazovat kila ty prase!!! pojď ty hovado, jen poj%d, máš chvilku za pc autoritu, jinak ti plivu do ksichtu sračku, pochčiju těěěě! Tady někdo trošku pil co? A vylévá si vztek zdá se.  ty si jdi radši taky najít nšjakýho buzíka a neser nebo si ho nech od někoho požužlat, já jsem úplně v poodě a vztek nemám, páč nemám na co ))))) už to ho někdo strčil do černé díry? kdy, že to bude ten konec světa? Issíku, kde je ten spam? v chybák nebo kde? já na něj nevidím!
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Omámení Posted: 21:45 21. Dec 2011 |
|
|
MukYanJong wrote: ty si jdi radši taky najít nšjakýho buzíka a neser nebo si ho nech od někoho požužlat, já jsem úplně v poodě a vztek nemám, páč nemám na co ))))) už to ho někdo strčil do černé díry? kdy, že to bude ten konec světa?
Issíku, kde je ten spam? v chybák nebo kde? já na něj nevidím!
Tak aspon je vidět s kým jsme tu hráli a koho se třeba Jachyra zastávala no Hezké divadlo.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
|
|
Top |
|
Maya
|
Post subject: Re: Omámení Posted: 21:47 21. Dec 2011 |
|
|
Na Vánoce se budou rozdávat BANány koukám... 
_________________ _______________________________________________ "Dejte muži volnou ruku - a najdete ji někde na sobě." - Mae Westová
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Omámení Posted: 21:50 21. Dec 2011 |
|
|
Maya wrote: Na Vánoce se budou rozdávat BANány koukám...  To teda 
|
|
Top |
|
MukYanJong
|
Post subject: Re: Omámení Posted: 21:53 21. Dec 2011 |
|
 |
Nováček |
|
|
-RoF- wrote: Maya wrote: Na Vánoce se budou rozdávat BANány koukám...  To teda  šťouchy š´touch, proč já se jen nedostanu DMs dál do zadku? to je zradáááá, chi chi chi, DMs napsalo něco na forum, musím se tomu zasmát chi chi.. jdi raději za svým doktorem buzíku neb se k tomu už konečně přiznej
|
|
Top |
|
mandos
|
Post subject: Re: Omámení Posted: 21:54 21. Dec 2011 |
|
Joined: 23:19 23. May 2009 Posts: 524 Location: Kladno/Praha
|
Lidi že mu na to vůbec odpovídáte, jednak to sem nepatří a pak mu jen dáváte záminku k dalšímu psaní...
_________________ Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
|
|
Top |
|
MukYanJong
|
Post subject: Re: Omámení Posted: 21:58 21. Dec 2011 |
|
 |
Nováček |
|
|
mandos wrote: Lidi že mu na to vůbec odpovídáte, jednak to sem nepatří a pak mu jen dáváte záminku k dalšímu psaní... ty jsi co? další Dms udobřovač? ty voe, tady je zoufalců jedna celká prdel co potřebuje pořádnáho ptáka koukám
|
|
Top |
|
Desmond
|
Post subject: Re: Omámení Posted: 22:03 21. Dec 2011 |
|
|
Fajn to by stačilo, poprosím ostatní aby sem nadále nepsali. Jestli má MukYanJong potřebu se dál předvádět, tak prosím. Ostatní si to jistě rádi přečtou a udělají si na tebe vlastní názor. Nemá cenu v sobě dusit vztek. Pokud máš nějaký potíže, někdo ti ubližuje, doporučil bych ti kontaktovat Linku Bezpečí, telefon 116 111. A nebo si zajdi ke školnímu psychologovi, ale vůbec nejlepší bude, když se z toho prostě vyspíš. Tak zle snad zase nebude. Jsou to Vánoce, hlavu vzhůru.
|
|
Top |
|
Desmond
|
Post subject: Re: So long MukYanJong and thx for all the fish! Posted: 23:12 21. Dec 2011 |
|
|
Na památku těm, kteří tu už s námi nemohou být. 
|
|
Top |
|