|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Barbar321
|
Post subject: Vyřešeno: Systém koní Posted: 07:23 15. Jun 2012 |
|
|
Chci se zeptat, jestli se nedá předělat systém koní. Problém je v tom, že jízda po městě na koni je výsadou pouze šlechty. Budiž. Jenže když chci koně přes město provést a dám příkaz, aby mě následoval, je to vždy jen sázka do loterie jestli se za přechodem opět objeví nebo ne. Upřímně musím říct, že většinou ne. Když jsem na koni, problém nebývá. Obdobné komplikace se objevují, pokud se potřebuju dostat přes průchod. V jeskyních se na koni jet nemůže. Jenže jak ho přes průchod dostat, když se na druhé straně neobjeví? Chci se tedy zeptat, jestli není možné buď upravit IC pravidlo nebo nějak zařídit, aby transport koně byl poněkud spolehlivější.
Dnes ráno jsem velice pracně dostal se svou postavou koně na loď, dokonce i na cestu lodí, jen když jsem dorazil na místo, koukám, že kůň tu už není. Chtěl bych tedy poprosit někoho, aby mi koně našel nebo bych prosil o částku 80k za černého hřebce, abych mohl koupit nového. Ztráta mi nastala cestou lodí z Alwarielu do Karathy (účet Barbar321, postava Samantha Melin).
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Systém koní Posted: 08:42 15. Jun 2012 |
|
|
Myslím si, že DM překousnou, když nasedneš na koně před přechodem ať už v jeskyni nebo ve městě 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Systém koní Posted: 08:48 15. Jun 2012 |
|
|
Proč vlastně kůň není partě, když ho člověk s sebou vede?
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Systém koní Posted: 08:58 15. Jun 2012 |
|
|
Jo to je pěkně hloupé pravidlo, zakázat jízdu na koni v městě. Problém je v tom, že když koně vedu přes přechod v městě, tak v městě je vždy víc přechodů z různých ulic a podobně. A většinou se objeví v nějaké uličce. Takže pravidlo nepravidlo, jedu na koni a basta. S těma ztrátama koní na lodi, to je už další problém, ale vcelku řešitelný díky DM. Tam se mi spíš občas stalo, že kůň připlaval za postavou na lod. A vodění koně přes jeskyni, jistě se dají najít jiné způsoby než vést koně přes jeskyni. Takže tam bych to radši neriskoval. 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Systém koní Posted: 08:59 15. Jun 2012 |
|
|
A když toho koně vedeš tak jde hned za tebou? Jdeš nebo běžíš?
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Systém koní Posted: 09:02 15. Jun 2012 |
|
|
-darkvision- wrote: A když toho koně vedeš tak jde hned za tebou? Jdeš nebo běžíš? On se bohužel ztratí v městě i při chůzi. Vedu koně, jdu pomalu, přejdu přechod, čekám, kůň nikde, čekám a zase čekám. Tak projdu předchody v různých uličkách a tam najdu koně, jak se na mě pobaveně řechtá a já nadávám, že na schovku si dnes hrát nebudeme. Nasednu na koně a jedu radši z města pryč na hřebetě koně.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Systém koní Posted: 09:15 15. Jun 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Predelat jde. V parte neni proto, protoze je limit pritelicku, familiaru a summonu, ktere muze mit postava v parte.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Systém koní Posted: 09:23 15. Jun 2012 |
|
|
G-ladiator wrote: Proč vlastně kůň není partě, když ho člověk s sebou vede? Viděl bych to stejně. Zařídit to stejně jako s mulama. Tam se mi snad ani jednou nestala, že bych jí za přechodem nenašel  Zkoušel jsem koně i ovládnout, abych o něm věděl. Šlo to. Jenže pak po uvolnění se objevil úplně v trapu. A v nebepečných lokacích, abych musil proběhnout 5 dalších, abych našel koně je opravdu mimo mísu.
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Systém koní Posted: 09:26 15. Jun 2012 |
|
|
Kdyby byl v partě, dá se kůň i líp ovládat (následuj, stůj...). Holt by ty postavy co by chtěly vyjet na koni nemohly mít s sebou RP psíka, mágova přítelíčka, zvířecího přítelíčka, vyvolanou potvoru a tak zároveň. Tak jak to teď je, je to fakt o nervy  ) EDIT: A nevím, co vám vadí na tom IC pravidle. 
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
Last edited by J.F.Payne on 09:26 15. Jun 2012, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Systém koní Posted: 09:26 15. Jun 2012 |
|
|
-darkvision- wrote: A když toho koně vedeš tak jde hned za tebou? Jdeš nebo běžíš? Jdu a kůň dobíhá. Jenže na lodi jsi bez šance. Buď se objeví nebo ne 
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Systém koní Posted: 09:27 15. Jun 2012 |
|
|
kucik wrote: Predelat jde. V parte neni proto, protoze je limit pritelicku, familiaru a summonu, ktere muze mit postava v parte. Dá se teď zjistit, kde ten kůň skončil?
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Systém koní Posted: 09:30 15. Jun 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Mě zákaz ježdění teda nepřipadá hloupý. A když chcete přejet do jedné brány k druhé, dá se to objet okolo bran.
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Systém koní Posted: 09:34 15. Jun 2012 |
|
|
Molly23 wrote: Mě zákaz ježdění teda nepřipadá hloupý. A když chcete přejet do jedné brány k druhé, dá se to objet okolo bran. Nejsme hloupí missaku ale od brány na lod? 
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Systém koní Posted: 09:43 15. Jun 2012 |
|
|
Tak na palubě lodi nasedněte, ne? Nejenže už nejste ve městě, ale nestane se vám, že by se kůň cestou zatoulal.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Systém koní Posted: 09:44 15. Jun 2012 |
|
|
Molly23 wrote: Mě zákaz ježdění teda nepřipadá hloupý. A když chcete přejet do jedné brány k druhé, dá se to objet okolo bran. Mě taky nepřipadá hloupý, ale když z 5-ti pokusů ti kůň zůstane 4x před průchodem a ty jak cvok chodíš pořád sem a tam, tak to omrzí. Zvlášť, když je těch přechodů víc
|
|
Top |
|