|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Derken-
|
Post subject: Re: Problém s trezorem Posted: 23:57 09. Jul 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Tak meč se po dalším restartu objevil 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Problém s trezorem Posted: 21:15 10. Jul 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Ze by preplneny trezor?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Problém s trezorem Posted: 21:29 10. Jul 2011 |
|
|
Můj trezor ještě v životě nepřekročil limit 95 itemů  Takže myslím, že ne
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Problém s trezorem Posted: 22:01 10. Jul 2011 |
|
|
To občas dělává, tohle se mi taky už párkrát stalo, trezor jsem plný neměl, ale prostě nějakou věc, co jsem do něj dal třeba před pár dny, jsem tam neviděl. Pomohl bud restart a nebo taky pomáhá když ten trezor otevře někdo jiný a nechá načíst své věci a pak zavře a otevřeš ho ty. Pak ti ty věci načtou možná dobře a všechny. 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Problém s trezorem Posted: 22:06 10. Jul 2011 |
|
|
ok, diky
|
|
Top |
|
huhulak
|
Post subject: Re: Problém s trezorem Posted: 15:48 03. Apr 2012 |
|
 |
Poutník |
|
|
Asi pred mesicem sem si do trezoru v Olath v dilne ulozil craftovou valecnou trpaslici sekeru z meteoru plus 1d10 elektrika plus 2 magicke, a cekal sem az na to budu mit level. Level sem dosahlu a v z trezoru zmizela, nikdy sem tam nemel vic jak 99 predmetu to sem hlidal. Prosly 4 restarty co sem to zjistil. Vyndal sem a zandal vsechny veci, ale sekera se nobevila. Nascreenovanou ji namam, ale Raghur muze dosvedcit ze mi ji koval. postava Hakuk Hakar, hrac huhulak
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Problém s trezorem Posted: 15:55 03. Apr 2012 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
huhulak wrote: Asi pred mesicem sem si do trezoru v Olath v dilne ulozil...nikdy sem tam nemel vic jak 99 predmetu to sem hlidal. ... Vyndal sem a zandal vsechny veci, ale sekera se nobevila. To co popisuješ "nestačí" k bezproblémovému chodu trezoru. Pokud nenecháš při otevírání korektně načíst celý obsah trezoru (a když server laguje, trvá to někdy až pohříchu dlouho) než do něj začneš strkat nové věci, někdy se kus starého obsahu přepíše novým obsahem. Takhle jsem přišel o část craftících ingrediencí, když jsem si je "přemazal" chvatně nastrkanými surovinami. P.S. Netvrdím, že zrovna takhle jsi o tu sekyru přišel, ale možné to je.
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Problém s trezorem Posted: 15:58 03. Apr 2012 |
|
|
A potom, co jsi jí tam dal, byla skutečně v trezoru? Po zavření a otevření? Jen tak sama nezmizí.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
huhulak
|
Post subject: Re: Problém s trezorem Posted: 15:59 03. Apr 2012 |
|
 |
Poutník |
|
|
skusil sem to i s nactenim trezoru jinyho hrace apak se si to skusil nacist ja. sekera tam neni.
hm jestli se to premazalo tak je to v pytli.
|
|
Top |
|
huhulak
|
Post subject: Re: Problém s trezorem Posted: 16:01 03. Apr 2012 |
|
 |
Poutník |
|
|
kucik wrote: A potom, co jsi jí tam dal, byla skutečně v trezoru? Po zavření a otevření? Jen tak sama nezmizí. jj byla tam nekolik dni minimalne, sem ji tam vidal nekolik dni po tom co sem ji tam dal, pak sem na to prestal davat pozor
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Problém s trezorem Posted: 16:11 03. Apr 2012 |
|
|
Sám ten předmět nezmizí. Může nastat chyba s uložením (v tom případě by tam nebyla druhej den). Může nastat chyba se znovunačtením (v tom případě věc zůstane v DB, což se nestalo, a opět by se nenačetla ).
Ale kdyžuž to tam jednou leží, tak to prostě samo o sobě nezmizí.
|
|
Top |
|
huhulak
|
Post subject: Re: Problém s trezorem Posted: 22:24 03. Apr 2012 |
|
 |
Poutník |
|
|
kucik wrote: Sám ten předmět nezmizí. Může nastat chyba s uložením (v tom případě by tam nebyla druhej den). Může nastat chyba se znovunačtením (v tom případě věc zůstane v DB, což se nestalo, a opět by se nenačetla ).
Ale kdyžuž to tam jednou leží, tak to prostě samo o sobě nezmizí.
aha takze neni nejaka databaze trezoru ze ktere by to slo vyloadovat?
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Problém s trezorem Posted: 11:44 04. Apr 2012 |
|
|
Databáze je to, na čem to stojí. Eventuelně, pokud řekneš datum, tak jsou i zálohy, ale to už mi přijde jednodušší řešit přes DM. Fakt se mi nechce rozbalovat a loadovat jednotlivý zálohy a zkoumat to 
|
|
Top |
|
huhulak
|
Post subject: Re: Problém s trezorem Posted: 14:55 04. Apr 2012 |
|
 |
Poutník |
|
|
kucik wrote: Databáze je to, na čem to stojí. Eventuelně, pokud řekneš datum, tak jsou i zálohy, ale to už mi přijde jednodušší řešit přes DM. Fakt se mi nechce rozbalovat a loadovat jednotlivý zálohy a zkoumat to  jasne datum si nepamutuju budu to resit jinak
|
|
Top |
|
XŠevyX
|
Post subject: Re: Problém s trezorem Posted: 11:19 17. Jun 2012 |
|
|
Mám taktéž problém s trezorem v Karathských dílnách. Včera jsem si tam uložil poctivě ulovenou kůži ze Staré gorily a v domění, že tam bude hezky odpočívat odešel. Když jsem jí však chtěl prodat, kůže tam už nebyla Trezor hlásí, že mám v něm 64 předmětů, ale když se obnovuje, napíše že mi obnovil jenom 63. Pokud možno, žádal bych o navrácení kůže, jelikož na Thalii je jí docela nedostatek.
_________________ ============= Seart
|
|
Top |
|