|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
DenGrasse
|
Post subject: Re: Glejt Posted: 18:50 06. Jan 2012 |
|
|
Nalkanar wrote: Kuciku, ono je hezké, že "existuje" možnost provést nějakou politickou změnu. Ale to je teorie a realita se pohybuje někde jinde. To, že možnost existuje, je vždycky teorie (kdyby to byla realita musely by se změny dít pořád a jen tak samy od sebe). Jestli se teorie převede do praxe je jiná věc a záleží to hlavně na hráčích. Pokud k tomu přistoupí "ono to nejde", tak mají pravdu a nejde to.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Glejt Posted: 18:51 06. Jan 2012 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
Souhlasím s Nalkanarem... A zároveň s ním nemohu souhlasit.
Ono naběhnout na náměstí a začít ječet, "Lidi nedejte se, svrněte kancléře" , je tak trošku mimo normální chápání běžného jedince. Naopak, intrikařit, snažit se něco změnit, zavést nenávist mezi lidi... To už je něco jiného, ale bohužel to člověk bez pomoci a ochoty DM nezvládne.
Toť muj názor a teď mě kamenujte! *roztáhne ruce*
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Glejt Posted: 18:55 06. Jan 2012 |
|
|
kucik wrote: Glejty jsou nedotažené. S tím souhlasím. Je potřeba je buď úplně zrušit, nebo nějak systematizovat. Mám stejný názor, nechte se překvapit. Zbylé věci co se tu řeší jsou nad mé chápání...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Glejt Posted: 19:01 06. Jan 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
DenGrasse wrote: Nalkanar wrote: Kuciku, ono je hezké, že "existuje" možnost provést nějakou politickou změnu. Ale to je teorie a realita se pohybuje někde jinde. To, že možnost existuje, je vždycky teorie (kdyby to byla realita musely by se změny dít pořád a jen tak samy od sebe). Jestli se teorie převede do praxe je jiná věc a záleží to hlavně na hráčích. Pokud k tomu přistoupí "ono to nejde", tak mají pravdu a nejde to. Nezáleží hlavně na hráči. Hráči o převod do praxe stojí mnoho měsíců, ale nedostává se DM pozornosti, aby bylo možné cokoliv provádět. Luthor: ano, nemyslím ty Gufiovské "útoky na radnici", ale myslím jakoukoliv inteligentní snahu (hlavně právě "intriky")
_________________ .
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Glejt Posted: 19:02 06. Jan 2012 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
Nalkanar wrote: DenGrasse wrote: Nalkanar wrote: Kuciku, ono je hezké, že "existuje" možnost provést nějakou politickou změnu. Ale to je teorie a realita se pohybuje někde jinde. To, že možnost existuje, je vždycky teorie (kdyby to byla realita musely by se změny dít pořád a jen tak samy od sebe). Jestli se teorie převede do praxe je jiná věc a záleží to hlavně na hráčích. Pokud k tomu přistoupí "ono to nejde", tak mají pravdu a nejde to. Nezáleží hlavně na hráči. Hráči o převod do praxe stojí mnoho měsíců, ale nedostává se DM pozornosti, aby bylo možné cokoliv provádět. Luthor: ano, nemyslím ty Gufiovské "útoky na radnici", ale myslím jakoukoliv inteligentní snahu (hlavně právě "intriky") Všechno je to o snaze, o ničem jiném... A samozřejmě (ač to říkám nerad) o přízni DMs. Přecijen je to běh na veelmi dlouhou trať, ale ovoce na konci by mohlo být šťavnaté.
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Glejt Posted: 19:03 06. Jan 2012 |
|
|
Možná je dobré DM upozornit na to že chceš provádět. Pozoroval jsem jisté postavy při hře mnohokrát a nikdy jsem nenabyl pocitu že něco provádí. Pokud potřebuješ součinnost NPC pak to bez domluvy nejde.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Glejt Posted: 19:09 06. Jan 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Těžko upozorňovat, když DMka jsou neaktivní, takže i když je možno domluvit přes fórum/pm přítomnost, tak se do hry prostě nedostanou. Rebelové mají kupříkladu fórum, ale bez DMek můžou ve hře dělat prd a odchytávat DMko náhodně ve hře na cokoliv "sofistikovanějšího" mi příjde jako hloupost, když DM nebude mít čas si připravit, co potřebuje, a hráči zase nebudou v takovém počtu a stavu, jakém by si přáli něco takového provádět.
