|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Aulus
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:15 05. Mar 2012 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
Moc hezky připravené, o zábavu nebyla nouze  . Díky všem zúčastněným a hlavně organizátorům!
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:16 05. Mar 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
Take se pripojuji k podekovani. 
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:23 05. Mar 2012 |
|
|
Díky RoFovi a všem, co se podíleli nebo jakkoli účastnili na akci Kvůli lidem jako vy se moje večerka pořád posouvá 
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
Uradin
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 03:08 05. Mar 2012 |
|
|
taky taky díky všem za hezky večer  a taky dík že vam velík mohl dělat barmana hodně ho to bavilo 
_________________ ___________________ Vellai Sarco - bělovlasý elf jehož skoro každý zná -aktivní všichni jsou blázni jen já jsem letadlo. "Na mě je spolech asi tak jako na odhad v opravně aut" Arnold J. Rimmer "přestali sme kontrolovat nestvůry pod postelí,když sme si uvědomili že jsou uvnitř nás" autor neznámý
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 11:03 05. Mar 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Uradin wrote: taky taky díky všem za hezky večer  a taky dík že vam velík mohl dělat barmana hodně ho to bavilo  Lepšího barmana jsem neviděl... "dal bych si" *o vteřinu později* "tady máte..."
_________________ .
|
|
Top |
|
D_E_K_A
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 15:44 05. Mar 2012 |
|
|
Nalkanar wrote: Uradin wrote: taky taky díky všem za hezky večer  a taky dík že vam velík mohl dělat barmana hodně ho to bavilo  Lepšího barmana jsem neviděl... "dal bych si" *o vteřinu později* "tady máte..." Ano to nemělo chybu, snad taková rychlá obsluha bude i nadále 
_________________ I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic? Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR) Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff." Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 13:17 06. Mar 2012 |
|
|
Díky Keilynovi za (pořádnou) lekci 
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 21:40 06. Mar 2012 |
|
|
Děkuji Kokosákovi za jeho přínos hře a za jeho zpestřovací mini Q či jen prokecy, kterými hru obohacoval.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 21:45 06. Mar 2012 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Zavítal si i někdy mezi nás odpadlíky a osiny v prdeli tohoto světa a za to ti patří náš dík od klanu Zau'ndar
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:04 06. Mar 2012 |
|
|
Dík za dnešní prohlídku. Byla to docela legrace. Hrát trochu jiný charakter, už prodávám na aukci Kořino spodní prádlo  A Kokos - snad tě uvidím ve hře, když ne za konzolí!
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:13 06. Mar 2012 |
|
|
*kyne* . . . . . *a jelikož je po večeři, tak ještě k tomu kyne* 
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:51 07. Mar 2012 |
|
|
Díky vám všem, za skvělý večer! Lov, tréning, i pak další hru  Edit: jo taky jsem bojoval se sekáním, se stropem a dokonce i s diváky  je docela blbý nakliknout sražení na diváka a pak se jen divit...
_________________ Vojen Bouřný „Hudba je klíč k ženskému srdci.“
horlivý bojovník za krásu a estetično ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu
Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
Last edited by Absinthorix on 01:00 07. Mar 2012, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:54 07. Mar 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Děkuju tučňákovi... a pak trénující sestavě *protáhne si zlomené křídlo* PS: chvílema jsem z toho měl PowerPoint prezentaci... a do toho mám ukrutný bolehlav 
_________________ .
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:00 07. Mar 2012 |
|
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 02:03 07. Mar 2012 |
|
|
Díky, díky za dnešek *hrdě si lepí na hruď placku s nápisem srabík* 
|
|
Top |
|