|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 8 posts ] |
|
Author |
Message |
Amber
|
Post subject: Postup na 2. úroveň - Bard Posted: 16:17 23. Jan 2012 |
|
|
Snad byste mi mohli někdo poradit, co dělám špatně, nebo jestli jde o chybu hry... Jsem tady nová a třeba mi něco uniklo. Mám postavu bardky (Lareth Belle) na 1. úrovni. Získala už dost zkušeností na postup na 2. úroveň a má i dost zlatých na zaplacení "vyučení" u mistra. Šla jsem do hostince v Karathě, promluvila si se zpěvačkou, která mi řekla, že mě může učit, pokud chci. Souhlasila jsem, ona domluvila, nastavila jsem si kouzla a dovednosti, ale potom nic. Nevzala si peníze, moje postava je stále na 1. úrovni a stále se mi objevuje hlášení, že je schopná postoupit o úroveň výš. Tak asi nejsem schopná já Prosím, poraďte!
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Postup na 2. úroveň - Bard Posted: 16:21 23. Jan 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Přečti si, co ti to píše do logu. příp co říká.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Postup na 2. úroveň - Bard Posted: 16:41 23. Jan 2012 |
|
|
Přečetla jsem si to, ale nic nového. Mám 1700 zkušeností, potřeba je jich 1000. A ani mistryně mi neřekla nic, co by mě navedlo dál Viz přiložený print screen.
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
Last edited by Amber on 20:43 04. Apr 2012, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Postup na 2. úroveň - Bard Posted: 16:44 23. Jan 2012 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
Vidím problém... Svoje schopnosti "Kryt, léčení, čarozpyt, atd." Můžeš zvýšit pouze o 3 za jeden level 
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Postup na 2. úroveň - Bard Posted: 16:46 23. Jan 2012 |
|
|
Díky moc!!! Dala jsem je podle doporučených a... no, jsem blbka Omlouvám se za otravování.
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Postup na 2. úroveň - Bard Posted: 16:50 23. Jan 2012 |
|
|
Žádný problém  Jakmile bude něco nejasného, klidně se kdykoliv ozvi i ve hře (Fallion Meynolds), rád poradím... (Popřípadě někdo z rodiny Meynolds  ) Edit Maya: Reklama! 
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Postup na 2. úroveň - Bard Posted: 18:28 23. Jan 2012 |
|
|
Czech_Luthor wrote: Edit Maya: Reklama!  To není reklama Mayo, to je prostě ochota pomáhat (novým) hráčům 
Člen Virtuálního Páru
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Postup na 2. úroveň - Bard Posted: 22:47 24. Jan 2012 |
|
|
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 8 posts ] |
|