|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Krysak
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 18:06 22. Mar 2012 |
|
 |
Bůh |
|
|
Flash golem je ložený nekromantický produkt. Kdyby tě chteli inkvizitoři upálit, vubec bych se nedivil. Gnomi produkt je mondron.
|
|
Top |
|
-Tyr-
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 18:14 22. Mar 2012 |
|
 |
Nováček |
|
|
Krysak wrote: Gnomi produkt je mondron. Presne v duchu toho, ze gnomove nevymysleli nikdy nic poradneho, hlavne ze to je slozite a dela to ramus 
|
|
Top |
|
slencak
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 19:20 22. Mar 2012 |
|
|
Krysak wrote: Flash golem je ložený nekromantický produkt. Kdyby tě chteli inkvizitoři upálit, vubec bych se nedivil. Gnomi produkt je mondron. Škoda, vemu to co nařizují ikvizitoři *rejpe* kdy nám začnou omezovat povolání  . IC/RP pomůcka je to (byla) hezká...dokonce je chaotic good. edit: přesvědčení zůstává podle posledního nwn přítelíčka
_________________ S bratrstvem oceli nikdy na věčné časy a nikdy jinak....ten s Leprou. [color=#804000]Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 19:26 22. Mar 2012 |
|
 |
Bůh |
|
|
slencak wrote: Krysak wrote: Flash golem je ložený nekromantický produkt. Kdyby tě chteli inkvizitoři upálit, vubec bych se nedivil. Gnomi produkt je mondron. Škoda, vemu to co nařizují ikvizitoři *rejpe* kdy nám začnou omezovat povolání  . IC/RP pomůcka je to (byla) hezká...dokonce je chaotic good. edit: přesvědčení zůstává podle posledního nwn přítelíčkaTak pokud je chaotic good, tak je asi vše v pořádku. WIki říká toto: http://nwn.wikia.com/wiki/Flesh_golem Flesh golem While flesh golems are not true undead, these ghoulish constructs are crafted from collections of stolen human body parts, stitched together into single composite form. V každém případě by se mi takovýto emote precedent hodil. Mám nahoře mága, který omylem jede na nekromancii, a protože nechce být upálen, vůbec ji nepoužívá:) Pokud mi pujde starčit ke kouzlu emotek *seslal iluzi kousla křiku banshee* a všichni mi to sežerou, budu jen rád;)
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 21:10 22. Mar 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
Krysak wrote: slencak wrote: Krysak wrote: Flash golem je ložený nekromantický produkt. Kdyby tě chteli inkvizitoři upálit, vubec bych se nedivil. Gnomi produkt je mondron. Škoda, vemu to co nařizují ikvizitoři *rejpe* kdy nám začnou omezovat povolání  . IC/RP pomůcka je to (byla) hezká...dokonce je chaotic good. edit: přesvědčení zůstává podle posledního nwn přítelíčkaTak pokud je chaotic good, tak je asi vše v pořádku. WIki říká toto: http://nwn.wikia.com/wiki/Flesh_golem Flesh golem While flesh golems are not true undead, these ghoulish constructs are crafted from collections of stolen human body parts, stitched together into single composite form. V každém případě by se mi takovýto emote precedent hodil. Mám nahoře mága, který omylem jede na nekromancii, a protože nechce být upálen, vůbec ji nepoužívá:) Pokud mi pujde starčit ke kouzlu emotek *seslal iluzi kousla křiku banshee* a všichni mi to sežerou, budu jen rád;) wikina preci neni spolehlivy zdroj informaci 
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 23:32 22. Mar 2012 |
|
|
Pro ověření teze o tom, jak inkvizice reaguje na flesh golema, doporučuji konzultovat inkvizitora. Stačí se producírovat s něčím takovým veŕejně a konzultace se jistě brzy dostaví 
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
davidsoft
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 10:01 23. Mar 2012 |
|
|
kokosak wrote: Pro ověření teze o tom, jak inkvizice reaguje na flesh golema, doporučuji konzultovat inkvizitora. Stačí se producírovat s něčím takovým veŕejně a konzultace se jistě brzy dostaví  Nicméně, to brzy může být IC i několik let...  Alespoň dřív to tak bývalo.
_________________ Ester Krejčí -- Moje vinná réva, sestry Janů, Vojtěch Verner, Jana Zlomilová a další. Netradiční inteligentní seriál z prostředí gymnázia. <Aktivita ve hře: neaktivní> [Desatero přikázání pro role-playera] [Hry na hrdiny: Teorie RPG]
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 10:28 23. Mar 2012 |
|
|
Dříve nebyli PC inkvizitoři 
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 12:14 23. Mar 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
J.F.Payne wrote: Dříve nebyli PC inkvizitoři  A odpověď pro Jona: davidsoft wrote: Nicméně, to "brzy" může být IC i několik let... 
