|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 5 posts ] |
|
Author |
Message |
zachy
|
Post subject: Bezdůvodný útok NPC Posted: 14:45 26. Jul 2012 |
|
|
Procházím kolem Hillských ruin, potkám tam hráče, pokecáme, Elfí hlídka byla přátelská. Jdu do Větrných vršků, vrátím se a elfí hlídka bezdůvodně zaútočí. A nešlo o postavu Azhaela  . Mohl bych poprosit nějaké DM o vytáhnutí z podsvětí moji postavu Hakunin? Dál bych se chtěl zeptat, zda se něco podobného nestalo dalším hráčům druidů nebo hraničářů (u jiných povolání jsem s bezdůvodným útokem NPC neměl nikdy problémy). EDIT: Děkuji DM Aulusovi za pomoc
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
Last edited by zachy on 15:49 30. Jul 2012, edited 2 times in total.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Bezdůvodný útok NPC Posted: 14:55 26. Jul 2012 |
|
|
V podtemnu zcela běžné - frakce tam blbnou jako na běžícím pásu, na povrchu málokdy, obvykle blbnou pouze zperzistentněné NPC protože mají zrovinka frakci která hapruje s jinou frakcí. (tučňáci se nemají rádi) Jinými slovy - stane se, každopádně vlastní povolání PC by na to nemělo mít vliv, jde pouze a jen o frakci.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
D_E_K_A
|
Post subject: Re: Bezdůvodný útok NPC Posted: 15:37 26. Jul 2012 |
|
|
Hm, ne nestalo. 
_________________ I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic? Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR) Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff." Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Bezdůvodný útok NPC Posted: 15:13 30. Jul 2012 |
|
|
Teď se mi zabily dvě NPC v pevnosti a prej na sebe útočej NPC i v jinejch lokacích.
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Bezdůvodný útok NPC Posted: 15:20 30. Jul 2012 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
Sobik wrote: Teď se mi zabily dvě NPC v pevnosti a prej na sebe útočej NPC i v jinejch lokacích. Moje chyba. Překlikl jsem se, když mi Miell ukazovala hůlky, půjdu to zkusit napravit a pak asi přijde restart. EDIT: Tímto se omlouvám za zbrklost všem, kterým jsem zkazil hru. 
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 5 posts ] |
|