|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Silvaner01
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 14:10 28. Nov 2011 |
|
|
jde uvařit pití na CON, nějak se nedaří a zaslechl jsem že nejde ? pokud ne, tak proč 
_________________ ================= jestli se cítíš dobře, vydechni, ono tě to přejde.
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 15:13 28. Nov 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Nejde a protoze si to tvurci prejou 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Silvaner01
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 18:45 06. Dec 2011 |
|
|
Nejde nějak ošetřit ta ztráta xp u alchymie při pádu hry? Už potřetí se mi stalo že hodinu až dvě vařím a potom padne hra a mužu začít znovu /2000xp alcha v řiti/. pruběžně to ukládám přes deník, ale není přece normální, abych to musel po deseti flaškách ukládat  tohle fakt dokáže znechutit hru...
_________________ ================= jestli se cítíš dobře, vydechni, ono tě to přejde.
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 19:07 07. Dec 2011 |
|
|
Stačí doložit výpisem z logu kolik XP jsi měl v tolik a tolik hodin při vaření a vše ti DM určitě vrátí 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 00:11 08. Dec 2011 |
|
 |
Urozený |
|
|
Silvaner01 wrote: Nejde nějak ošetřit ta ztráta xp u alchymie při pádu hry? Už potřetí se mi stalo že hodinu až dvě vařím a potom padne hra a mužu začít znovu /2000xp alcha v řiti/. pruběžně to ukládám přes deník, ale není přece normální, abych to musel po deseti flaškách ukládat  tohle fakt dokáže znechutit hru... Sandrovi bouchnul kotel a shodilo to server? 
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
Silvaner01
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 00:12 08. Dec 2011 |
|
|
zachy wrote: Stačí doložit výpisem z logu kolik XP jsi měl v tolik a tolik hodin při vaření a vše ti DM určitě vrátí  a to si ho vycucám z prstu, ten screen než to padne kua už zase  /23.10/ no nemám já bomba štěstí?
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 00:15 08. Dec 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Silvaner01 wrote: zachy wrote: Stačí doložit výpisem z logu kolik XP jsi měl v tolik a tolik hodin při vaření a vše ti DM určitě vrátí  a to si ho vycucám z prstu, ten screen než to padne kua už zase  /23.10/ no nemám já bomba štěstí? nemáš zaplé logy?
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 00:58 08. Dec 2011 |
|
|
xxxMajkyxxx wrote: Silvaner01 wrote: Nejde nějak ošetřit ta ztráta xp u alchymie při pádu hry? Už potřetí se mi stalo že hodinu až dvě vařím a potom padne hra a mužu začít znovu /2000xp alcha v řiti/. pruběžně to ukládám přes deník, ale není přece normální, abych to musel po deseti flaškách ukládat  tohle fakt dokáže znechutit hru... Sandrovi bouchnul kotel a shodilo to server?  Nám oboum bouchl kotel 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Silvaner01
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 12:33 10. Dec 2011 |
|
|
mám poznámečku.... Nechci vynášet IC informace , takže to napíšu takhle... Když se nějak předělávaly léčivý lektvary, tak se podařilo stáhnout vyléčený hp, ale katíky tak trochu zůstaly, takže ted tři prostřední lektvary, který léči cca za stejný počet hp, mají tři ruzně drahý katalyzátory... /předpokládám že ten minimální rozdíl ve vyléčených hp, cca 5- 10 životů, je danej rozdílným počtem skillu v léčení/ Nějak mi hlava nebere, proč pití s katalyzátorem za 600 léčí stejně jako pití s katalyzátorem za 400 a za 200... možná kdyby i ostatní alcháči napsali, jednak at si nestěžuju sám a taky abych tady někoho nemystifikoval 
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 10:53 30. Dec 2011 |
|
 |
Rytíř |
|
|
Silvaner01 wrote: mám poznámečku.... Nechci vynášet IC informace , takže to napíšu takhle... Když se nějak předělávaly léčivý lektvary, tak se podařilo stáhnout vyléčený hp, ale katíky tak trochu zůstaly, takže ted tři prostřední lektvary, který léči cca za stejný počet hp, mají tři ruzně drahý katalyzátory... /předpokládám že ten minimální rozdíl ve vyléčených hp, cca 5- 10 životů, je danej rozdílným počtem skillu v léčení/ Nějak mi hlava nebere, proč pití s katalyzátorem za 600 léčí stejně jako pití s katalyzátorem za 400 a za 200... možná kdyby i ostatní alcháči napsali, jednak at si nestěžuju sám a taky abych tady někoho nemystifikoval  neam mto jeste ozkouseny ale mam pocit ze stim problem neni .... akorat sem slysel ze Leu uz nema stejnou silu jako kouzlo maximalniho leceni coz nechapu proč
