|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
wooh
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 13:08 10. Feb 2012 |
|
|
Děkuji nejmenovanému DM, za solidní a vstřícné jednání ... takový přístup jsem tu ještě nezažil 
_________________ Sheii >> stále ještě naživu. Isandra >> mladá sebevědomá elfka.
|
|
Top |
|
Bruciacullo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:26 13. Feb 2012 |
|
Joined: 20:49 21. Jan 2010 Posts: 2779 Location: Tam kde se slunce bojí a měsíc vždy jen nahlédne
|
Tak a princ je ve městě děkuji všem hráčům za trpělivost s neposlušnými npc, která si občas dělala co se jim zlíbí 
_________________ Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:46 13. Feb 2012 |
|
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:36 13. Feb 2012 |
|
|
Díky DM za prince  a za následné posezení v hostinci díky všem zúčastněným!!
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:39 13. Feb 2012 |
|
|
Amber wrote: Díky DM za prince  a za následné posezení v hostinci díky všem zúčastněným!! Příjemné! Je fajn potkat dobré hráče normálních postav:) P.S. - dík DM za kejklíře pak. 
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:32 14. Feb 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Díky Gallimu, že to tam sám klikal ty NPCčka (jen příště varuj, že budeš už v tom a tom čase tam a tam, když chceš screenovat, páč nestíháš )... a pak Morusákům, Sinae a Layle za fajn zbytek večera 
_________________ .
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 07:20 14. Feb 2012 |
|
|
Bruciacullo wrote: Tak a princ je ve městě děkuji všem hráčům za trpělivost s neposlušnými npc, která si občas dělala co se jim zlíbí  Tak ono je těžko, když jeden DM řídí tolik NPC, ale já tam neviděl nějak vážný problém  . Fajnové to bylo, jen to mohlo být oznámeno trošku víc dopředu. A posezení v majáku bylo taky fajn, sranda jako vždy.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 12:20 14. Feb 2012 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
Amber wrote: Díky DM za prince  a za následné posezení v hostinci díky všem zúčastněným!! Připojuji se k poděkování, bylo to příjemné zpestření hry  . Navíc taky děkuji Bruciacullovi za navrácení zkušeností.
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
klobouk
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 03:01 15. Feb 2012 |
|
|
Omluva za včerejšek. (Srry, nevim, kde jsou omluvy a v poděkování je to proto, že předem děkuji, že přijmete.)
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:34 16. Feb 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Díky Miel, Amber, Aulus, Klobouk... a daalší co se přichomejtli dneska (včera  ). Je to fajn hra s váma...
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 08:17 16. Feb 2012 |
|
|
Molly23 wrote: Díky Miel, Amber, Aulus, Klobouk... a daalší co se přichomejtli dneska (včera  ). Je to fajn hra s váma... Taky moc děkuji! I když jste mi naprosto zbořili můj původní plán se "navečer ještě trochu mrknout na učení"  Edit: Myšleno jako vtip, samozřejmě - semestr mi začal před dvěma dny  Ale bohužel o víkendu už mám co dělat... 
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
Last edited by Amber on 08:25 16. Feb 2012, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 08:21 16. Feb 2012 |
|
|
Promíííň! Bylo to fajn.. jen se omlouvám, že to Far nedovyprávěla. Ale jednou se tak stane! 
_________________ Kieran a Desmin Hanifah Ardian Layla Morwinyon Mirima Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 09:02 16. Feb 2012 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
Taky se přidám  . Byla to fajn hra, akorát že jsem to s Firem trochu přehnal a udělal příšerného citlivku (pokud Miell netuší, beztak se to od někoho dozví  ). No aspoň mám kam vyvíjet jeho charakter  ! Ale vážně, včera jsem se u hry vážně dobře bavil, díky za to vám všem  .
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 17:30 17. Feb 2012 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Děkuji všem Zau'ndarům za včerejšek, sešli jsme se v takovém počtu, že jsem to ani ve snu nečekal. Škoda jen, že jsem musel naléhavě odběhnout... Měl jsem s tím mnohem větší plány. Dále děkuji nejmenovaným chlapcům a slečně za podporu. Děkuji, opravdu jste mi pomohli.
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Bruciacullo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:17 19. Feb 2012 |
|
Joined: 20:49 21. Jan 2010 Posts: 2779 Location: Tam kde se slunce bojí a měsíc vždy jen nahlédne
|
Děkujeme všem účastníkům turnaje jakož to i všem ostatním hostům, pořadatelům a básníkům. Pak také velké díky Desmondovi za pomoc se vším vše docela pěkně vycházelo.
Tak zase někdy vážení a milí
_________________ Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
|
|
Top |
|