|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
jachyra
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:57 13. Jan 2012 |
|
|
 juju súhlasím .. no ja som sa teda riadne zabavila, ako to rachlo a kamienky sa rozsypali na prach Nech žije demoličný expert Fallion
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Lashek
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:13 13. Jan 2012 |
|
|
_________________ Rashed - Malý uličník.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:05 14. Jan 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Díky za setkání... zároveň se omlouvám, pokud někomu vadilo Aliho chování, ale RP je RP a IC jsou vztahy, jaké jsou... 
_________________ .
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 08:37 14. Jan 2012 |
|
|
Mě se to líbilo.. I když to byla jedna jobovka za druhou... atmosféra odpovídající a závěr.. týjo 
_________________ Kieran a Desmin Hanifah Ardian Layla Morwinyon Mirima Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
|
|
Top |
|
Bruciacullo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 10:48 14. Jan 2012 |
|
Joined: 20:49 21. Jan 2010 Posts: 2779 Location: Tam kde se slunce bojí a měsíc vždy jen nahlédne
|
Byla sranda  jen me mrzí že jsem musel chvílema odbíhat 
_________________ Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
|
|
Top |
|
klobouk
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:41 17. Jan 2012 |
|
|
Moc super to bylo! Celou dobu. Jako celou! *tři palce nahoru* A dneska ta dáma byla nej 
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:44 17. Jan 2012 |
|
|
Velké, obrovské díky Lashekovi, že s námi konečně dotáhl do konce ten OneiceOneův Q. Že s námi neztratil trpělivost, když jsme ji skoro ztratili my a nakonec, přes mnoho zmatků a nejistot ohledně přebrání vlastně úplně cizí věci, že to mohlo skončit. A jak skončilo!  Logické věci a ta dáma, to bylo to nejparádnější, co jsem tu kdy zažila za questík. Minimum boje, o to víc zapojeného mozku. A pro mou postavu skoro neuvěřitelné, neboť jsem díky příjemnému nastavení úkolů konečně zúročila body v int, které díky nevzdělanosti ležely ladem dost dlouho. Juchů! Takže vážně díky. Bylo to skvěle připravené. A družině taky, jako vždycky. Paráda!
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:12 18. Jan 2012 |
|
|
Taky se přidávám k obřím díkům. Bylo to skvělé, hádanky jsem uvítal. A dámu jsem viděl poprvé v životě.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:15 18. Jan 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:27 18. Jan 2012 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Já chci poděkovat všem svým spoluhráčům, některým míň, některým víc, každý ví sám, jaké skvěle okamžiky jsme ve hře zažívali. Skutečnost je taková, že na NWN teď již nemám skoro čas a s postupem času a vizí do budoucna to vypadá ještě hůř. Každopádně jsme s naší rodinkou zažili skvělé chvíle, prožili hecy a vítězství v které jsme ani nevěřili, když jsme tehdy začínali. Dokázali jsme to SPOLEČNĚ a dokázali by jsme toho více, kdyby jsme všichni měli čas pokračovat, ale sami víte, jak jsme na tom většina s časem a tak nějak jsme již dávno pochopili, že reálný život je mnohem důležitější. Každý moment s vámi jsem si ve hře užíval, at už jsme byli v situaci naprostého vítězství nebo na sklonku permic či vyvraždění. Byly to skvělé a nezapomenutelné okamžiky.. Svým způsobem jsem si ve hře splnil i všechny cíle, kterých jsem chtěl kdy dosáhnout a dnes již vím, že o síle rozhodně nerozhoduje nějaký lvl nebo 20 milionů v bance, ale důvěra ve své kamarády a chuť to dotáhnout do konce. Hrát s kartami, které nám byli vyloženy a ne se sápat neustále po lepších..
Takže ještě jednou díky a doufám, že to bude časem lepší a že se zase jednou slezem ve hře a podniknem něco jako za starých časů.
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 02:17 22. Jan 2012 |
|
|
Velké díky Alimu a Neli za dnešek a především pak Desovi, za skvělou hru.. krásný příběh.. a tím myslím celý.. od války až do dnešního dne a za velkolepou tečku, plnou emocí a s dokonalou atmosférou Díky Vám a to nejen za dnešek A Tobě Werdísku díky za to, že jsi čekal.. příští týden se uvidíme a taky dík za vše, co Far s Werdim prožili 
_________________ Kieran a Desmin Hanifah Ardian Layla Morwinyon Mirima Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
|
|
Top |
|
Bruciacullo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 02:30 22. Jan 2012 |
|
Joined: 20:49 21. Jan 2010 Posts: 2779 Location: Tam kde se slunce bojí a měsíc vždy jen nahlédne
|
Také moc děkuji za dnešní/včerejší hru bylo to parádní, chvílemi zmatené, chvílemi legrační, chvílemi napínavé a chvílemi smutné! Prostě to mělo vše co to mít mělo a bylo to fajn. Díky moc všem. 
_________________ Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 12:00 22. Jan 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Díky zúčastněným za hru. Škoda, že Ali důvěřoval Desmondově úsudku a proto závěrečnou část jen proležel. PS: doufám, že v té pevnosti budou mít rozum, nerad bych to tam celé vybíjel a podpaloval 
_________________ .
|
|
Top |
|
harlequin_ichtyosis
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 21:01 25. Jan 2012 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Chci poděkovat Maye za její dm povšimnutí ve hvozdu. Vážíme si toho 
|
|
Top |
|
Zindo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 21:20 25. Jan 2012 |
|
 |
Měšťan |
|
|
harlequin_ichtyosis wrote: Chci poděkovat Maye za její dm povšimnutí ve hvozdu. Vážíme si toho  Taky se přidávám, a ještě děkuji za jednu službičku, Maya ví, dík!
|
|
Top |
|