|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
-darkvision-
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 21:38 04. Mar 2012 |
|
|
Omg ty postavy s Gskem .. Ale díky moc všem i těm, kteří jsem potkal tam, vyvolení vědí kde  dobrý zpestření. A dm patří zvláštní dík. Myslím, že to zvládli na jedničku 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
predyk
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 21:38 04. Mar 2012 |
|
|
Dík všem drowíkům, ale především DMkám, co to s náma hráli 
_________________ Kuk ! [A]lliance !
Quote: Kdo se loví ? Predyyyyyk Já chci kamenku! Bez kamenky tam nejdu! Tak holt někomu nadělí bůh do hlavy mozek a někomu tam nadělí koňskou m***u Vypadám jak kdybych vylezl ze světa Monzunů Mám to zawardit? by Krocák
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 21:46 04. Mar 2012 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Díky za supr akci,perfektní plánování a bezproblémový průběh.Díky tak všem loutkářům povrchu,že skočili na špek. Byl dobrej aspoň? Díky zajisté i všem zůčastněným DM
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
radekdnb
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 21:50 04. Mar 2012 |
|
|
Díky za dobrou hru našim drowákum a hlavně týmu DM co tam byli snáma pecka hra!! díky 
_________________ Rau'nun Zau'ndar jeho čas opět přišel!!! Riu'kis zahalená Drowka, a cvičitelka zvířátek...
Renderis i tupej nůž ti může skončit v zádech
Za pěknou RP hru, ti poděkuju pěknou smrtí
Kde neni Krocák, tam se nechodí!!
Jako děti jsme se báli příšer pod postelí, pak přijde den kdy pocítíme, že ta příšera je v nás
Quote: Země je jiná forma pekla, a lidé jsou jeho démoni
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:03 04. Mar 2012 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Děkuji Bahnáčkoi a Kokosákovi  Děkuji Braenn za vše, ikdyž to nevyšlo, jak jsme mysleli, tak je to nakonec lepší  A děkuji Vám drowíci 
Attachments: |

Konferenka.jpg [ 110.23 KiB | Viewed 1526 times ]
|
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:35 04. Mar 2012 |
|
|
Díky Kokosakovi za ohromný kus koordinace a spolupráce, až jsem nevěřil že takový sousto zvládneme jen ve dvou... *utře pot z čela* A hráčům (zejména Derken se spoustou nápadů) taktéž, myslím že občas bylo na co koukat, obzvláště na Kokosákovy výkřiky situací  Moc hezký herní den.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:35 04. Mar 2012 |
|
|
Tak jo. Díky Derkenovi za společné naplánování, (včetně toho špeku, kluci  Byl moc dobrý, vážně). Škoda že neprošel ten kecací úsek! Díky Kokosákovi že se toho ujal po technické stránce za naši stranu. (Jsem zvědavá na následky...) No, a pak těm, co se účastnili hlídky. První dojmy z hraní spíše různé, o to větší dík těm, co zůstali a vydrželi až k Tartenu a zahráli všechno to tam. Mě se to moc líbilo a mělo to atmosféru! Takže díky, díky.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:39 04. Mar 2012 |
|
|
Tyjo po dlouhé době na Thalii a zaplyšákoval jsem si výborně  Díky drowům že snížili nahoře populaci Díky kokosakovi (a případně dalším zúčastněným DM) za zajímavou akci A samozřejmě díky všem zúčastněným hráčům. 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:50 04. Mar 2012 |
|
|
Děkuju, že ste to přežili. Když sem si říkal, co bude řevu kvůli tomu sboru permek, na který mohlo dojít.... 
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
klobouk
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:12 04. Mar 2012 |
|
|
Byla to moc pěkná pohraná!
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:50 04. Mar 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Taky dík, ikdyž mě teda při celé operaci doprovázeli sakra problémy (rodiče furt něco chtěli a nakonec mi padl net  ).
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:14 05. Mar 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Já děkuju hlavně RoFovi za organizaci další kulturní akce... a všem účastníkům, hlavně těm, kteří soutěžili.
A drobné poděkováním těm od Dorna.
_________________ .
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:19 05. Mar 2012 |
|
|
Já taky moc děkuju všem, co přišli se dívat a nebo klidně se i účastnili soutěže v básních. Holt někdo šel na boj a někdo na kulturu.  .
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:32 05. Mar 2012 |
|
|
|
Top |
|
D_E_K_A
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:10 05. Mar 2012 |
|
|
Taky díky za akci v majáku a všem přítomným, sic Kir měla co dělat, aby splácala něco dohromady Holt umělec z ní nebude... A stejně tak chci ještě poděkovat za turnaj při účasti prince Doriela, bylo to fajn. Hodně štěstí s dalšími akcemi a at si je hlavně všichni užijí.
_________________ I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic? Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR) Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff." Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
|
|
Top |
|