|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Aulus
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 19:05 03. Jun 2012 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
Fryn wrote: Aulus: Nic nového, neméně "slavně" dopadnul i jeden z našich nejznámnějších bardů... Tak on Klus je momentálně nejprodávanější zpěvák v ČR, takže na nedostatek posluchačů si stěžovat nemůže. Ale jedou jen nepolitické písně, protože jsou "zajímavější a neškodnější". Kryla si rád poslechnu a myslím, že i chápu jeho texty, i když nepatřím do generace, pro kterou zpíval. Fryn wrote: A daleko od politiky (a předchozího hudebního stylu  ). ... Docela děsný zjevy, texty jsou občas také mírně podivné, ale některé jejich věci jsou vcelku poslouchatelné. Taky šílenost, která leze na mozek. Člověk si to jednou poslechne, zasměje se a raději vypne... A pak to týden poslouchá z hudebního přehrávače v hlavě. 
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 19:21 03. Jun 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
mě docela irituje, že se v hudebním průmyslu myslí jen a jen na prachy, dobrý kapely třeba zpopularizujou a jsou z nich klasický tuctovky, který poslouchá každej puberták. V radiu, televizi je problém slyšet jinou než populární muziku (pokud zrovna nemáte naladěno, přepnuto na kanál, který se zabívá oním žánrem). Třeba takové Očko mívávalo pořady pro každý hudební styl, ted když se podíváte na jejich program tak je to pop, pop a zase jenom pop. A teda ještě přidám jednu písničku co mám ted moc rád. http://www.youtube.com/watch?v=vllx1fAIaVca dole si počtěte v obrázku...
Attachments: |

quality.jpg [ 112.07 KiB | Viewed 2420 times ]
|
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 22:56 03. Jun 2012 |
|
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 01:48 04. Jun 2012 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
Fryn wrote: Aulus: Nic nového, neméně "slavně" dopadnul i jeden z našich nejznámnějších bardů. Karel Kryl - DemokracieI když mám teda mnohem radši jeho starší věci, třeba jako tyto. Karel Kryl - Píseň neznámého vojínaKarel Kryl - Lásko Málem bych zapomněl - Tady se zpívá přesně o tom, co píšeš.
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 22:17 08. Jun 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Fencing song s pěknými obrázky
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 05:51 10. Jun 2012 |
|
|
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 09:10 10. Jun 2012 |
|
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 21:17 13. Jun 2012 |
|
|
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 12:44 15. Jun 2012 |
|
 |
Bůh |
|
|
S ohledem na místní zaměření půjde s největší pravděpodobností o exces, leč do toho. Jen houšť! Aneb opravdová klasika, baroko - Mozart, Mitridate v podaní kontratenoristy A. Scholla. Orchestr bravurní, zpěvák samotný patří k světové špičce. http://www.youtube.com/watch?v=vl7cmIjyiG4
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 12:45 15. Jun 2012 |
|
|
Žádnej exces, nádhera. To metalistický šmrdlání se nedá poslouchat 
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 13:06 15. Jun 2012 |
|
 |
Bůh |
|
|
J.F.Payne wrote: Žádnej exces, nádhera. To metalistický šmrdlání se nedá poslouchat  Nu, alespoň jedna duše. S ohledem na výběr skladeb jsem si přišel jako nějaký planar outsider.  Tak ještě něco navíc, ať se metalistům struny zkrabatí! Srdeční záležitost - 3rd movement, Beethowen's Moonlight sonate. V podání mistra - W. Kempff. V jeho věku budu rád, když si vzpomenu jak se jmenuji, natož zahrát něco takovéhoto. (Pro štouraly: je tam pár překlepů, ale nečiní to skladbu o nic horší, lépe zahraná se srdcem v jeho cca 90 letech jak hraná vycepovaným automatem bez překlepů a bez citu.) http://www.youtube.com/watch?v=oqSulR9FymgA ještě trocha J.S. Bacha, kantáta BWV 7 ''Christ unser Herr zum Jordan kam''. Bohužel, interpretaci od Bach-Ensemble Helmutha Rillinga jsem na youtube nenalezl, takže níže uvedené provedení jest romantisticky zprzněno (ale i tak stojí za poslech)... http://www.youtube.com/watch?v=eBwl1g5H ... re=related
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 13:10 15. Jun 2012 |
|
|
J.F.Payne wrote: Žádnej exces, nádhera. To metalistický šmrdlání se nedá poslouchat  Opravdu miluju lidi co maj takovýhle hlody na jiný hudební styly. Věnoval jsi se někdy hudbě nějak jinak, než posloucháním a zpíváním v hospodě?  Nějaký hudební nástroj, vlastní tvorba... ono ti to pak totiž hodně změní pohled na hudbu jako takovou. Ale co se s tím tady seru, jdu si zahrát s bubeníkem! Prostě nejseš na tu hudbu dost vyzrálej a nechápeš ji. 