_________________ .
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Glejt Posted: 19:31 06. Jan 2012 |
|
|
DenGrasse wrote: Možná je dobré DM upozornit na to že chceš provádět. Pozoroval jsem jisté postavy při hře mnohokrát a nikdy jsem nenabyl pocitu že něco provádí. Pokud potřebuješ součinnost NPC pak to bez domluvy nejde. No poviem takto  už mesiac, dva sa snažíme ako rod niečo získať (Nalk, neboj, ja viem že ty aj iní sa o nejaké veci snažia už aj pol roka a nič) .. v podstate dve veci .. a ako som už písala niekde inde, je skoro nemožné DM k tomu získať .. buďto ma nemajú radi  , alebo nemajú čas, alebo fakt sa im nedá (tie DM pozdravujem a vskutku nič z toho, čo píšem, nemyslím v zlom .. skúšky, rodina a ostatné veci z reality sú dôležitejšie ako hra) Pokiaľ sa nejaká v podstate pre svet obyčajná vec nedá vybaviť tak, aby sa vôbec dalo o to pokúsiť (ala ani len na ten pokus nedôjde) ... tak rebélia je úplne ale úplne nereálna 
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Glejt Posted: 19:36 06. Jan 2012 |
|
|
Jak říkám - nad mé chápání... I když rozumím stížnosti tak již nerozumím v čem je tato diskuze konstruktivní... Aktivní DMs - Questíme Neaktivní DMs - zabavíme se sami Hrál jsem nějakej ten rok za pajzly - DM nikde a stejně jsme si to užili, pak se nás ujal Krata a dodnes na jeho pár Q vzpomínáme. Hrál jsem nějakej rok dole, opět bez DM, opět zábavy kopec, MAKU se nám postaral časem i o nějakej ten Q a super. Questy jsme si vždy dělali sami, sice to nemělo onu patinu DM přítomnosti ale o to víc jsme intrikovali mezi sebou a vymýšleli tuny kravin.
Proč je po DMs pořád taková sháňka, to fakt nechápu, copak se už lidi neumí bavit jinak než že jim DM vymyslí sáhodlouhý Q s mnoha epizodami? Nepřesunem tuhle podinou diskuzi do SPAMu? Fakt netuším proč se řeší zrovna tohle v TOPICu o glejtu...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Glejt Posted: 19:37 06. Jan 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Imho se vsechno da. Napis DMku (aktivnimu DMku) zpravu: Potrebuju odehrat to a to, mas cas tenhle tyden .. blabla ?
Zpravidla ti odpovi mam/nemam cas, nebo ze to musi s nekym probrat. Pokud se delsi dobu nic nedeje, opakuj postup.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Glejt Posted: 19:45 06. Jan 2012 |
|
|
kucik wrote: Imho se vsechno da. Napis DMku (aktivnimu DMku) zpravu: Potrebuju odehrat to a to, mas cas tenhle tyden .. blabla ?
Zpravidla ti odpovi mam/nemam cas, nebo ze to musi s nekym probrat. Pokud se delsi dobu nic nedeje, opakuj postup. Ver, že som to skúšala  dopadla to tak, ako to dopadlo .. to Bahňák - ono nejde o to, že by som sa sťažovala, skôr sa snažím poukázať na pravý stav vecí  )) všetko, čo sa dá, si vybavujeme sami ... len žiaľ ako som povedala, niektoré veci sa nedajú vybaviť v súkromí  ale akonáhle o to bude postarané, najskôr zase budú mať DMs od nás na veľmi dlho pokoj 
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Jose
|
Post subject: Re: Glejt Posted: 19:45 06. Jan 2012 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
Když se tady dva a půl roku bavíš sám s vyjímkou jedné třívečerní akce a možná dvoum, kam se dostaneš omylem a nevíš o co de, tak pak dostáváš časem pocit beznaděje. Ja se umim zabavit sám a tím nemyslím kraftění jak mr. Mgr, ale prostě to nejde pořád. Nebýt na tom závislí tak už tu dávno nejsem 
_________________ Ty si možná myslíš, že jsem ku%va. Jsem ku%va!
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Glejt Posted: 19:47 06. Jan 2012 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Taky by se na Vás mohli ****** a nedělat pro vás nic, když si pořád akorát stěžujete.
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Glejt Posted: 19:54 06. Jan 2012 |
|
|
Derken- wrote: Taky by se na Vás mohli ****** a nedělat pro vás nic, když si pořád akorát stěžujete. Ja hovorím, že ja sa nesťažujem  ja som sa len snažila poukázať, aká je skutočnosť .. ja naopak mám rada, keď si môžeme veci vybavovať sami ..
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Glejt Posted: 20:00 06. Jan 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
jachyra wrote: kucik wrote: Imho se vsechno da. Napis DMku (aktivnimu DMku) zpravu: Potrebuju odehrat to a to, mas cas tenhle tyden .. blabla ?
Zpravidla ti odpovi mam/nemam cas, nebo ze to musi s nekym probrat. Pokud se delsi dobu nic nedeje, opakuj postup. Ver, že som to skúšala  dopadla to tak, ako to dopadlo .. Ja nevim, jak to dopadlo. Jedine co vim je, ze jste hodili dotaz, ze chcete **** a **** nebo ****. Pokud vim, tak v tom nebyl problem. Akorat to melo byt za neco. O zadnem pokracovani nevim. Takze pokud mate pocit, ze to usnulo, zkuste to znovu. Ono je totiz fakt mozny, ze to nekde usne, zapomene se na to a tak dale. A tim, ze budete cekat na druhou stranu se nikam nic nepohne.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|