|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
D_E_K_A
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 02:01 02. Jun 2012 |
|
|
Díky všem za dnešní den, co se motali kolem Lyriel a i těm, kam se zase Lyriel připletla.  (viz. Azhael, atp.) Díky i za ostatní postavy, sic to už nebylo tak veselé *brousí si zuby na Gordhunka* Bylo to fajn. 
_________________ I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic? Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR) Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff." Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
|
|
Top |
|
XŠevyX
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:27 03. Jun 2012 |
|
|
Děkuji VŠEM za dnešní výpravu.... Bylo to dost napínavé! 
_________________ ============= Seart
|
|
Top |
|
klobouk
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:52 04. Jun 2012 |
|
|
XŠevyX wrote: Děkuji VŠEM za dnešní výpravu.... Bylo to dost napínavé!  Přidávám se! Děkuju všem. I když úplně jiným, ale všem. Bavil jsem se celej večer.
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:16 10. Jun 2012 |
|
|
Děkuji za dnešní hru. Milá, matoucí, motivační. Každý si v tom jistě najde to své. 
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
harlequin_ichtyosis
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:53 10. Jun 2012 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
chci podekovat Desmondovi a svym spoluhracum za fajn hru, bavi me namahat mozkove zavity v casovem presu, kdyz kazde spatne rozhodnuti je okamzite potrestano 
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:39 12. Jun 2012 |
|
|
Díky za poslední dny všem svým spoluhráčům za zatraceně zajímavé herní situace, do kterých se ta moje postava dostává.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
D_E_K_A
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 08:26 12. Jun 2012 |
|
|
Já také děkuji všem, kteří měli tu možnost ted spíše v poslední době Kir a Redryka. A že těch kiksů nebylo málo. ( prokletý amulet, řešení hádanek a dalších ujetých několik ujetých komplikací - v hidu projít skrze portál, a pak ani sám hidař nevidí sám sebe, protože má taky výtečný hide  Pokusy o jeho odhalení v rámci možností byly bezvadný, atd... atd...). Prostě kopa legrace a skvělé hry, bavil jsem se. 
_________________ I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic? Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR) Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff." Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:14 14. Jun 2012 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
Díky všem za dnešní noční hru. Bylo to víc epické než jakákoli výprava. 
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:14 14. Jun 2012 |
|
|
Děkuju všem za dnešní veselou rozpravu  už nějakou dobu jsem se tak nenasmála! A některé ty hlody mi tedy prodloužily život... dožiju se minimálně 100 let. 
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
klobouk
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:23 14. Jun 2012 |
|
|
Mi to spadlo, takže díky a dobrou.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:25 14. Jun 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Díky... srandy kopec... Nien zabodovala  stylově Vilma nezklamala  Rodal vs Pavučinka - aneb zavřeme se sami! 
_________________ .
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:45 15. Jun 2012 |
|
|
Díky za dnešní epickej den ve hře. Nejenom že družinka perlila hláškama, nejenom že jsme si epicky zabojovali a nikdo nechcípl... ale zpestření v Orčích tesácích při cestě zpět bylo super (jsme blbci s těma vajíčkama!), a dohra v Karathě taky (kecy strážných - k nezaplacení).
Celkově super, dneska.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:53 15. Jun 2012 |
|
|
Souhlasím  Sice se mi chtělo už od té chvíle, co jsem lognul, spát, ale stálo za to vydržet  Dík moc
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:54 15. Jun 2012 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
Bylo to vážně skvělé. Za celou dobu jsem se snad ani chvilku nenudil a úplně mě to vtáhlo do děje. Díky všem. 
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 12:40 15. Jun 2012 |
|
|
Díky hráči Comdina za včerejší/dnešní výpravu. Bohužel mi to už tou dobou moc nemyslelo.
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|