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 13:18 15. Jun 2012 |
|
|
Molly23 wrote: Opravdu miluju lidi co maj takovýhle hlody na jiný hudební styly. Věnoval jsi se někdy hudbě nějak jinak, než posloucháním a zpíváním v hospodě?  Nějaký hudební nástroj, vlastní tvorba... ono ti to pak totiž hodně změní pohled na hudbu jakotakovou. Ale co se s tím tady seru, jdu si zahrát s bubeníkem! Prostě nejseš na tu hudbu dost vyzrálej a nechápeš ji.  Spolehlivě jsem věděl, že se chytneš právě ty, proto je tam pro tebe ten čertík  ) Nečerti se ale, Molly. Já prostě metal nerad a bolí mě z něj hlava, což se mi u klasiky nikdy nestalo. Hudbě se nijak hlouběji nevěnuju, ale vím, co se mi líbí, a co se mi nelíbí - je to naprosto jednoduchý. Ta moje hláška neměla bejt ukázka nějaký nesnášenlivosti nebo nerespektování toho nebo onoho. Ostatně o tom tenhle topic je, ne? Diskutuje se o tom, jakou hudbu kdo poslouchá, nebo neposlouchá  )
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 13:33 15. Jun 2012 |
|
|
J.F.Payne wrote: Žádnej exces, nádhera. To metalistický šmrdlání se nedá poslouchat  velmi dobře padawane, velmi dobře....
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 13:48 15. Jun 2012 |
|
|
J.F.Payne wrote: Molly23 wrote: Opravdu miluju lidi co maj takovýhle hlody na jiný hudební styly. Věnoval jsi se někdy hudbě nějak jinak, než posloucháním a zpíváním v hospodě?  Nějaký hudební nástroj, vlastní tvorba... ono ti to pak totiž hodně změní pohled na hudbu jakotakovou. Ale co se s tím tady seru, jdu si zahrát s bubeníkem! Prostě nejseš na tu hudbu dost vyzrálej a nechápeš ji.  Spolehlivě jsem věděl, že se chytneš právě ty, proto je tam pro tebe ten čertík  ) Nečerti se ale, Molly. Já prostě metal nerad a bolí mě z něj hlava, což se mi u klasiky nikdy nestalo. Hudbě se nijak hlouběji nevěnuju, ale vím, co se mi líbí, a co se mi nelíbí - je to naprosto jednoduchý. Ta moje hláška neměla bejt ukázka nějaký nesnášenlivosti nebo nerespektování toho nebo onoho. Ostatně o tom tenhle topic je, ne? Diskutuje se o tom, jakou hudbu kdo poslouchá, nebo neposlouchá  ) Tady jde o to, že nepsat že je něco strašný, je něco jiného, než když napíšeš že se ti to nelíbí. A je fakt no, že konzument neocení kolikrát to co ocení člověk co se tím zabývá. A aby sis rozšířil obzor, tak se přemož a poslechni si tohle, jedná se o folk metalový underground, solový projekt jednoho týpka a dle je to jedna z nejlepších věcí svého žánru... http://www.youtube.com/watch?v=EbdJxZ5pPms
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|