|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
slencak
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 19:56 27. Jun 2012 |
|
|
Když Gorhunk oslepl: všechny postavy viděl jako v invisu ( jen když stály u něj) Prázdnou Karathu viděli snad jen tvůrci ne 
_________________ S bratrstvem oceli nikdy na věčné časy a nikdy jinak....ten s Leprou. [color=#804000]Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 21:43 27. Jun 2012 |
|
|
slencak wrote: Když Gorhunk oslepl: všechny postavy viděl jako v invisu ( jen když stály u něj) Prázdnou Karathu viděli snad jen tvůrci ne  Tohle se mi stávalo s Theem když sem ještě používal kámen na TS. když opad tak se mi stávalo že sem měl npc i pc neviditelný.
_________________ Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 22:24 27. Jun 2012 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
Thuereg wrote: slencak wrote: Když Gorhunk oslepl: všechny postavy viděl jako v invisu ( jen když stály u něj) Prázdnou Karathu viděli snad jen tvůrci ne  Tohle se mi stávalo s Theem když sem ještě používal kámen na TS. když opad tak se mi stávalo že sem měl npc i pc neviditelný. To měl z toho, že se zfetoval tim falešnym lektvarem 
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 18:08 07. Jul 2012 |
|
|
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
Czepulda
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 20:13 07. Jul 2012 |
|
|
Amber wrote: Já ti nevim ani kolikrát, ale už ti nevěřim to tvoje " Jé ahoj, co ty tady" 
_________________ Někteří lidé vejdou do vašeho života a zanechají otisk na vašem srdci. Jiní vejdou do vašeho života a nejraději byste zanechali otisk na jejich tváři.
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 21:51 07. Jul 2012 |
|
|
Czepulda wrote: Amber wrote: Já ti nevim ani kolikrát, ale už ti nevěřim to tvoje "Jé ahoj, co ty tady"  Myslím, že jsem to řekla jinak... ale jo, oficiálně to je lepší v tomhle znění 
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
radekdnb
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 20:36 14. Jul 2012 |
|
|
to když jsem umřel a nebyl tam ďábel 
_________________ Rau'nun Zau'ndar jeho čas opět přišel!!! Riu'kis zahalená Drowka, a cvičitelka zvířátek...
Renderis i tupej nůž ti může skončit v zádech
Za pěknou RP hru, ti poděkuju pěknou smrtí
Kde neni Krocák, tam se nechodí!!
Jako děti jsme se báli příšer pod postelí, pak přijde den kdy pocítíme, že ta příšera je v nás
Quote: Země je jiná forma pekla, a lidé jsou jeho démoni
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 22:38 14. Jul 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Kterak Ali buffoval 15 postav + sebe zaráz.
_________________ .
|
|
Top |
|
D_E_K_A
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 00:43 15. Jul 2012 |
|
|
Mě zase dostal můj golem tam dole u bariéry... když se vyjednávalo.. Každý se ptal: "je to neprůstřelné"? Jak se to protahovalo déle a déle, tak můj golem to už neunesl a rozhodl se zasáhnout.. a zřejmě ne náhodou si vybral toho drowího velitele hned u bariéry a dal mu jednu do nosu Naneštěstí v té megamonstrózní družině nešel nakliknout a v té rychlosti mezi postavami také ne. 
_________________ I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic? Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR) Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff." Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
|
|
Top |
|
klobouk
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 00:49 15. Jul 2012 |
|
|
Po dost zdrcující porážce v táboře:
Johannes Aldering: Za Karathu, ve jménu království! Johannes Aldering: Neklesejte na mysli! Johannes Aldering: Již jsme pobili dva jejich oddíly! Naprosto jsme je rozprášili! Johannes Aldering: Pokračujme, spolubojovníci! Ryudern Tann: na ztráty nehleďme Johannes Aldering: Nenechme se již překvapit jejich léčkami a zákeřností! Rodal: Za Bílou dvojci! Za všechny nahoře, kdož na nás spoléhají! Johannes Aldering: Jsme zde dole každý z jiného důvodu, ale já vím, že bohové jsou s námi! Johannes Aldering: Vzpomeňte na utrpení našich tartenských, kteří dlí v zajetí temnokožců! Ryudern Tann: *bouchne mečem o štít* Johannes Aldering: Kéž máme dost sil, abychom jim pomohli! Kéž nám jejich utrpení dodá v boji sílu a chrabrost! Johannes Aldering: Až budete klesat pod náporem drowích ran, vzpomeňte, jak trpí ti nebožáci, které drží jako otroky v zajetí! Johannes Aldering: Vzpomeňte na Tarten! Johannes Aldering: Vzpomeňte na Království! Johannes Aldering: Bohové nedají zahynout těm, kdo dbají o spravedlnost! Paul Hall: TICHO! Vellai Sarco: konečně.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 12:04 18. Jul 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
O.o
Attachments: |

1.jpg [ 43.22 KiB | Viewed 2916 times ]
|
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 14:58 23. Jul 2012 |
|
|
Hledání Grálu...
Ali: "Hádám, že zloděj grál neukryl pod gorilím trusem..." Johannes: "Může být kdekoliv, pane Ali, úplně kdekoliv! Pátrám po všem... pohádky, legendy, povídačky, indicie... a může se stát, že v čestném boji se mi dostane božího zjevení!" Jarri: "Nebo taky božího dopuštění..."
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 16:28 23. Jul 2012 |
|
|
To mi připomělojak Xersiss vzpoměla slovo xenofobní a Rodal na to "Xenofobní? To neznám, to musí být určitě něco démonského!" To mě pobavilo. 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
D_E_K_A
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 23:59 23. Jul 2012 |
|
|
Azhael: Složte své meče! Barakas: *podívá se na sekeru a zpět na Azhaela* 
_________________ I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic? Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR) Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff." Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 01:57 24. Jul 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
"Bitevní" pianová pohodovka alá Tiersen v lokaci kde na nás swarmovala hromada nechutnejch velkejch potvor ze všech stran snažících se celou partu sežrat, nutno podotknout že se jim to málem povedlo. V mometě kdy jsme zvítězili, piáno utichlo.... WTF?
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|