|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 11 posts ] |
|
Author |
Message |
jachyra
|
Post subject: Lagovanie pri zobrazení postáv Posted: 00:48 27. Dec 2011 |
|
|
Ahoj, chcela by som sa spýtať. Asi traja, štyria hráči mi už povedali, že vraj im lagne hra pri zobrazení mojej postavy. Máte s tým, prosím, niekto skúsenosť? Prípadne ako by to bolo možné odstrániť? Ďakujem 
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Lagovanie pri zobrazení postáv Posted: 01:49 27. Dec 2011 |
|
|
Zřejmě nosíš moc věcí v inventáři. Ostatním postavám to laguje, protože se všem v dohledu načítá obsah tvého inventáře.
Odstranění je jednoduché, netahat tolik věcí v inventáři.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Lagovanie pri zobrazení postáv Posted: 02:57 27. Dec 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Ještě to dělaj určitý vzhledy štítů, ale nevim už jaký.
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Silvaner01
|
Post subject: Re: Lagovanie pri zobrazení postáv Posted: 02:59 27. Dec 2011 |
|
|
mě to lagne vždycky když potkám PC a muže to být třebas lowlevlík kterej má inv prázdnej.. už jsem si zvykl... 
_________________ ================= jestli se cítíš dobře, vydechni, ono tě to přejde.
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Lagovanie pri zobrazení postáv Posted: 04:01 27. Dec 2011 |
|
|
Mno tak inventárom to asi nebude, bo ho nosím narvaný asi už .. 2 roky?  ťažko sa to prejaví až teraz Napr Fallovi že to pri mne lagne vždy, keď snímem helmu. Je možné, že to blbne kvôli hlave alebo kvôli helme? (vraj nie je ten výzor vo výbere heliem u platnerskej kovadliny .. ale doteraz sa tiež za posledné 2 roky hrania s tou helmou nik nesťažoval)
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Ajax the Great
|
Post subject: Re: Lagovanie pri zobrazení postáv Posted: 12:43 27. Dec 2011 |
|
|
jachyra wrote: Mno tak inventárom to asi nebude, bo ho nosím narvaný asi už .. 2 roky?  ťažko sa to prejaví až teraz Napr Fallovi že to pri mne lagne vždy, keď snímem helmu. Je možné, že to blbne kvôli hlave alebo kvôli helme? (vraj nie je ten výzor vo výbere heliem u platnerskej kovadliny .. ale doteraz sa tiež za posledné 2 roky hrania s tou helmou nik nesťažoval) No tak hlavou asi ne, protože Diva má stejnou (myslim  ) a nelaguje.... není to třeba těmi crafty?
_________________ Artorius Meynolds
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Lagovanie pri zobrazení postáv Posted: 21:25 27. Dec 2011 |
|
|
A nemůže třeba být chyba u Falliona? Když do teď nic a najednou z ničeho nic, mu to začlo se sekat? Nebo není jedinej, ale jsou i ostatní, kterým se to laguje když tě potkají? Nestahovala si něco nového?
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Lagovanie pri zobrazení postáv Posted: 22:17 27. Dec 2011 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
Jsou asi 3-4 lidi...
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Lagovanie pri zobrazení postáv Posted: 23:09 27. Dec 2011 |
|
|
Ono hlavne ide o podtemnákov  sa sťažujú, že vraj používam nejaký cheat (popravde viem používať len v singli nahodenie XP pre testovanie postavy) ... tak to chcem vyriešiť, aby sa náhodou raz niekto nevyhováral, že som ho zabila len vďaka nejakému lagu 
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Lagovanie pri zobrazení postáv Posted: 01:44 28. Dec 2011 |
|
|
Czech_Luthor wrote: Jsou asi 3-4 lidi... Těch lidí je víc, mě taky lagne.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Lagovanie pri zobrazení postáv Posted: 18:34 03. Feb 2012 |
|
|
Na jednom kompu mi lagovala KaTova křídlatice a druhým ne bylo to dlouhodobější - přes týden ve škole lagy (resp. trvalé cukání pokud jsme šli někde v blízkosti) o vikendu doma pohoda... 
_________________ Vojen Bouřný „Hudba je klíč k ženskému srdci.“
horlivý bojovník za krásu a estetično ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu
Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 11 posts ] |
|