|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Braenn
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 10:51 14. Mar 2012 |
|
|
Ha! Těš se KVčko, příští střelu ti vypálím rovnou do toho kolečka na pásech. Běda jestli to nebude fungovat.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 11:16 14. Mar 2012 |
|
|
Braenn wrote: Ha! Těš se KVčko, příští střelu ti vypálím rovnou do toho kolečka na pásech. Běda jestli to nebude fungovat. Jo a nebo do zadečku Jinak to velké KV má slabinu i na věži zezadu a nebo vzadu z boku na věži. A jinak dle obrázků zepředu a zezadu, ale vesměs na přední průstřel je třeba stíhač s vysokou penetrací. Vím třeba že s trojkovým Marderem jsem mu ubíral za zásahy zepředu kolem 100hp.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 11:23 14. Mar 2012 |
|
|
A dobrá věc na porovnání své užitečnosti ve WoT, je tohle http://wot-news.com/stat/calc/en Napíšete váš nick a spočítá vám to průměrný počet zničení tanků za jednu bitvu, zranění, objevení, obránce a nebo útočníka a pak průměrný lvl vašich tanků A nakonec Efficiency rating, Braenn je na tom vcelku dost dobře  .
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 12:51 14. Mar 2012 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
-RoF- wrote: ... Jinak včera jsem nainstaloval ten nový patch (ikdyž jsem nějak nepostřehl co změnilo), chvílu jsem s trápil s instalací lepších zaměřovačů, ale nakonec to šlo ... To je jen předpatch, který hlavně upravoval systém souborů a tak, to hlavní (0.7.2) se pořád ještě testuje a bude k dispozici myslím až koncem března. Braenn wrote: Ha! Těš se KVčko, příští střelu ti vypálím rovnou do toho kolečka na pásech. Běda jestli to nebude fungovat. Tak fungovat bude určitě, ale "pouze" mu tím sundáš pásy, na nějaké extra poškození to není. S kanónem který na to nemá penetraci se prostě musíš smířit s tím, že těžce obrněné tanky jen tak neprostřelíš, maximálně poškodíš nějaký modul (motor, hlaveň ...) nebo vyřadíš někoho z posádky, což taky může pěkně zavařit.
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 14:59 14. Mar 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Já prostě ty staty na tý stránce nevidím.... mě to neukazuje 
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 15:45 14. Mar 2012 |
|
|
Molly23 wrote: Já prostě ty staty na tý stránce nevidím.... mě to neukazuje  To bude asi očima, nebo máš něco v prohlížeči zakázané, mě to tebe našlo jednoduše  . Viz obrázek
Attachments: |

staty missak.jpg [ 97.12 KiB | Viewed 3895 times ]
|
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 17:30 14. Mar 2012 |
|
|
Landkreuzer P. 1000 Ratte to chci!!! To by byla asi tak ale 15. třída  
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 17:39 14. Mar 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
To mi připomání UT 2003 - tam byl v nějaké mapě takový mega tank, nalezli jsme tam tři a byla to ultimátní zbraň. 
_________________ .
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 08:39 15. Mar 2012 |
|
|
Včera dobrá bitva, hraju za ISU-152, celkem se daří a pak naše tanky začnou vybuchovat, no dopadlo to tak, že jsem zůstal asi s 600hp proti třem tankům, Tiger, PZ III/IV a KV-1S, no ještě že dva z nich byli zranění, dal jsem to  . Jen to čekání z kterého křoví vylezou bylo drsné 
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 21:30 15. Mar 2012 |
|
|
Zase nějaká akce, hmm asi si koupím nějaké místo v garáži na tanky. http://worldoftanks.eu/news/1609-3rd-march-special/
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 23:53 15. Mar 2012 |
|
|
A já si zažádal o přístup do bety na World of Planes... no uvidíme jak moc to je spackaný... 
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 10:06 16. Mar 2012 |
|
|
Molly23 wrote: A já si zažádal o přístup do bety na World of Planes... no uvidíme jak moc to je spackaný...  Jo uvidíš, jestli tě vůbec přijmou, co jsem četl, tak si vybírají  . Jinak jsem si říkal že na WoT, by se mohly asi dělat psychotesty, jestli je hráč způsobilý k hraní  . Občas ty individua  . Včera KV zablokovali dva hráči s Leopardem a Pz38, ten jim píše, že se nemůže hnout, pak je oba odstřelil a samozřejmě KV zase někdo z našeho týmu sejmul za team kill. Tak jsem si říkal super o 3 tanky mín a pak se nedá divit, že jsem v obraně sám 
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 10:23 16. Mar 2012 |
|
|
no uvidíme nooo... abych zapadal do cílové skupiny.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 19:12 16. Mar 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
máte udělat premade team cyhtráci, pak si nemusíte ztěžovat na pug hráče
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 23:03 16. Mar 2012 |
|
|
Tak jsem učinil důležitý objev. World of Planes a World of Warplanes jsou dvě různé hry!!! Nás bude zajímat asi World of Warplanes, páč se čeká že vyjde dřív a je to od tvůrců tančíků. I zde jsem vyplnil dotazníček a doufám že mě pustí do testu. Jenže!!! Mám první nepříjemné zkušenosti z videí co jsou na stránkách. Bf-109G má špatně udělaný čumák, který byl pro tuto řadu dost typický, na videu je Bf-109F. F4U Corsair má také jinak udělanou kabinu, možná to je něco jako základní věž u tanku, nebo prostě pokažený návrh... no... uvidíme. Bojim bojim... Další věcí jsou stromečky. Němci mají stíhače a těžké stíhače, rusové stíhače a bitevníky (na pozemní cíle), amíci stíhače a palubní stíhače (letadlovky)... mrzí mě, že jsou vynechány bombardéry!!! ZDE odkaz: http://eu.worldofwarplanes.com/
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|