_________________ .
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 13:55 23. Mar 2012 |
|
|
Nalkanar wrote: J.F.Payne wrote: Dříve nebyli PC inkvizitoři  A odpověď pro Jona: davidsoft wrote: Nicméně, to "brzy" může být IC i několik let...  Tak víš co, ono se těžko něco dělá, když "protistrana" většinou přestane hrát.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 07:39 28. Mar 2012 |
|
|
Měl bych dotaz. Včera se mi stala zajímavá věc, o které jsem zatím nemusel nikdy uvažovat. Stráže mi zabili vola a tak jsem musel naložit veškerou výstroj na sebe. Vracel jsem se do města, abych se nákladu zbavil, ale cestou mě napadli jezevci. Zlikvidoval jsem je a stáhnul. Když jsem tak učinil, zjistil jsem ale, že už nemám žádné místo v inventáři a tak kůže a maso z posledního zůstaly na místě. Potkal mě tam další hráč a říkal, že je toto zakázané a tvrdě postihované.
Jak to tedy je? Je zakázáno pokládat věci? Co třeba, když vykuchám šipku do kuše, kterou nepotřebuji a ani jsem nemohl předpokládat, že jí touto cestou získám (párkrát se mi to stalo a nechal jsem jí na místě. Ani ve snu mě nenapadlo, že by toto mohlo způsobovat nějaké komplikace).
Pokud to tak je, proč není toto upozornění napsáno v nějakých pravidlech, informacích pro začínající hráče nebo někde tučně zvýrazněno? Nikde se mi nic takového nepodařilo najít.
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 08:18 28. Mar 2012 |
|
|
Barbar321 wrote: ...... Jeho upozornění na pokládání věcí na zem bylo oprávněné, více zde ..... viewtopic.php?p=47901#p47901Pokud máš málo místa v invu, nos sebou lopatu. Když lopatu v invu použiješ a ukážeš na předmět v inventáři, tak se zemi vytvoří inventář, do kterého můžeš dát přebytečné věci jako jsou kůže a spol. Tohle server nezpomaluje a nevadí to pravidlům a vcelku se to často využívá, pokud není někde odpadkový koš.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 09:47 28. Mar 2012 |
|
|
-RoF- wrote: Barbar321 wrote: ...... Jeho upozornění na pokládání věcí na zem bylo oprávněné, více zde ..... viewtopic.php?p=47901#p47901Pokud máš málo místa v invu, nos sebou lopatu. Když lopatu v invu použiješ a ukážeš na předmět v inventáři, tak se zemi vytvoří inventář, do kterého můžeš dát přebytečné věci jako jsou kůže a spol. Tohle server nezpomaluje a nevadí to pravidlům a vcelku se to často využívá, pokud není někde odpadkový koš. Děkuju za upozornění a radu. Lopatu nosím, takže pokud jde takto "zakopávat" věci v nouzi, není důvod toho nevyužít. Mimoto je to dle mého soudu fakt dobré řešení.
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 12:36 28. Mar 2012 |
|
|
Měl bych ještě další dotaz. JDE JEN O ČISTOU TEORII.
Půjčil jsem si se svou hlavní postavou od pár hráčů nějaké peníze. Neznám sice ještě nějak do hloubky tento svět, ale byl jsem vesměs ujištěn, že pro vyspělejší postavy se jedná o relativně zanedbatelnou částku, kterou zde nechci z pochopitelných důvodů vytahovat (pro začátečníka se jedná však o dost).
Pokud bych teď tuto postavu odložil a začal s postavou novou, je možné touto novou postavou vrátit půjčené peníze? Chápu sice, že by se z pohledu RP jednalo o dvě naprosto rozdílné postavy, které nemají praktické právo na takový převod, ale z hráčského hlediska by mě to mrzelo, kdybych si jen peníze půjčil a nevrátil.
Nebo bych byl nucen využít jedné z možnosti, která mě nyní napadla a to ta, že bych musel postavu permanentně zrušit a požádat DM o vyplacení tohoto dluhu postavám?
Upozorňuju opět, že jde jen o teorii. Nehodlám postavu rušit . Jde mi jen o získání odpovědi na samotný princip záležitosti.
|
|
Top |
|
Bruciacullo
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 12:37 28. Mar 2012 |
|
Joined: 20:49 21. Jan 2010 Posts: 2779 Location: Tam kde se slunce bojí a měsíc vždy jen nahlédne
|
mm jednoduše.. představ si že jsi ta postava ty... a to že ji přestaneš hrát si představ jako její smrt... (samozřejmě jen obrazně ne, že tu nějaký blbeček zase začne psát že ji třeba pak muže zase hrát)
_________________ Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
|
|
Top |
|