|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Pivo
|
Post subject: Re: Help Posted: 11:25 13. Feb 2008 |
|
|
Karogan wrote: Tak jsem si to všechno stáhl a když to rozbaluji, tak mi to říká, že jsou všechny soubory poškozeny, včetně portrétů atd....  Nejsi sám.Včera mě dva lidi psali stejný problém.
_________________ Simon Elken voják Karatské armády s hodností"Jezdec" "Důvtip je často nejlepší zbraní proti přesile" Arrswil tiefling nekroman "A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Help Posted: 11:26 13. Feb 2008 |
|
|
A stahli jste to cely?
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Help Posted: 11:37 13. Feb 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Quote: haky do adresáře HAK, tlk soubor do adresáře TLK, hudbu do adresáře MUSIC. Vse co ma priponu .hak do adresare hak Vse co ma priponu .tlk do adresare tlk Vse co ma priponu .bmu do adresare music Nepovinne veci do adresare override, pokud neni receno jinak. Zrovna vcera to jedna slecna uspesne postahovala a nainstalovala, takze bych v tom fakt nehledal vedu.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Karogan
|
Post subject: Re: Help Posted: 11:41 13. Feb 2008 |
|
 |
Nováček |
|
|
Rejty wrote: Quote: Nainstalujte CEP, podle přiloženého návodu uvnitř. Poté vše označené jako povinné, haky do adresáře HAK, tlk soubor do adresáře TLK, hudbu do adresáře MUSIC.
Pokud chcete, muzete si stahnout i doporucene veci, ty se zpravidla pote rozbali do adresare OVERRIDE. TO sjem tam právě našel taky.. no vyzkouším again a uvidím.
|
|
Top |
|
Karogan
|
Post subject: Re: Help Posted: 11:45 13. Feb 2008 |
|
 |
Nováček |
|
|
kucik wrote: Quote: haky do adresáře HAK, tlk soubor do adresáře TLK, hudbu do adresáře MUSIC. Vse co ma priponu .hak do adresare hak Vse co ma priponu .tlk do adresare tlk Vse co ma priponu .bmu do adresare music Nepovinne veci do adresare override, pokud neni receno jinak. Zrovna vcera to jedna slecna uspesne postahovala a nainstalovala, takze bych v tom fakt nehledal vedu. Dobrý vyzkouším a uvidím  mne tam prostě chybí to sloveso v infinitu. Překopírovat či instalovat, myslím u toho hak, bmu, tlk, tak jsem zpanikařil. děkuji, myslím, že to půjde 
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: Help Posted: 12:16 13. Feb 2008 |
|
|
CEP se instaluje, zbytek jen rozbaluje ze zipu nebo čeho:)))
Top |
|
Karogan
|
Post subject: Re: Help Posted: 19:46 13. Feb 2008 |
|
 |
Nováček |
|
|
Hele proč ten instalační soubor cepu cepv2_starter mám v mpegu? jak to mám teď nainstalovat? 
|
|
Top |
|
pepa48
|
Post subject: Re: Help Posted: 21:15 13. Feb 2008 |
|
|
neinstaluj, dej ho akorat do slozky modules
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Help Posted: 21:27 13. Feb 2008 |
|
|
Do slozky modules nic davat nemusis. Co to ma za priponu?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Karogan
|
Post subject: Re: Help Posted: 23:42 13. Feb 2008 |
|
 |
Nováček |
|
|
kucik wrote: Do slozky modules nic davat nemusis. Co to ma za priponu? Má to příponu MPEG
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Help Posted: 01:08 14. Feb 2008 |
|
|
Karogan wrote: kucik wrote: Do slozky modules nic davat nemusis. Co to ma za priponu? Má to příponu MPEG To mi prijde jako blbost uz z toho duvodu, ze pripony se pouzivaji tripismenne. Vcera to instalovala slecna s minimem znalosti s pocitacem a nemela s tim zadne potize. Vazne staci udelat, co je tam napsano. Pokud nevis, kam s nektetymi soubory, napis jejich jmena a nekdo ti poradi. Pokud tam mas nejaky cepv2_starter.mpeg, tak si ho vubec nevsimej. Imho je to ale blbost.
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Help Posted: 01:26 14. Feb 2008 |
|
|
to je *.mod a defaultně se asociuje na winamp, ten soubor stejně nepotřebuješ
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Karogan
|
Post subject: Re: Help Posted: 11:15 14. Feb 2008 |
|
 |
Nováček |
|
|
Myslím, že potter má pravdu, že to bude asi takto. Tak teď jak na to? Když na to kliknu, tak se mi to spustí ve windows media playeru nebo ve winampu, prostě v tom co mám aktuálně nastavený.
Takže ten rozbalený cep mám prostě jen překopírovat a ne instalovat? Porotože jiný spouštěcí soubor tam není.
P.S.: V práci se mi to taky spouští ve win.media playeru, zkoušel jsem to tu taky. Doma je to stejný.
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Help Posted: 11:29 14. Feb 2008 |
|
|
nevim, jestli ti poradim na dálku, musel bych ti asi vidět do kompu...máš nějakýho známýho, co má všecko nainstalovaný ? NWN běhá bez problému i bez instalace, stačí kompletně zkopírovat
jak se instalujou CEPY už si nepamatuju, instaloval sem je když vyšly a vod tý doby už taky jenom kopíruju instalaci....neni tam jinej spustitelnej soubor ? nějakej setup.exe nebo tak něco ?
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Karogan
|
Post subject: Re: Help Posted: 12:28 14. Feb 2008 |
|
 |
Nováček |
|
|
photter: Právě, že tam nic jinýho nejni, jinak už bych to právě zkoušel a neotravoval Vás tu. P.S.: známýho mám co má NWN, ale kompletně překopírovat celý NWN neexistuje v žádném případě, protože moje registrovaná originálka je jen jedna a občas si zahraju i světový servery, kde je potřeba originálka a hlídají to tam. Takže toto nee Ach jo.. Já věděl, že s tím budu mít problémy.  BWT: Můj printscreen, když to rozbalím. Doma v Pc je to naprosto stejný. How can I install that? 
Attachments: |

printscreen.jpg [ 153.76 KiB | Viewed 4165 times ]
|
|
|
Top |
|