|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 00:59 17. Mar 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Hehe koukám na komentáře na youtubu pod videi s letadly. Samé nadávaní  nedivím se.
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 03:03 17. Mar 2012 |
|
|
Tak jsem se rozhodl, že se účastním modelářské soutěže ve World of Warplanes  ... tohle je můj výsledek... ted jsem to dodělal, ve dvě ráno hehehe 
Attachments: |

myplanesi16.jpg [ 425.47 KiB | Viewed 3977 times ]
|
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 14:58 18. Mar 2012 |
|
|
Tak jsem četl rozhovor s jedním z vývojářů wargaming ohledně WoWp. Ano, ovládání bude intuitivní, takže na nějaké vývrtky, karburátory, vítr, turbolence můžeme zapomenout..  . Hádám, že bude pohled ze zadu se zaměřovačem... naprostá... pitomost!!! Nicméně snažej se o realistický model destrucke, no uvidíme, prej by to mělo zaujmout i hardcore hráče, nebo aspon by rádi... hmm no ... uvidíme. Zaujala mě ale informace, kde se mluvilo o propojení WoT, WoWp a WoB (World of Battleships). Kdy třeba tankový klan, si bude moci v conquestu zavolat počítačem řízený nálet leteckého clanu. Prý se ale uvažuje o propojení her ve speciálních eventech... 
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 21:44 18. Mar 2012 |
|
|
8 fragů!!!  S dvojkou!
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 07:22 19. Mar 2012 |
|
|
No missaku nevím, ale WoT, tak není veden jako realistický simulátor, tak to je těžko očekávat od těch letadel, ale uvidíme no  . Jinak to propojení těch her zní zajimavě, ale to je asi daleká budoucnost  Braenn wrote: 8 fragů!!!  S dvojkou! Hehe šikula, já se včera díval na tvoje statistiky a viděl jsem že máš rekord 8 killů. Mě včera dostalo, když jsme s missakem na Murovance zalezli do lesa se svýma Su-85B a dělali jsme ostřelovače. Nakonec náš tým vyhrál a já a missak jsme měli dohromady 10 killů 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 09:54 19. Mar 2012 |
|
|
JJ my jsme hroznýýý mrchy!!! Jinak tyjo... docela šikovný stroj, kdo uhádne k čemu sloužil?  ¨ 
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 10:05 19. Mar 2012 |
|
|
Molly23 wrote: JJ my jsme hroznýýý mrchy!!! Jinak tyjo... docela šikovný stroj, kdo uhádne k čemu sloužil?  ¨ Plamenomet možná?  já nevím.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 10:06 19. Mar 2012 |
|
|
Večer... snad si vzpomenu, vám to prozradím  .
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 00:55 20. Mar 2012 |
|
|
Tak jsem si na vás vzpomněl.. plamenomet to fakt není, ale byl jsi skoro blízko puxi  Posílám video kde je podobný, ale modernější stroj v akci. Trošku mi přijde úsměvný ale komentář pána co video uploadnul, když tento nápad prezentuje jako jeho... pokud je tvůrcem i toho stroje na obrázku výše, tak své rozhořčení beru zpět. http://www.youtube.com/watch?v=nM3IDkIzp2w
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 08:09 20. Mar 2012 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Molly23 wrote: JJ my jsme hroznýýý mrchy!!! Jinak tyjo... docela šikovný stroj, kdo uhádne k čemu sloužil?  ¨ Takže to není fén pro náročné ženušky ? 
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 09:23 20. Mar 2012 |
|
|
Procházel jsem si technické stromečky WoWp, hezky letadlo po letadle a nestačil jsem se divit... jak proboha rozřazovali letadla do jednotlivých kategorií a jaké to vybírali stroje... doufám že to teda není finální, protože absence Fw 190, P-38, P-39 (která je dokonce na videu!), Mig 3... to je úplně hrozný hřích, který doufám časem napraví. Taky budou muset hoodně rychle dodělat strom Britů, protože si nezaslouží být opomíjeni v tomhle, stejně jako Japonci. A tady my už trošku vadí přítomnost prototypů, které nebyli nikdy zhotoveny  . Budu si hold připadat jako v cirkuse, když kolem mě budou lítat v šesté třídě, kde asi pro jistotu skončím u své oblíbené stíhačky, Bf-109Z (zrůdnost s obří výzbrojí, ale nikdy se to nepostavilo), Me-209, to je zase takovej oškliváček, kříženec La-7 a Bf-109, nebo F5U, to je taky napsrosto přížerná létající palačinka. Zase se mi ale nakonec líbí jak je udělaný strom rusů! Ten se jim povedl a snad tam ani nevidím žádné zvěrstvo... Krom toho, že La-7 je na šestce jako Bf-109G, což je trošku... ehm... časově jinde, ale co.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Sapal
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 19:16 20. Mar 2012 |
|
|
Braenn wrote: 8 fragů!!!  S dvojkou! Not bad, not bad. 
Attachments: |

shot_019.jpg [ 199.08 KiB | Viewed 3978 times ]
|
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 19:46 20. Mar 2012 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Molly: Díval ses pořádně kdo je zodpovědný za World of Planes ? Pokud jo, tak bys z něj měl být mnohem nadšenější než z World of Warplanes od tvůrců tančíků  . Já osobně si docela dost slibuju právě od WoP. Jinak World of Warplanes rozhodně ještě není dokončená hra, takže tam toho bude ze začátku spousta chybět a potrvá podle mě nemalou dobu, než se to napraví. Stejně tomu bylo i u WoT, když se uvolnil pro veřejnost.
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 20:07 20. Mar 2012 |
|
|
Sapal wrote: Braenn wrote: 8 fragů!!!  S dvojkou! Not bad, not bad.  Dost dobrý!
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 09:42 21. Mar 2012 |
|
|
Hehe tak missak to moc prožívá ty letadla. Já pořád říkám, že to není úplná simulace a není to prostě dokončené. Tak bych to nehrotil  . Jinak Sapal hezké s 8.tierem 8 sejmutých tanků. To já dal myslím nejvíc 6 tanků s ISU-152. Ale nejvíc se mi daří paradoxně se SU-85B, tam mám taky dost 8 killů a také ocenění válečníků  Poslední dobou mě dostávají hráči, kteří mi jezdí před dělem. Nedávno jsem na kopci mířil na IS a ted fíí před dělem mi projede naše AMX12t, měl štěstí, že jsem nevystřelil. A nebo na kopec jede VK a já se ho snažím sejmout, no nn něj najede zepředu JGpanther úplně zblízka a krásně ho tím "kryl". 
|
|
Top |
|