|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 3 posts ] |
|
Author |
Message |
Aulus
|
Post subject: Chyba při vyvolání tygra Posted: 18:44 25. Feb 2012 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
Zdravím,
nedávno jsem byl nucen zálohovat soubory a přeinstalovat systém. Překopíroval jsem si všechny soubory stažené z Thalie, abych je nemusel celé sosat znovu a všechno funguje jak má. Až na situaci, kdy vyvolám nebeského tygra. V tu chvíli se hra sekne (ve chvíli, těsně před tím než se tygr zobrazí) a pokud tygr zůstane na mapě i po nuceném odlogu, musím čekat na restart, jinak se do hry nedostanu. Zkoušel jsem znovu stáhnout i haky s bestiemi, ale nepomohlo to. Mohl by mi prosím někdo poradit, s jakým souborem je asi problém? Díky moc!
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Chyba při vyvolání tygra Posted: 18:52 25. Feb 2012 |
|
|
Sniž si detaily na minimum a zkus lognout. Ten tygr ti nejspis hazi nejakej efekt kterej ti to neutahne. Jinak se ti to stává jen v tomto případě?
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Chyba při vyvolání tygra Posted: 19:14 25. Feb 2012 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
Díky za tip, ale tímhle to není. Snížil jsem detaily na minimum a lokace stejně nejde načíst. A není to ani tím, že by to počítač prostě neutáhl, protože před reinstalací mi ten tygr zobrazit šel.
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 3 posts ] |
|