_________________ Život je svině, a teď vypadni mám práci.
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 19:02 30. Dec 2011 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
Tak se chci zeptat. Zas někdo šahal do alchymie, nebo co? CIM z ničeho nic trvá hrozně krátce, STE ještě kratší chvíli.
Pokud vím, CIM má chránit proti mysli (Vždy fungovala), dnes u vlkodlaků jsem kvůli tomu chcípl (CIM byla nahozená, permanentně kontrolovaná a podotýkám, že mě proti tomu v posledním týdnu VŽDY ochránila) ... Tak se chci zeptat, kdo s tím furt co dělá? popř. Proč se to nepíše na forum? Ono jako zas přijít o haldu expů neni žádná sranda. (Zároveň chci poprosit, jestli je možné požádat o navrácení expů z dnešního úmrtí? Mám screen, kdy jsem zemřel, podotýkám při hodech na vůli při nahozené CIM)
EDIT: Takže, teď jsme zkoušeli s jachyrkou jak je to se STE. Dříve (ještě včera) trvala 10minut, teď jsou to 2minuty. Kde je o tom něco napsané?
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 19:33 30. Dec 2011 |
|
|
Môžem to dosvedčiť .. pár sekúnd pred Falovou smrťou som ešte vyvalene kontrolovala, ktoré lektvary nám držia, lebo čo včera STE trvala tak asi 5x dlhšie, zrazu padala nenormálne skoro .. pritom OMY a OTE pekne držali (ale tiež padli len niečo neskôr) Ako keby sa ASPOŇ povedalo o tom, že sa skracovali trvania lektvarov, dávali by sme si na to pozor, ale toto už bola trochu fakt drastická úprava.
Navrch ak 20lvl STE trvá 2 minúty, nechcem vidieť, ako dlho bude trvať, ak ho urobia nižšie lvl
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Koninho87
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 09:55 16. Jan 2012 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
některé lektvary se sčítají.Například sko,ote,omy a určitě to bude i u dalších.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 00:30 17. Jan 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
vy umíráte u vlkodlaků? nechápu  a jinak koniho asi myslí nastakování alchymie na sebe, dá se tak nahonit např obranné číslo až na cap, není to zneužívání bugu ostatně? i kdžy jak se ty lektavry co to umí jmenujou nevím, alchymii nepoužívám, jen když mi někdo v partě něco dá a řekne vypij, popř vypij opakovaně 
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Koninho87
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 00:40 17. Jan 2012 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Prasokralik wrote: vy umíráte u vlkodlaků? nechápu  a jinak koniho asi myslí nastakování alchymie na sebe, dá se tak nahonit např obranné číslo až na cap, není to zneužívání bugu ostatně? i kdžy jak se ty lektavry co to umí jmenujou nevím, alchymii nepoužívám, jen když mi někdo v partě něco dá a řekne vypij, popř vypij opakovaně  Takhle sem to přesně myslel =) konečně někdo chápe jednoduchý lidi 
|
|
Top |
|